Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

i (pipi)al Destiny przez 400 stron jak inni grali xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

PS4 USA 96k sprzedanych, Global 299k sprzedanych

Xbox USA 140k sprzedanych, Global 235k sprzedanych

Opublikowano

Wezyr czy ty masz rozum i godnosc czlowieka?

Opublikowano

Destini i mmo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zawsze wiedzialem ze jestes nienormalny, a teraz to wlasnie udowodniles.

Opublikowano

Destiny...MMO...oj Wezyr, kolo WoW'a to nawet nie stało :frog:

Opublikowano

Veluś, ale wow to już trup :( 

Opublikowano

Z nowszych MMO polecam Guild Wars 2 ale jeżeli ktoś gral przez dluzszy czas w WoWa to żadna gra tego typu już nie będzie taka sama.

Opublikowano

oczywiście że nie, ale z tytułu braku alternatyw nie mam wyjścia. w sumie zobaczymy co pokaże Legion.

hewen, japa bocie.

Final Fantasy XIV jest na konsolach, nie wiem czy na XO tez (powinno byc?) i moim zdaniem w obecnym stadium jest duzo lepsze od WoW'a.

Veluś, ale wow to już trup :(

No, dlatego jest FF XIV.

Z nowszych MMO polecam Guild Wars 2 ale jeżeli ktoś gral przez dluzszy czas w WoWa to żadna gra tego typu już nie będzie taka sama.

FF XIV jest bardzo podobne a nawet lepsze moim skromnym zdaniem, minusem jest jednak system walki, reszta to top liga. Do tego co miesiac nowy content, jest tego MASA.

Opublikowano

tymczasem w Halo 5 karbonowe 60fps i rozdzielczość przez większość czasu 1080p lub bliska jej. Ale tak, kupujcie dalej raki od bethesdy, activision i ubisoftu.

no tak, bo 23cie, takie samo tylko gorsze, halo to nie jest rak :pawel:

Opublikowano

Lepszego fpsa na konsolach nie ma.

Opublikowano

Lepszego fpsa na konsolach nie ma.

podobno nowe call of duty

xDDDDDDDDDDDD

ZAL MI WAS

Opublikowano

Czy to nie ty kupiles cod ghosts na ps4 bo nie ma lepszych alternatyw? XD

Opublikowano

ps4  i cod ghost? no no prawdziwy spec od żalu

Opublikowano

Kolejna masakra :D

Dajcie spokój z F4  przecież sprawdzanie ger Bethesdy od strony technicznej  to jak  mierzenie czasu biegu na 100m  kadłubkowi. F4 nawet nie ma czym się bronić.  To nie jest śmieszne to po prostu żałosne.(Dla Bethy)

Opublikowano

To jest jakaś parodia :D Na obi konsolach 20 FPS nie jest im obce :P

Opublikowano

obie wersje wyglądają i działają chuyowo 

można się rozejść

Opublikowano

wstyd by mi było grać w takie guwno

Opublikowano

No gra chodzi fatalnie na PS4 w niektórych momentach. Wciąga szalenie ten Fallout, przynajmniej mnie, ale technicznie porażka.

Opublikowano

mogles wziac na swoj pc nasa game rig, w koncu juz w pon bylo wiadomo ze na konsolach spyerdolina

Opublikowano

wstyd by mi było grać w takie guwno

Gra zła nie jest  sama w sobie, ot kolejna  niedorobiona gra od Bethy. Nie jest  dużo takich gier na rynku , więc ludzie chcą czegoś takiego. Eksploracji  badania nieznanego trochę questów, walki w  klimacie post apo tyle.  A to ,że będzie działa jak rozrusznik na  korbkę było wiadomo zanim jeszcze było w ogóle o niej wiadomo ( bo to bethesda)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.