Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w tej grze nawet pistolet jest na korbke xddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mogles wziac na swoj pc nasa game rig, w koncu juz w pon bylo wiadomo ze na konsolach spyerdolina

Ostatnio komputer służy mi tylko do pracy i gierek retro i wolę żeby tak zostało ;)

Opublikowano

Jak dobrze, że mam next-genowego Tomb Raidera  :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul! Wskakuj Czezkiemu na kolana bo coś się dzisiaj chłopak nam za bardzo rozbrykał ;)

Opublikowano

Najwięcej na świecie jest PC! :sorcerer:

Opublikowano

Ponoć 12mln kopii Fallout rozesłano do sklepów i większość z tego już sie sprzedała

Cooo?

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Ponoć 12mln kopii Fallout rozesłano do sklepów i większość z tego już sie sprzedała

Cooo?

Jakoś wątpię w te 12mln sprzedanych ale jeśli to prawda to beka nieziemska. Bethesda się przynajmniej całkiem utwierdzi w przekonaniu,że po co się wysilać jak i góvno się sprzeda XD

Najwięcej na świecie jest PC! :sorcerer:

Nie zapominaj o smartfonach.

Opublikowano

Cooo?

Nie od dziś wiadomo, że gów.no sprzedaje się najlepiej.

Opublikowano

Cooo?

Nie od dziś wiadomo, że gów.no sprzedaje się najlepiej.
I do "gofna" leci duzo glupiutkich muszek
Opublikowano

No to juz wiadomo dlaczego playstation sprzedaje sie tak dobrze

Opublikowano

Ale wy wszyscy z grafą i tymi klatkami macie problemy.....A teraz idę se pograć na C64!!!

Opublikowano

Cooo?

Jakoś wątpię w te 12mln sprzedanych ale jeśli to prawda to beka nieziemska. Bethesda się przynajmniej całkiem utwierdzi w przekonaniu,że po co się wysilać jak i góvno się sprzeda XD

hehe

Chociaż w sumie gdybym był CEO tej firmy to również nie zainwestowałbym żadnych $ w nową technologie - dopóki lemingi kupują jak oszalałe, dopóty będziemy robić gry jak robiliśmy. Krótkie story line:

(dokładna data nieznana) Maryland, Stany Zjednoczone

- Tadku wyjdź i rób tego Fallałta

- Ale ten silnik..

- O nowym silniku nawet nie wspominaj! Wrócimy do tego "kiedyś". 

.

.

.

Opublikowano

Cooo?

[janusz] Super wiadomość. Szybciej stanieje i się kupi używkę[/janusz]

Opublikowano

„Jesteśmy bardzo dumni z Todda Howarda oraz jego doświadczonego i utalentowanego zespołu Bethesda Game Studios, który stworzył kolejną wyjątkową grę. Fallout 4 to prawdziwe arcydzieło techniczne i fabularne, które dostarczy fanom setek godzin zabawy w pełnym tajemnic, fascynującym i przepięknie odtworzonym świecie.”

Vlatko Andonov, prezes Bethesda Softworks

:banderas:
Opublikowano

„Jesteśmy bardzo dumni z Todda Howarda oraz jego doświadczonego i utalentowanego zespołu Bethesda Game Studios, który stworzył kolejną wyjątkową grę. Fallout 4 to prawdziwe arcydzieło techniczne i fabularne, które dostarczy fanom setek godzin zabawy w pełnym tajemnic, fascynującym i przepięknie odtworzonym świecie.”

Vlatko Andonov, prezes Bethesda Softworks

:banderas:

Hahahaha (czytaj chwale bo daja mi kase)
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale skojarzylo mi sie z klapami ktore powtarzaja co roku ze: "rok XXXX bedzie rokiem playstation"

https://youtu.be/pHfD3QYDUAI?t=43s

Ehh, przez ten temat juz nawet na takie filmiki patrzy sie inaczej :dunno:

Opublikowano

Fallout zdecydowanie gotg :banderas:

Opublikowano

Najglupszy początek w grach video od czasów Ponga. Jest tak kur,rwa niesamowicie głupi w połączeniu z tym, co się dzieje po pierwszych dwóch godzinach, że się idzie zesrać z żalu.

Opublikowano

Dziwne czasy. Nowy CoD i Assassin sprzedaje się gorzej od poprzedników (w przypadku AC już drugi rok z rzędu), a takie przeciętne graficzne behemothy skierowane głównie do hardkorów z nadmiarem wolnego czasu idą jak woda. Mam wrażenie że coraz większy wpływ na sprzedaż gierek mają youtuberzy i lets playery, nie interesuje się Falloutem 4 a co nie wejde na youtube to jakieś wideo z nim związanym jest...

dobrze że chociaż Wiesiek ma raczej gwarantowane GOTY.

Opublikowano

No ostatni Fallout wyszedł 5 lat temu więc ja się absolutnie nie dziwię, że teraz nawet z lodówki wyskakuje Fallout. 

Wiesiek też wyskakiwał z lodówki w maju. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.