Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czezare, ty dałnie, każdy wie, że Sony ma lepszy lineup na ten rok. Klapy dostały os groma gier w tym roku, a ty się jarasz jakimś Halo, Tomb Raiderem i wsteczną kompatybilnością.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ty sie lepiej modl aby xone jednak nie zszedł pod ziemie. Wierz mi nie chcesz życie świecie dyktatury jednej konsoli. Znajac odpaly sony to raczej miloby nie bylo zreszta to samo dotyczyloby hegemonii ms czy nintendo

Mam za sobą dwie takie generacje (piątą i szóstą) i wspominam je z ogromną nostalgią i tęsknotą.  

Opublikowano

Czy ta gra nie byla wymieniana przez klapy jako jezyczek u wagi i zarazem ostatni gwozdz do trumny xboxa?

No to juz nie bedzie:

http://www.ppe.pl/news/39983/rocket-league-wkrotce-trafi-na-xbox-one-przed-koncem-roku-wielkie-ogloszenie.html

To bylby smutny dzien gdyby ps4 musieliby sie bronic tym zacnym ale malym arkadem

Ale klapy w swojej desperacji spowodowanej brakiem exow tak robiły :reggie:
No co boli ich ze końcówkę roku musiał honoru ps4 bronić drake pozbawiony multika. Xbox za to końcówkę miał silną. Chcialbym napisać mocarna ale Ms nie szanuje swoich exow patrzac po częstotliwości wydawania forz czy halo. Tomb raider to materiał na goty, ale reszta nie była takimi masakratorami jakimi powinny być.
Opublikowano

Czezare, ty dałnie, każdy wie, że Sony ma lepszy lineup na ten rok. Klapy dostały os groma gier w tym roku, a ty się jarasz jakimś Halo, Tomb Raiderem i wsteczną kompatybilnością.

Na ten tj 2015 rok czy 2017 płastugo?

Opublikowano

Czy ta gra nie byla wymieniana przez klapy jako jezyczek u wagi i zarazem ostatni gwozdz do trumny xboxa?

No to juz nie bedzie:

http://www.ppe.pl/news/39983/rocket-league-wkrotce-trafi-na-xbox-one-przed-koncem-roku-wielkie-ogloszenie.html

To bylby smutny dzien gdyby ps4 musieliby sie bronic tym zacnym ale malym arkadem
Ale klapy w swojej desperacji spowodowanej brakiem exow tak robiły :reggie:
No co boli ich ze końcówkę roku musiał honoru ps4 bronić drake pozbawiony multika. Xbox za to końcówkę miał silną. Chcialbym napisać mocarna ale Ms nie szanuje swoich exow patrzac po częstotliwości wydawania forz czy halo. Tomb raider to materiał na goty, ale reszta nie była takimi masakratorami jakimi powinny być.

Co? XD Forza 6 najlepszą częścią w serii. Halo 5 miażdży w multi, w singlu najlepszy gameplay w serii. 

Halo Reach - 2010

Halo 4 - 2012

Halo 5 - 2015

Po 2-3 lata przerwy.

Forza Motorsport jest wydawana co dwa lata, to samo z Horizon.

MS nie ma takich nieudolnych developerów jak Sony, że robią jedną grę 3-5 lat a i tak wychodzi szajs. No nie wiem jakimi jeszcze bardziej masakratorami miałyby być te gry skoro są najlepsze w swoim gatunku...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ty sie lepiej modl aby xone jednak nie zszedł pod ziemie. Wierz mi nie chcesz życie świecie dyktatury jednej konsoli. Znajac odpaly sony to raczej miloby nie bylo zreszta to samo dotyczyloby hegemonii ms czy nintendo

Mam za sobą dwie takie generacje (piątą i szóstą) i wspominam je z ogromną nostalgią i tęsknotą.

Tez za nimi tęsknię,ale jestem mądrzejszy starszy i wiem ze czasy rpgowej bonanzy na psx czy ps2,nie wroca. Czasy niezależnych twórców. robiących solidne sredniaki mogacych wydać je na płytach tez nie. Inne jest sony. Przyparte do muru. Z dzialem playstation nie jako jednym z wielu a najważniejszym z nich. Sorry ale nie ufam korporacjom przypartym do muru
Opublikowano

Jakby nie było płynnie przy 720p, to karny kuLas w pupę.

Na ps4, pewnie lekkie drpoy (a, może nie?) za lepszą grafe i mesjarskie 900p.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Piękny Endor na Xboxie :kaz:

nextgen_battlefront_65.jpg
nextgen_battlefront_54.jpg
nextgen_battlefront_53.jpg
nextgen_battlefront_52.jpg
nextgen_battlefront_69.jpg

Opublikowano

"Titanfall najbardziej rozpoznawalna marka Xboxa"
Halo 5 wystawione przed skonczeniem!

Pamietamy [*]

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widzę Fanuś, że poszedł minus. Boli, że na XOne jest Titanfall i Halo 5, a na TraierStation4 posucha jak w każdym gatunku :reggie:

Żaden z tych tytułów co wymieniłeś mnie nie interesuje, piszesz że SW jest śmieciem, gdyby ta gra nie wyglądała jak rozmazana plama pewnie byś napisał co innego :pawel:

Opublikowano

Nie wiem jak oceniasz Halo 5 izi,  ale ta gra jest o niebo lepsza od każdego exa na PS4 (nie licząc Bloodborna, ale zaraz będzie lepsze DS3). Oj, czekaj, przecież jest multiplatformowe Destiny ... a nie, to jest jednak spierd.olina w którą grają same przegrywy. Hmm w sumie wszystko się zgadza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

piekne exy na playstation 

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

:kaz:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Właśnie "ogrywam" antil dałna, khe khe jaka padaka godna slejwów khe khe ale i tak lepsze od dźejsona xD

Opublikowano

Widzę Fanuś, że poszedł minus. Boli, że na XOne jest Titanfall i Halo 5, a na TraierStation4 posucha jak w każdym gatunku :reggie:

Żaden z tych tytułów co wymieniłeś mnie nie interesuje, piszesz że SW jest śmieciem, gdyby ta gra nie wyglądała jak rozmazana plama pewnie byś napisał co innego :pawel:

Jest śmieciem, bo jest BattleFieldem w klimatach SW. Rozumiem być fanem marki, ale wspieranie DICE to wspieranie raka.

Na One mam Halo5, Halo MMC, Titanfall i Destiny (multik). Każda bardziej skillowa i głębsza od BF. Czemu miałbym pisać coś dobrego o raku od DICE skoro mam najlepsze co jest w gatunku?

@easy: japa klapie, omal się nie zakrztusiłem ze śmiechu czytając Twoją błazenadę.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Battlefront bardzo fajny szuterek. Biore jak ogram fallouta i lare. :cool:

Opublikowano

Piękny Endor na Xbox

nextgen_battlefront_69.jpg

KLIKNIJ ABY POWIĘKSZYĆ I...

SIĘ ZRZYGAĆ!!!

720P W 2015 ROKU xDDDDDDDDDDD

960mqsq.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tylko na nadkonsoli są gry, tylko tu ładne kobiety:

#thisisoneyearwaitingstation4

Nawiasem mówiąc trzecia atomówka w klapie odbyty w ostatnim czasie. Oni az do marca w schronach :reggie:

Opublikowano

BRAK GIER I INTERNETU W 2015 ROKU xDDDDDDDDDDD

Gry na trójnoga

koming sun

2017

Opublikowano

Pogralem na xone i tak sobie się gra na tej platformie.

Raz,że po pograniu na ps4 bety wersja xbona,co widać mocno chodzi w mniejszej rozdzielczości.

Na takiej dżungli to aż oczy bolą,i nie idzie nikogo znaleźć pośród tych pikseli.

Ja też grałem w bete na ps4 i teraz na xone pograłem.Moim skromnym zdaniem na xone wyglada tragicznie w 720

No niestety, na tej śnieżnej mapie jeszcze to jakoś przejdzie, ale wulkaniczna czy ta w lesie to jakaś masakra, jak ktoś posiada obie konsole, niech nawet nie kupuje tego na Xboxa bo się mocno zawiedzie.

HAHAHA, miłej gry zielone robaki. Guwno rozmazane wkracza na nowy poziom żenady i pośmiewiska. Microsyf zafundował prawdziwy powrót do przeszłości tym x-złomem.

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.