Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Też bym Ci nie wymienił, nawet gearsów. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Trzeba było sprzedać Golda, którego dostałeś i zafundować sobie usuwanie rys. Ja wydałem 10zł i miałem 2xCrackdowna i 2xPGR3.

PS. Fajne w serwisie MS było to, że można było pady bezproblemowo wymieniać. Jak tylko gałka lekko się poluzowała to telefon i nowy padzik był już w drodze do ciebie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pamiętam jak cebula dzwoniła mimo sprawnego pada i im przysyłali nowego bez odsyłania starego. :obama:

Potem MS nakazał najpierw odesłanie starego. 

Opublikowano

Tak mój kumpel tak zrobił i jeszcze cyganił headseta, którego potem sprzedawal na allegro za 10zł, cebula motzno.

Opublikowano

Serwis Microsoftu :fsg: profesjonalizm i szacunek do klienta, tak właśnie wypracowuję sie zaufanie klientów

Nie to co Sony, ktore wyhodowalo sobie taka rzesze lemingow, ze moze mieć ich w d.upie a oni i tak poleca po nowa konsole ( naczelne przyklady: Nobody Ficek i Mendrek ktorzy nie mieli innej konsoli niz ta od Sony)

Opublikowano

Serio oni nigdy nie kupili innego sprzętu ? xD To jest gorzej niż przykre.

Opublikowano

photo-thumb-19409.jpg?_r=1434731286

no siema, co tam?

Opublikowano

ficek mial amige 500  :yao:

teraz juz rozumiem czemu nobody za kazdym razem gdy sie cos zlego napisze o sony to rozpisuje sie na 10 kartek a4 ze niby on ma racje to samo bylo z tlou i nauczaniem jak w ta gre nalezy grac normalnie jak nawiedzony kaznodzieja xD

no ale  tak to jest jak sie nie skosztowalo innej konsoli 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jak można jechać tylko na jednej marce? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Zwłaszcza że to raczej ogarnięte chłopaki.

Opublikowano

Ficek i ogarniety xdddddddd

Wlasnie to pokazuje w teczy jaki z niego mentalny gimbus. :lapka:

Opublikowano

Mendrek był boto-blacharą

Opublikowano

[Mendrek mode on] Skoro jest się z kobietą, która jest w stanie spełnić wszystkie twoje pragnienia, to po co oglądać się na boki [Mendrek mode off]

Najlepszy był Ficek, przed kupnem rozpisywał się o tym jak to na PS4 nie ma gier, jak idiotyczna jest polityka Sony, jak bardzo PS3 jest niedorobioną konsolą itd. 

Ale chuy, poleciał do sklepu i wrócił z PS4

Tego nie da się wytłumaczyć logicznie :dynia:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Od żony dostał przecież :v

Opublikowano

Ano chyba,że tak. To przepraszam 

Opublikowano

Ze mnie się nabijają, bo nie chciało mi się grać w FF VII po świetnym Chrono Crossie, a pewnie połowa userów w wiele największych hitów nie grała, tylko żaden się nie przyzna.

Mazzeo odkrywa PSX-a w 99, suteq nie ogrywa japońskich gier na PSX-ie, ale Mendrka się za jednego final'a czepiają hipokryci...

Opublikowano

Mendrus ja sie z Ciebie nie nabijam. :lapka:

A niech gimbusy sobie pouzywaja. W koncu to pewnie ich jedyna rozrywka w zyciu. :cool:

Opublikowano

Ze mnie się nabijają, bo nie chciało mi się grać w FF VII po świetnym Chrono Crossie, a pewnie połowa userów w wiele największych hitów nie grała, tylko żaden się nie przyzna.

Mazzeo odkrywa PSX-a w 99, suteq nie ogrywa japońskich gier na PSX-ie, ale Mendrka się za jednego final'a czepiają hipokryci...

Miales 3 lata na ogranie FF 7 zanim pojawil sie CC.

Opublikowano

Niestety, byłem wtedy młodym ignorantem, który uważał że rpg-i są dla nudziarzy co bawią się w statystyki i klepanie na okrągło potworków. Bardzo późno doceniłem ten gatunek, więc i późno zabrałem się za nadrabianie...

Opublikowano

sezon

IMG_0002+%28Kopiowanie%29.JPG

dotknął nawet ten temat, widzę wszyscy mają w co grać :good:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Dzisiaj wszyscy robimy sobie na krzyzaka w konsolowej teczy.

Opublikowano

Byle do 1 wrzesnia. :fsg:

A teraz pora wyjsc z domu... :/ no ale chociaz zjem sobie grillowany karczek i kielbaski

Opublikowano

wyjść z domu xD to teraz spójrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie w którym momencie popełniłeś błąd..

Opublikowano

najwiekszy blad to niezostawienie sobie kilku gierek do ogrania na wakacje przez co z domu trzeba wychodzic :/

Opublikowano

Zadzwoniłem, powiedziałem jakie gry mi konsola zarysowała (Crackdown i PGR3) i drugi raz odesłałem konsolę do serwisu. Konsola wróciła po 2 tygodniach razem z kolejnym 3 miesięcznym Godlem i 4 grami - Crackdown, PGR3, Kameo i Perfect Dark Zero. 

Przecież m$ poczuwał się tylko do gier, które sam wydawał. Zajechane Gearsy mi wymienili, ale Obliviona mieli w tyłku i zostałem z porysowaną płytą za dwie stówki.

Trzeba było sprzedać Golda, którego dostałeś i zafundować sobie usuwanie rys. Ja wydałem 10zł i miałem 2xCrackdowna i 2xPGR3.

>oddają kasę klapie

>mi nie oddali

>trzeba było zainwestować w usuwanie rys

dat hipokryzja  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

i jeszcze to branie na serio kto co kupił i czemu się wypowiada. W Wojnie Konsol  :cool: (dwukrotne kupienie pc się liczy?)

Opublikowano

Panowie pozycja obowiazkowa dla wszystkich polakow, Broccoli Joe and Samurai Onion zmierzaja na next-geny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

small_649083437.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.