Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mnie tez dziwi czemu EA wrzuca aż 10h triala dla wszystkich abonamentowców. Może wg ich danych takie działanie wychodzi im na + (bo ludzie kupują gierkę w której już zaczeli zdobywać achievementy na przykład).

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wlaczylem na chwile remaster gearsow, zeby zagrac kilka szybkich meczykow no wiec wlaczylem o 20 i wylaczylem przed chwila bo juz za mocno glowa boli od grania. playstation NIGDY nie bedzie mialo tak miodnego multi

Opublikowano

No ciekawe, need for speedem byłem zainteresowany, po trialu już nie.

Na Xone ta gra wygląda jak jedno wielkie, śmierdzące, rozmazane (pipi), podobnie jak Black Ops III czy Battlefront :/

Opublikowano

Battelfront w glorius 900p juz nadchodzi wiec japa bocie.

#500zlmlodykawalerze

#kondycjabranzy

#PrayforKlapy

Opublikowano

Kurde aby tam  zniszczalność  jak w BF chociaż....  albo w bitwy kosmiczno/lądowe- Batlefront EA to bedzie chłamek

Jedyne co ratuje tą pozycję to otoczka starej trylogii,wykonanie audi i charakterystycznych efektów z filmów.

Opublikowano

No ciekawe, need for speedem byłem zainteresowany, po trialu już nie.

Na Xone ta gra wygląda jak jedno wielkie, śmierdzące, rozmazane (pipi), podobnie jak Black Ops III czy Battlefront :/

Jak gra jest dobra to nie ma znaczenia czy jest rozmazane czy nie. Niestety ani NfS czy BOIII dobrymi grami nie są. BF jest z nich zdecydowanie najlepszy. 

No, ale to trzeba grać w gry, a nie cyferki. :)

Opublikowano

Sutkowi tak bardzo sie znudzilo ze nawet nie kupil :[

Opublikowano

To, przepraszam bardzo... W sumie kupić xboxa, a nie ograć Halo, tylko wybrać fallouta czy innego paździerza, to troszkę beczq

Opublikowano

no battlefront w 720p dla sutka lepszy xddddddddddddddd

Opublikowano

And it may involve the most popular gaming console in the world, Sony ’s PlayStation 4.

The hunt for those responsible (eight terrorists were killed Saturday night, but accomplices may still be at large) led to a number of raids in nearby Brussels. Evidence reportedly turned up included at least one PlayStation 4 console.

Belgian federal home affairs minister Jan Jambon said outright that the PS4 is by used ISIS agents to communicate, and was selected due to the fact that it’s notoriously hard to monitor. “PlayStation 4 is even more difficult to keep track of than WhatsApp,” he said.

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/11/14/why-the-paris-isis-terrorists-used-ps4-to-plan-attacks/

Opublikowano

To, przepraszam bardzo... W sumie kupić xboxa, a nie ograć Halo, tylko wybrać fallouta czy innego paździerza, to troszkę beczq

Nie podobało mi się halo 4, a 5 to bardzo podobna gra więc logiczne, że nie kupiłem. 

no battlefront w 720p dla sutka lepszy xddddddddddddddd

xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

wczesniej saddam sterował rakietami z ps2 a teraz zamachy z ps4 

no i wszystko jasne

Opublikowano

Kazdy forumkowy lewak ma ps4. Przypadek?

Opublikowano

W Polsce na 1 xboxa przypada 100 playstation więc można powiedzieć że każdej grupie społecznej oprócz rencistów jest najwięcej ps4.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

W Polsce na 1 xboxa przypada 100 playstation więc można powiedzieć że każdej grupie społecznej oprócz rencistów jest najwięcej ps4.

W społeczeństwie ogólnie przypada jakoś tak jeden mądry człowiek na 100 debili. Przypadek?  :Coolface:

Opublikowano

Kazdy forumkowy lewak ma ps4. Przypadek?

sebix są na xboxie, wszystko sie zgadza

Opublikowano

andrzej w co grasz na swoim pier/dolonym trójnogu?

Dzięki ps4 zaliczyłem przynajmniej 10 wypasionych exów AAA o których xbox może pomarzyć.

Opublikowano

No to już, wymieniaj. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.