Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No to już, wymieniaj. 

1. BB

2. BB

3. BB

4. BB

5. BB

6. BB

7. BB

8. BB

9. BB

10. BB

Więcej Bloodbornów nie pamiętam

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No to już, wymieniaj. 

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Legend of Zelda Skyward Word

Donkey Kong Returns

Metroid Prime 2

Metroid Prime 3

Demon's Soul

Super Mario Sunshine

Okami

Metal Gear Solid Peace Walker

Opublikowano

Jak doyebal xD

Opublikowano

andrzej w co grasz na swoim pier/dolonym trójnogu?

Dzięki ps4 zaliczyłem przynajmniej 10 wypasionych exów AAA o których xbox może pomarzyć.

No to już, wymieniaj. 

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Legend of Zelda Skyward Word

Donkey Kong Returns

Metroid Prime 2

Metroid Prime 3

Demon's Soul

Super Mario Sunshine

Okami

Metal Gear Solid Peace Walker

Jesteś upośledzony czy co? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To już dawno wiadomo

Opublikowano

Sony w swej wspaniałomyślności wiedziało co jest dobre dla graczy i nie śpieszyło się z wydawaniem exów na PS4. Jak dobry ojciec wiedziało jego ukochane dzieci nie jesteśmy gotowi na nową generację bez zaliczenia backloga. Więc gdyby nie PS4 ominęłyby mnie tak wspaniałe exy z poprzedniej generacji. Natomiast dzięki xboxowi boty grały w exy na 8 i wmawiały sobie że to gry na 10. I jak tu nie kochać sony które  jak dobry ojciec wie co jest najlepsze dla swoich dzieci?

W międzyczasie Sony dopracowywało swoje najlepsze exy i rok 2016 będzie najlepszy w historii playstation.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Beton sony odkrywa dobre gry w 2015 xd

Opublikowano

Kolejny psychoklapek z wyimaginowaną konsolą i fałszywymi gamertagami w profilu  :reggie:

Opublikowano

To nie może być na serio

Opublikowano

No ale przecież ponoć nie da się komunikować na PS4.

Tymczasem nawet terroryści używają PSN-u do koordynowania ataków. Cóż, świetność ma swoją cenę...

Opublikowano

Bobany, andrzejki, jurasy, lemony, kidnapy i inne eXperty only on plejstejszyn. Przypadek? Nie sondze :reggie:

Opublikowano

Donsterydo, Mazzeo, Daddy wielcy koneserzy gamingu, fani sczelanek i exów na 8 :yao:  Od 10 lat co roku gracie w to samo, tylko Halo, Girsy Forza i tak do porzygu. Zdanie botów nikogo. Xbox poza tym tematem jest synonimem  braku gustu, exów na 8, buractwa, niepełnosprawności, ukrytej opcji blacharskiej marginesu społecznego, bicia żony. Najśmieszniejsze jest że takie towarzystwo próbuje uchodzić za znawców gier. Siedzą na tym forum i zrzędzą obrzydzając innym gry. Grają w gry na 8 twierdząc że to arcydzieła :facepalmz: Według nich wszystko co jest multiplatformowe albo exem na playstation jest rakiem gamingu skierowanym dla januszy, casuali, dzieciaków itp. Cieszę się że xkorki to już ostatnia konsola microsyfu i boty wrócą tam gdzie ich miejsce czyli na pclaba. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Kompromitacji Andrzejka widze ciag dalszy.

Opublikowano

Jakbym Ci andrzejku zrobił zdjęcie mojego sprzętu do grania i gier, to byś zawału dostał, więc nie fikaj i graj sobie dalej w wyimaginowane gry na wymyślonej konsoli.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ps4 najlepsze bo nie ma na tym guwnie gier i mozna ogrywac jakies gry od figaro

serio jestescie klapami bo sony czy jest jakies drugie dno i dostajecie przez to jakies dotacje z unii europejskiej i znizki na przejazdy mpk?

Opublikowano

Ja tam w sumie lubię klapów. Kompromitują własną markę i można ich opluwać, a wciąż proszą o więcej. Tyle, że poniżanie niebieskich to trochę jak śmianie się z upośledzonego, wiesz że nie wypada, a z drugiej strony widzisz jak się zachowuje xd

Opublikowano

Widzieliście jaki debiut w UK na X0 miało Fall of the Tomb Raider? Mniej niż 48k :lol:

Może jakimś cudem SE się ten deal opłacił finansowo, ale szkoda jaką zrobili dla marki TR na przyszłość jest raczej nieodwracalna.

I dobrze im tak.

Opublikowano

Całą pulę zgarnął Fallout. 

Opublikowano

Jak piecze, że najlepsza od lat przygodówka, gdzie w końcu postawiono na plądrowanie grobowców, a nie strzelanie i głupkowate teksty głównego bohatera, jest eksem na Xbox One. Uncharted4 będzie piękną strzelanką, dobry konkurent dla Quantum Break, bo Lara objęła tron przygodówek.

Szkodą to jest Sony dla swoich graczy i takie są fakty. Szczurek, nie nazwę Cię zwierzakiem Sony, bo Ty masz zwierzaka w nazwie xddddddd

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Widzieliście jaki debiut w UK na X0 miało Fall of the Tomb Raider? Mniej niż 48k :lol:

Może jakimś cudem SE się ten deal opłacił finansowo, ale szkoda jaką zrobili dla marki TR na przyszłość jest raczej nieodwracalna.

I dobrze im tak.

Wiadomo, że lepiej kupić grę która wyglada jak obesrane guwno i chodzi tak samo niż coś porządnego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.