Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja Orderka na premiere kupiłem za 210zl, Yeti raczej też nie płacił 250

Wiec czemu TR sprzedał sie tak słabo nawet w UK, gdzie jest dużo Xboxów?

Wszystko dobrze sie zapowiadało, wizualnie gra wygląda bardzo fajnie, znany tytuł, młodsza Lara, kampania reklamowa też chyba była ok, bo nawet w pl tv widziałem reklamy. Co poszło  nie tak?

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

250 ZŁOTYCH ZA QTE 63/100 MC

XDDDD

Jak można być tak zyebanym?

@Fanek

Wyszedł Fallout, myśl. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

That awkward moment when you realise that in gameplay terms, the ten year old xbox 360 BURIES and DESTROYS your brickbox one. Badly engineered microtransaction dogbox one exposed. Truly pathetic. I will get this game on the PC.

iras czy lem dostał robote w DF? serio, to już nie jest śmieszne, że mamy takie dziennikarstwo growe

To jest akurat komentarz pod filmikiem, wlasnie sprawdzilem z ciekawosci

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

jetiego tak piecze ze musi biedy przytaczać komentarze :yao:

Opublikowano

A skąd wiesz, że TR by wyszedł na 3 platformy w tym roku, a nie np. na wszystkie trzy gdzieś w połowie przyszłego? :)

No i jak MS zapłacił ewentualnie za wcześniejszą premierę to beee, ale jak Sony zapłaciło żeby SFV w ogóle nie wyszło na Xboksa, to ok? XD

Eh. Z E3 14:

Rise of the Tomb Raider is the sequel to Tomb Raider, coming holiday 2015

http://www.polygon.com/e3-2014/2014/6/9/5793636/rise-of-the-tomb-raider

Więc jeszcze przed umową gra była planowana na ten rok.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Skąd wiesz kiedy ta umowa została zawarta? 

Opublikowano

nie rozumicie!111

przez dobre sony gry wychodza a przez zly ms gry nie wychodza i juz

Opublikowano

Skąd wiesz kiedy ta umowa została zawarta?

Racja, zapomnieli o niej poinformować bo to drobnostka i dopiero na Gamescom sobie przypomnieli.

Jest też ten tekst:

Xbox exclusives shared the scene with blockbusters such as "Assassin's Creed Unity", "Call of Duty: Advanced Warfare, "Evolve" and "Rise of The Tomb Raider"

http://news.xbox.com/2014/06/09/events-e3-2014-recap/

Rzuca ci się coś w oczy? Na przykład wśród jakich gier go wymienili?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No ale to dalej nie odpowiada na pytanie skąd wiesz kiedy ta umowa została zawarta, bo piszesz tak jakbyś to wiedział.

Studio zawsze ma jakiś okres, w który celuje wydanie produkcji, co w tym dziwnego? Skoro mieli umowę z MS to nie ma to znaczenia, że planowali grę wypuścić w tym roku. A to, że planowali i tak grę jako multiplatformę nie ma nic do rzeczy, dlatego w tekście znalazł się taki cytat jak wyżej. Proste. 

U4 też był planowany na 2015, a każdy wie jak wyszło. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja TR z poprzedniej generacji, jak był za darmo w PS+, to nawet nie ściągałem, także mam na ten tytuł wywalone całkowicie.

Ale orderek 250zł PIĘKNY KAWALERZE NA PREMIERE.

Ty mi sprzedawałeś ten tytuł za 250zł?

Nie gram w takie guwna jak ty.

Przecież ty grasz w Fallouta.

Opublikowano

No jeżeli dla Ciebie poziom F4 jest na poziomie Ordera to gratuluję...dysmózgii. 

No ale zapomniałem, że ty się jarasz jakimiś chińskimi guwnami. xD

Opublikowano

Ale podobno F4  nie ma sensu oceniać po pierwszych 5-10h gry....

Opublikowano

F4 > wszystkie exy sony w tym roku (poza bloodborne)

Opublikowano

Uspokój się jeti, za rok też dostaniesz tego TR i będziesz mógł wklejać gify

Ja TR z poprzedniej generacji, jak był za darmo w PS+, to nawet nie ściągałem, także mam na ten tytuł wywalone całkowicie.

No widać jak masz wywalone

Opublikowano

Grafika w F4 może nie jest topowa ale ta gra musi nadrabiać całą resztą a jak ludzie oczekiwali oprawy na poziomie DriveCluba to ich sprawa. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Widzę yeti juz umniejsza nowej Larze... (pipi).a typie jednoplatformowy bez własnego zdania weź skończ, za rok kupisz Tomba zapewnie day one, bo znów nie będzie w co grać i zaczniesz wypisywać, ze to jednak dobra gra.

Jakie to trzeba miec szkła na i oczach ŻEBY (pipi)A wszystko swoje wychwalać, nawet jak jest (pipi), ale jak konkurencja wyda cos fajnego to nie można przytaknąć, ze faktycznie fajnie TO ZAMIAST odpuścić i grac w jakies swoje giereczki, to ten ponownie czyta jakies porównania i inne badziewa, bo lepiej szukać dziury w całym zamiast grac w swoje giereczki jak normalny człowiek.

Wyszło H5, pograłem i od razu napisałem ze mi sie nie podoba, ze to po prosu fps i tyle. Botki troche mnie powtykały palcami, ale wyraziłem swoje zdanie. Ty za to każde (pipi) rzucone przez Sony potrafisz zgrabnie zamienić w złoto.

W sumie to szkoda mi Ciebie... Jestes idealnym przykładem leminga bez własnego zdania, wierzącego w rzucane slogany, któremu korpo zrobiło wodę z mózgu.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ale ten Tomb Raider poważnie wygląda chuyowo.

Marna kopia Uncharted.

Opublikowano
:notsure: przeciez TR jest duzo lepsza produkcja niz U
Opublikowano

Co z tego, ze TR lepszy od Uncharted jak ta gra z Tomb Raiderem ma wspolny tylko tytul. Mam nadzieje, ze to sie znow ch.ujowo (wg Square) sprzeda i kwadratowi tym razem pogrzebia serie na dobre a nie beda dopuszczac sie gwaltow na Larze jak teraz, ku uciesze pryszczatych nastolatkow. Zolte zboczuchy.

Opublikowano

Mieć obie konsole, czyli mieć możliwość zagrania w nowego TR i narzekać bo nie ma na playstation :dafuq: co wy macie za pomyje w głowie to brak słów.

Jeszcze Yeti  przytakuje pisząc, że szczurek zaorał  :dafuq:

Dobrze, że jesteście klapami, takich jak wy zielona kraina nie potrzebuje, pływajcie sobie dalej w tym szambie widocznie dobrze wam w nim, ciepło i pachnąco  :pawel:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To nie pierwszy taki wyskok Ludwesa w temacie TR, a najśmieszniejsze, że On to pisze na poważnie :P

Opublikowano

TR kopia uncharted... u korwa padlem.

Wiesz już, jak się zakłada pistolet?

Tomb Raider z 2013 roku, jak i ten najnowszy, to ewidentne kopie Uncharted. To nieważne, że jako seria wyszedł wcześniej, bo te nowe TR to kompletnie inne gry, jak już wcześniej wspomniał Mejm.

Opublikowano

I nowy TR pobił Uncharted. Klapy zdetronizowane. :banderas: 

Opublikowano

Dwie osoby w Polsce dla tej gry kupily Xboxa, normalnie deal tysiaclecia xD

Opublikowano

Czasy inne to i gry inne nowy TR nie jest tutaj wyjątkiem, także Ludwes albo idziesz do przodu albo oglądasz się za siebie stojąc w miejscu  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.