Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

GOTY będzie Nier Automata aka Metal Gear Rising 2 Sunny's Revengeance

tylko jeszcze nie wiem czy 2016 czy 2017

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

2018

:rose:

Opublikowano

Insa jak dupa zabolała o tego Tomb Raidera, haha.

Zobaczymy, co będziesz mówił, gdy wyjdzie Uncharted, aka goty 2016.

Kapiszony?

TR=Anczarted1/2/3

RoTR >>>>> Anczarted

Teraz jak ogrywam właśnie na przemian kolekcje drejka i nowego Tomba dokładnie widzę jaka przepaść je dzieli (na korzyść Lary oczywiście).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

cóż za zaoranie, czy ludwes się z tego podniesie? czy pogodzi się z faktami i, jako jeden z niewielu w obozie niebieskich, zachowa honor i godność człowieczą czy też tresura sony weźmie górę i będzie brnął w zaparte i mówił że strzelankowe Uncharted zdobędzie goty?

Opublikowano

Widzę, że nic tu po mnie. Idę spać, może przyśni mi się Uncharted.

Ech... Rozmarzyłem się.

Opublikowano

Obecny TR to już ma raczej mało wspólnego z U.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, ogra się jak już wyjdzie

Opublikowano

Ja tam w sumie lubię klapów. Kompromitują własną markę i można ich opluwać, a wciąż proszą o więcej. Tyle, że poniżanie niebieskich to trochę jak śmianie się z upośledzonego, wiesz że nie wypada, a z drugiej strony widzisz jak się zachowuje xd

andrzej w co grasz na swoim pier/dolonym trójnogu?

Dzięki ps4 zaliczyłem przynajmniej 10 wypasionych exów AAA o których xbox może pomarzyć.

No to już, wymieniaj. 

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Legend of Zelda Skyward Word

Donkey Kong Returns

Metroid Prime 2

Metroid Prime 3

Demon's Soul

Super Mario Sunshine

Okami

Metal Gear Solid Peace Walker

Zobaczymy, co będziesz mówił, gdy wyjdzie Uncharted, aka goty 2016.

Tak dużo przeświadczenia o własnej zayebistości, a łykaliście te prowokacje cały wieczór jak młode pelikany.  :dafuq:     

Edytowane przez nobody

Opublikowano

O ile Ludwes to jeszcze wiem, że trolluje tak Andrju absolutnie wątpię aby w ogóle ogarniał co to jest trolling. yeti podobnie. 

Opublikowano

@Wezyr

nie Wezyr. nie jesteś. i nie pozwól tak sobie wmawiać tylko dlatego bo grasz na xboxie  :usmiech:

@suteq

żadna z gier wymienionych przez Andrzeja nie wyszła na ps4, każda świadczyła przeciw ps4. nie wiem jak wy to mogliście kupić. xD

Opublikowano

No a ja nie rozumiem jak ty mogłeś pomyśleć, że on trolluje skoro wiadomo, że są granice trollingu i takie ich widoczne przekraczanie świadczy tylko o tym, że nie do końca jest wszystko w porządku z danym osobnikiem. 

Lemonka, irasy, jurasy też trollowali hahaha iks de?

Opublikowano

Ja dzięki rakowym multiplatformom i Sony takie dobre nadrabiam teraz zeldy z n64 i backlog z ps3, więc załapałem tę ironię.

Lemonka, irasy, jurasy też trollowali hahaha iks de?

nie no są pewne granice pomiędzy trollingiem a upośledzeniem motzno.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No i sa recki klapowego mesjasza spod znaku Star Wars, 7/10 a wiec gra wspaniale wstrzelila sie gusta klapow :kaz:

Ja perdole, bez kitu w co wy gracie na tym waszym zyebanym chinskim trojnogu? A czekajcie, wystarczy wejsc to takich tematow jak nowy NFS (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), Destiny czy wlasnie Battelftont aby zobaczyc jak klaszczecie uszami do tych wspanialych multiplatfom w najlepszych wersjach XDDD. Najlepiej sie czyta temat wlasnie nfsa gdzie jest przekonanie ze gra jest dobra, a oceny zaniza wersja na Xboxa bo ma mniej p na ekranie XDDD. No na pewno 1080p rekompensuje chuyowy model jazdy, always on i przerywniki filmowe dla mentalnych 11latkow, a 900p to zlo swiata. To 900p co juz w BFie jest mesjaszem i wspaniale rekompensuje chuyowe misje ''solo'', na dluzsza mete nudne pif paf z laserkow, always on no i #500zlmlodykawalerze.

Taka mala dygresja na koniec, zauwazyliscie co laczy te trzy wyzej wymienione gry? Ano to ze zaraz po wlaczeniu mamy napis ''connecting to servers''. Tak, wszystkie wymienione gry sa always on, to always on o ktore tak klapy walczyly i bekowaly, ze jakie to Sony dobre bo bede mogl wziazc konsole do kolegi albo na wioske do dziadkow na wypisdowie i sobie pograc XDDD, a biedne hamburgery sa w (pipi)e bo nowy xbox nie bedzie dzialal na lodziach podwodnych i jest beczunia xDDDD. Fajnie sie patrzy jak klapy o tym juz zapomnialy bo Sony powiedzialo wam w reklamach ze placenie za chuyowa usluge i granie w chuyowe gry always on dostepne rowniez na innych platformach jest For The Players XDD.

Gincie ciemnoto gamingu.

Opublikowano

Hav3n bracie :hi:

Opublikowano

:obama:  ale pocisk z rana

Opublikowano

o kutfa mac, dla ludzi o mocnych nerwach

DzWV4VG.jpg

:mog:

Opublikowano

dobrze strzelił obludnym klapom w ryj ich hipokryzje i podwojne standardy

Opublikowano

Mnie śmieszny co najwyżej podniecanie się battlefrontem. Ja nawet triala który mam za darmo nie wykorzystam bo gra średnia :)

Opublikowano

Granie w Battlefronta XD

Opublikowano

i tak sie sprzeda, bo film, święta, ogólnie gwiezdne wojny. a jak sie nie sprzeda... to xddd z partaczy EA bo jak można zyebac taki potencjał to ja nawet nie.

Opublikowano

strzelam ze angryjoe czy jak mu tam aka "halo5/10" wystawi bardzo wysoką notę wspaniałemu star wars battlefront

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.