Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@suteq

żadna z gier wymienionych przez Andrzeja nie wyszła na ps4, każda świadczyła przeciw ps4. nie wiem jak wy to mogliście kupić. xD

Peace Walker wyszedł na xboxa :cool: ale andrzejowi chodziło o coś innego. Anyway upośledzony to on jest, a to, że troluje to inna sprawa. Expert też był trolingiem no i zobacz jak skonczył. 

Opublikowano

Zbanowany :banderas:

Opublikowano

@suteq

żadna z gier wymienionych przez Andrzeja nie wyszła na ps4, każda świadczyła przeciw ps4. nie wiem jak wy to mogliście kupić. xD

Wiesz komu zadajesz to pytanie? Posiadaczom xbona xDDD.

Jak oni kupili ten złom, to sa w stanie lyknac wszystko, nawet taki trolling, a później im dupa pęka. Za to lubię botow, łykają wszystko jak kurtyzana, pocieszne stworzonka.

Opublikowano

Jak oni kupili ten złom, to sa w stanie lyknac wszystko, nawet taki trolling, a później im dupa pęka. Za to lubię botow, łykają wszystko jak kurtyzana, pocieszne stworzonka.

No juz yeti, teraz czas zebys ty lyknal dzienna dawke czezkiego 

giphy.gif

Grzeczna sunia.

Opublikowano

Przerwa w bizariuszu na podmycie się?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

PARTER SUKO

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

PARTER SUKO

yeti jest w piwnicy a winda sony jedzie juz tylko w dół więc chyba mu sie nie uda

Opublikowano

yeti "chyba ty" pokrytyspermączezkiego

Opublikowano

niestety, podejrzewam, ze moje soki dzialaja na yetiego jak narkotyk i biedaczysko zwariowalo :((((((

Opublikowano

po prostu chlopak nie wie czy brac star wars 900p 7/10 czy czekac na anczarted 900p/37fps skrypt z linką bez dedyków i ma mętlik w głowie

Opublikowano

boże co za rok dla yetiego, tyle bomb ile dostał w pysk to nic po przejsciu bloodborne już w nic chyba nie mógł zagrać bo same crapy na 8 na tym plejstejszon czy to fallout 4 czy until daun czy order, a teraz jeszcze kolejny strzał w pysk 900p na 55 cali beka z typa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

14,5% PCtowych graczy, którzy kupili Fallouta 4, nie opuściło nawet krypty 111. Taki news wpadł mi dziś przed oczy.

Dużo, mało? Na PC zeszło 1,5 mln kopii.

1GBQhkS.png

Opublikowano

no ja pamietam byl jakis koles co tez kupil duzo gierek a nawet nie odfoliował i sprzedał

duzo? malo? nie wiem

Opublikowano

No Bethesda na pewno placze z tego powodu.

Opublikowano

no ja pamietam byl jakis koles co tez kupil duzo gierek a nawet nie odfoliował i sprzedał

duzo? malo? nie wiem

:facepalmz:

Opublikowano

duzo? malo? nie wiem

:pawel: :pawel: :pawel: :pawel: :pawel: 

ale macius zaorany :banderas::obama:

Opublikowano

No i sa recki klapowego mesjasza spod znaku Star Wars, 7/10 a wiec gra wspaniale wstrzelila sie gusta klapow :kaz:

Ja perdole, bez kitu w co wy gracie na tym waszym zyebanym chinskim trojnogu? A czekajcie, wystarczy wejsc to takich tematow jak nowy NFS (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), Destiny czy wlasnie Battelftont aby zobaczyc jak klaszczecie uszami do tych wspanialych multiplatfom w najlepszych wersjach XDDD. Najlepiej sie czyta temat wlasnie nfsa gdzie jest przekonanie ze gra jest dobra, a oceny zaniza wersja na Xboxa bo ma mniej p na ekranie XDDD. No na pewno 1080p rekompensuje chuyowy model jazdy, always on i przerywniki filmowe dla mentalnych 11latkow, a 900p to zlo swiata. To 900p co juz w BFie jest mesjaszem i wspaniale rekompensuje chuyowe misje ''solo'', na dluzsza mete nudne pif paf z laserkow, always on no i #500zlmlodykawalerze.

Taka mala dygresja na koniec, zauwazyliscie co laczy te trzy wyzej wymienione gry? Ano to ze zaraz po wlaczeniu mamy napis ''connecting to servers''. Tak, wszystkie wymienione gry sa always on, to always on o ktore tak klapy walczyly i bekowaly, ze jakie to Sony dobre bo bede mogl wziazc konsole do kolegi albo na wioske do dziadkow na wypisdowie i sobie pograc XDDD, a biedne hamburgery sa w (pipi)e bo nowy xbox nie bedzie dzialal na lodziach podwodnych i jest beczunia xDDDD. Fajnie sie patrzy jak klapy o tym juz zapomnialy bo Sony powiedzialo wam w reklamach ze placenie za chuyowa usluge i granie w chuyowe gry always on dostepne rowniez na innych platformach jest For The Players XDD.

Gincie ciemnoto gamingu.

niebieskie szambo zaorane!

Z tym always on to beka z klapów i to jeszcze przy loterii jak działa PSN.

Opublikowano

Jakiś czas temu reklamowałem adapter do słuchawek do XO, nie dość że sprawa załatwiona w tydzień to jeszcze ten sam Pan który rejestrował moją reklamację właśnie zadzwonił zapytać czy wszystko dobrze i życzył miłego dnia :xboss:

XBOX - WYŻSZA  KULTURA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.