Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Już kiedyś pisałem jak to beka z klapków z dramy o jednorazowe online checki co 24h, ale z językiem na brodzie lecieli po Destiny gdzie nawet singla bez podłączenia 24h/7 się nie odpali. Ciekawe jak grali na grzybach.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@bluber: YETI mówił, że nie zhańbi swojej Bravii odpalając na niej 900p i będzie grał w HD ready, jak zwierzę zaniżając rozdzielczość z własnego wyboru.

Ale w butterfielda 4 prawilnie gral na premiere. :pawel:
Opublikowano

najpierw terroryści używali konsoli do komunikacji, teraz baterie robią ataki samobójcze. przyznać trzeba że na zimowe wieczory w sam raz.

Opublikowano

najpierw terroryści używali konsoli do komunikacji, teraz baterie robią ataki samobójcze. przyznać trzeba że na zimowe wieczory w sam raz.

to z tymi terrorystami i ps4 to plotka, którą forbes sobie z du,py wymyslił 

Opublikowano

No to nie pierwszy przypadek akcesorium grzewczego dodawanego za free to konsol. Historia zatoczyla KOLO.

Opublikowano

bluber, z dupy wyssana jak lista gier, połowa newsów, masakracji i dominacji w tym temacie :teehee:

Opublikowano

to z tymi terrorystami i ps4 to plotka, którą forbes sobie z du,py wymyslił

bronienie ps4 co następne bronienie muslimów?

Opublikowano

nie bronie, tylko prostuje fakty :potter:

Opublikowano

Terroryści zawsze szukają platform komunikacji, które nie są objęte automatycznym monitoringiem wyrazów kluczowych i całkiem możliwe, że przez jakiś czas NSA nie wpadła na to, że ktoś może używać wiadomości na konsolkach. Ale już w poprzedniej generacji odkryto, że terroryści używają konsolków więc obstawiam, że na 100% w serwerowniach są zainstalowane odpowiednie pudełeczka.

Opublikowano

polecam post uzytkownika hendrix w temacie star wraka

Opublikowano

Wtf? Przecież :fsg: OLD HUNTERS :fsg: kosztuje coś z 80zł.

Ale będzie grane w dar od bogów ze średnią 92%. A w zielonym szambie co? TR wyglądający jak remaster gierki z poprzedniej generacji na 10h, którego nikt nie kupił, czy może F4 ze spadkami do 0fps, a może jednak SW w 720p, bo coś suteq pisał, ze bierze.

Co za przegrywy :yao:

Opublikowano

Battlefront 73% na MC

czyli tak jak mówiłem, jedynym słusznym wyborem jeśli chodzi o shootera tej jesieni to Halo 5 <3 :banderas:

ale jak widać niektórym wystarczy gorszy produkt xD

Juz po becie wiedzialem ze siegne po fulla i raczej sie nie zawiode. Nie mam pojecia jak oni tak tyle wycisneli z tego leciwego silnika, ale multi (singla jeszcze nie odpalilem) wyglada naprawde niezle!

60 klatek, grafa ostra jak zyleta, dodatkowe efekty, jak chocby plamy krwi na scianach ciesza oko! Do tego gra sie mega przyjemnie ! 

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

BO3 > HALO

Metacritics mowi jak jest !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pięknie pieczenie. Szkoda, że RotTR jest uważany za jeden z najpiękniejszych tytułów konsolowych ever co potwierdzają wszystkie opinie. Yeti jak na zwierzaka przystało twierdzi odwrotnie. Nie dziwię mu się, jakbym grał na gó.wnie pyerdolonym bez gier, a widział One'a z najlepszymi grami w prawie każdym gatunku to plułbym sobie w brodę że mam PS4.

Z resztą o czym tu mówimy: na One rządzi nowy Tomb, Halo i Forza, u progu dodatek do najlepszej metroidvanii od lat, a na gó.wnie pyerdolonym Rocket League :yao:

Opublikowano

Tak te gry rzadza, ze nawet Wezyr woli grac w Destiny xDDDDD

Opublikowano

to kto mowi jak jest izi metacritic czy wezyr bo to sie wyklucza

Opublikowano

Powołując się na moje 19 lat z grami i jako posiadacz każdej konsoli Sony, prócz PS4 wyraźnie stwierdzam: Sony i ich podejscie do graczy jest rakiem porównywalnym z Ubi i EA. Gó.wno pyerdolone sprzedaje się tylko dzieki marce i początkowemu błędowi MSu. Na szkodę wszystkich graczy HC.

Opublikowano

JAPA BOTY!!! Na Nadkonsole właśnie zapowiedziano kontynuację Valkyrii Chronicles!!!

:banderas:

Oczywiście jak przystało na botow, połowa z was nawet nie wie co to za gra, bo wasz (bez)gust ograniczony jest tylko do 3 serii.

NAWET MI WAS NIE ŻAL :yao:

Opublikowano

Rok 2015 najlepszym rokiem zapowiedzi dla playstation

Opublikowano

BO3 > HALO

Metacritics mowi jak jest !

no ja tam widze 

81 dla BO 3 i 85 dla H5

Opublikowano

ciii lekarz kazał przytakiwać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.