Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak idzie sprzedaz h5? Zrobia te 4mln w miesiac? Mazzeo cos brzeczal o kasacji konta ale chyba nikt nie podjal rekawicy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no to sie zakladajcie next time miekkie ci.pki 

Opublikowano

JAPA BOTY!!! Na Nadkonsole właśnie zapowiedziano kontynuację Valkyrii Chronicles!!!

O ho!! Rok 2019 kolejnym rokiem Plejstejszyn! :yao:

Opublikowano

JAPA BOTY!!! Na Nadkonsole właśnie zapowiedziano kontynuację Valkyrii Chronicles!!!

I pewnie wyjdzie za XYZ lat jak to japońskie gry mają w zwyczaju. 

Opublikowano

własnie zapowiedziano!!!!!! już za rok zaora ps4!!111 HELENA ZAPODAJ LISTE PRAWDY

Opublikowano

No i sa recki klapowego mesjasza spod znaku Star Wars, 7/10 a wiec gra wspaniale wstrzelila sie gusta klapow :kaz:

Ja perdole, bez kitu w co wy gracie na tym waszym zyebanym chinskim trojnogu? A czekajcie, wystarczy wejsc to takich tematow jak nowy NFS (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), Destiny czy wlasnie Battelftont aby zobaczyc jak klaszczecie uszami do tych wspanialych multiplatfom w najlepszych wersjach XDDD. Najlepiej sie czyta temat wlasnie nfsa gdzie jest przekonanie ze gra jest dobra, a oceny zaniza wersja na Xboxa bo ma mniej p na ekranie XDDD. No na pewno 1080p rekompensuje chuyowy model jazdy, always on i przerywniki filmowe dla mentalnych 11latkow, a 900p to zlo swiata. To 900p co juz w BFie jest mesjaszem i wspaniale rekompensuje chuyowe misje ''solo'', na dluzsza mete nudne pif paf z laserkow, always on no i #500zlmlodykawalerze.

Taka mala dygresja na koniec, zauwazyliscie co laczy te trzy wyzej wymienione gry? Ano to ze zaraz po wlaczeniu mamy napis ''connecting to servers''. Tak, wszystkie wymienione gry sa always on, to always on o ktore tak klapy walczyly i bekowaly, ze jakie to Sony dobre bo bede mogl wziazc konsole do kolegi albo na wioske do dziadkow na wypisdowie i sobie pograc XDDD, a biedne hamburgery sa w (pipi)e bo nowy xbox nie bedzie dzialal na lodziach podwodnych i jest beczunia xDDDD. Fajnie sie patrzy jak klapy o tym juz zapomnialy bo Sony powiedzialo wam w reklamach ze placenie za chuyowa usluge i granie w chuyowe gry always on dostepne rowniez na innych platformach jest For The Players XDD.

Gincie ciemnoto gamingu.

Ry9-tg.gif

:obama:

Opublikowano

lista2015.txt -> otworz -> dopisz "valkirja kronicles 2" -> zapisz jako -> lista2016.txt

Opublikowano

"koniec 2016" więc najwcześniej w 2017 :P Jeszcze z rok i zacznie się zapowiadanie gier na PS5 ;)

Opublikowano

No i sa recki klapowego mesjasza spod znaku Star Wars, 7/10 a wiec gra wspaniale wstrzelila sie gusta klapow :kaz:

Ja perdole, bez kitu w co wy gracie na tym waszym zyebanym chinskim trojnogu? A czekajcie, wystarczy wejsc to takich tematow jak nowy NFS (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), Destiny czy wlasnie Battelftont aby zobaczyc jak klaszczecie uszami do tych wspanialych multiplatfom w najlepszych wersjach XDDD. Najlepiej sie czyta temat wlasnie nfsa gdzie jest przekonanie ze gra jest dobra, a oceny zaniza wersja na Xboxa bo ma mniej p na ekranie XDDD. No na pewno 1080p rekompensuje chuyowy model jazdy, always on i przerywniki filmowe dla mentalnych 11latkow, a 900p to zlo swiata. To 900p co juz w BFie jest mesjaszem i wspaniale rekompensuje chuyowe misje ''solo'', na dluzsza mete nudne pif paf z laserkow, always on no i #500zlmlodykawalerze.

Taka mala dygresja na koniec, zauwazyliscie co laczy te trzy wyzej wymienione gry? Ano to ze zaraz po wlaczeniu mamy napis ''connecting to servers''. Tak, wszystkie wymienione gry sa always on, to always on o ktore tak klapy walczyly i bekowaly, ze jakie to Sony dobre bo bede mogl wziazc konsole do kolegi albo na wioske do dziadkow na wypisdowie i sobie pograc XDDD, a biedne hamburgery sa w (pipi)e bo nowy xbox nie bedzie dzialal na lodziach podwodnych i jest beczunia xDDDD. Fajnie sie patrzy jak klapy o tym juz zapomnialy bo Sony powiedzialo wam w reklamach ze placenie za chuyowa usluge i granie w chuyowe gry always on dostepne rowniez na innych platformach jest For The Players XDD.

Gincie ciemnoto gamingu.

CZYSTA, BRUTALNA PRAWDA!

Śmieszne jest to, że żaden ekstremista klapowy nie podjął nawet polemiki z tym postem  :pawel:

Ludzie walczyli o to aby konsole nie były always online, ale rzeczywistość okazała się BRUTALNA:

- Day one patche

- Ciągły haracz ps+, bo inaczej nawet nie pogadasz

- Ciągłe połączenia z internetem, bo nie odbierzesz bonusów, a z brak połączenia dostaniesz po (pipi)e (np. MGS)

- Ciągłe aktualizacje Dasha na ps4, które (pipi)a zmieniają - dodatkowo ściągają się jak krew z nosa.

- Gry w cyfrowej dystrybucji droższe dwukrotnie od pudełkowych, ale lemingi i tak kupią (lub przycebulą na slotach, a potem PŁACZ (pipi) ŻE KONSOLA ZBANOWANA). PAMIĘTAM jak moderator (czy tam admin) PS3site'a sprzedawał konsole z ukrytym banem na psn xD 

- Dawanie się ruchać płacąc 250zł + za eksy (gdzie tak Lare kupiłem za 215, a H5 za 220 przed premierą z darmową wysyłką) XD

- O przeliczniku $ w sklepie sony nie wspomnę..

M$ nie jest idealny - chciał jeszcze bardziej orżnąć graczy i dostał po dupsku. Teraz jednak Sony robi LEWATYWĘ w białych rękawiczkach, a ludzie nawet nie protestują.

Zresztą krwa wystarczy spojrzeć na to (ta wysyłka to i tak gratis listem ekonomicznym  :pawel:  więc i tak biorą kurierkiem na bank)

vrbn2v.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Klap kwintesencja raka i januszostwa. Biedacy jak bardzo są dziś miażdżeni. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Oceny takie jakie się spodziewałem. Brak miliona rzeczy do odblokowania i brak SP musiały zaważyć na ocenach prasy. I jeśli ktoś czyta recenzje, a nie patrzy na cyferki, to łatwo zauważy, że sam gameplay jest chwalony. Najwięcej narzekań jest właśnie na długowieczność gry (owy progression system i mało odblokowań), na obecność TDM(!?) i Capture the flag, zadziwiająco rzadko narzeka się natomiast na ilość map, a to chyba jedyny poważny minus gry.

Choć jest też kilka śmieszniejszych obiekcji jak za szybko latające myśliwce, albo wymiana ognia na średnim dystansie.

Cóż recenzenci zapomnieli, że to nie jest Battlefield ani CoD, ani tym bardziej Halo. Większość przytoczonych minusów w ostatecznym rozrachunku dla mnie jest plusem.

W skrócie: jeśli główną inicjatywą do dalszej gry jest dla ciebie rozwinięty system rang i odblokowań, a nie czysty gameplay, to odpuść sobie zakup, jeśli lubisz skillowe mecze w zwarciu, również. Jeśli nie jesteś fanem SW i wahasz się co do kupna, poczekaj aż stanieje, a nóż taka lekka forma gry Ci się spodoba.

JA PERDOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak te gry rzadza, ze nawet Wezyr woli grac w Destiny xDDDDD

:D

wydaje mi sie czy od rana boty piszą z botami i sobie przytakują na zmiane? xDDDD

Opublikowano

doszedłeś do basenu fanek?

Opublikowano

Klapy nie piszą nic bo grają w gry.

Opublikowano

nie no klapy probuja cos pisac ale maks na co ich stac to równania logiczne 1 < 0 

Opublikowano

a może jednak SW w 720p, bo coś suteq pisał, ze bierze.

Nasyciłem się trialem dostatecznie, starczy mi. 

Wolę sobie kupić nową larę. :banderas::obama: 

Opublikowano

BO3 > HALO

Metacritics mowi jak jest !

no ja tam widze 

81 dla BO 3 i 85 dla H5

standardowo najnizsze noty po reckach Xszrota720, bo kolejna multiplatforma chodzi jak g..wno.

Nikogo to juz nie dziwi...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiadomość dla łatwego bo szydził, Wiesiek - 300h, Halo 5 - 58h, Nowy Tomb - 10h, czyli moja podnieta była słuszna  :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nextgen MS, a do ktorego tematu nie wejdziesz, to czytasz ze grac sie nie da bo pizda przed oczami. xD

Multiplatformy na Xbox Onie :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

cod na ps4 ma 81 bo na xbonie chodzi jak (pipi)?

just izi things

Opublikowano

BO3 > HALO

Metacritics mowi jak jest !

no ja tam widze 

81 dla BO 3 i 85 dla H5

standardowo najnizsze noty po reckach Xszrota720, bo kolejna multiplatforma chodzi jak g..wno.

Nikogo to juz nie dziwi...

81 dla wersji ps4

83 dla xbox one

także znów jakieś majaki masz, zresztą jak cod na ps3 chodził ponizej 720p i miał gorszy framerate to mało kto zaznaczał w reckach a nawet wersja black opsa jedynki na ps3 ma lepszą średnia, no ale czego wymagać od klapa

Opublikowano

Nextgen MS, a do ktorego tematu nie wejdziesz, to czytasz ze grac sie nie da bo pizda przed oczami. xD

Multiplatformy na Xbox Onie :reggie:

No jakbyś się nie wpier.dalał im w ekran to nie byłoby problemu. :gayos: 

Opublikowano

kermit, dzisiaj tez widzimy sie na STEAM? <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.