Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:banderas: 

nie no kur.wa łatafak :dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ten brokul to w sumie taki troszke fanek :taknieco:

Opublikowano

myślałam, że to urban legend z tymi piątkowo wieczornymi konserwacjami plebstejszyn network, a tu proszę, leżą i kwiczą. w takich chwilach jestem dumna, że zaprzestałam płacić za usługę sieciową sony

Opublikowano

Tez przestałem, teraz jeszcze tylko karte usunac z profilu bo zapewne przy nastepnej aktualizacji Vity magicznie sciagnie mi pieniazki za plusa :reggie:

Opublikowano

A ja właśnie pykam sobie wyzwania w driveklapie :banderas:

Opublikowano

A ja właśnie pykam sobie wyzwania w driveklapie :banderas:

33KoarU.gif

A wiedzialem zeby wlaczyc rano konsole i "zarezerwowac" sobie miejsce w psnie :frog:

Opublikowano

A mi wlasnie PSN nie dziala, w momencie kiedy czlowiek chcialby sie odprezyc po tym tygodniu. Sony :lapka:

Opublikowano

Albo macie internety z Etiopii, albo nie szanowaliście marki. U mnie i u kolegów śmiga aż miło :)

ixRAvNvs8hGXJ.jpg

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Moj internet jest w porzadku, 50 mbit/s, nic co by dupe urywalo, ale na pewno grubo powyzej standardu etiopczykow xd, po prostu psn jest z(pipi)any i jak sie nie zalogujesz przed konserwacja to chocbys mial extranet z mass effecta i tak uja zdzialasz.

#konserwacjewpiatektodobrypomysl

Opublikowano

Czy aktualna sytuacja Klaperii nie przypomina Wam aktualnej sytuacji Grecji? Bo mi przypomina jako zywo. Wiadomo...bieda az piszczy, ale ichni premier YETI (Aleksis Tsipras) wraz z ministrem finansow Mendrkiem ( Janis Warufakis, nazywany w kregach finansjery "Szalonym") majaczą coś w chorej malignie, ze Klaperia dominuje jak za czasow PS2 :yao:  Prawda jest zaś taka, ze zaczal sie wlasnie okres, kiedy niebiescy bieda-janusze (greccy emeryci) wystaja przed bankomatami po swoje 60 eurasów (czekaja na jakies eksy), kiedy tymczasem juz za moment reszta uprzemyslowionej Europy ( zielona magnateria) bedzie sie pławić w exowym szampanie. Wiadomo...jak kryzys to najwazniejsze nie sa gry, kino czy ogolnie rozumiana rozrywka, ale przyziemne sprawy jak rzecz jasna...zywnosc. I Klaperia ta zywnosc dostanie w postaci odgrzanych kotletow z tzw "darów", miedzy innymi ufundowanych na kickstarterze :dynia: A przepraszam! Na troche kultury klapki sie zalapia, w postaci interaktywnego filmu pt "Until Down"! :daddy:  A potem to juz tylko Ranigast Max i jak wiadomo w przypadku emerytow (greckich rowniez) Geriavit Pharmaton :kaz:  Nawet kuśwa kolor niebieski, ktory jest dominujacy na greckiej fladze sie zgadza! :obama:

Dominacja jak za czasow X360 :cool:  :lapka:

Opublikowano

Widzę, cezare w piąteczkowy wieczór dał w palnik i mu się filozof załączył

Opublikowano

Minusy od Karasa, Lema, amsterdama (taki jeden totalny random, zajmujący się minusowaniem za pisanie prawdy) Mendrka i YETIego, są miodem na moje serce :fsg: 

Opublikowano

na jesień nastąpi strategiczna migracja do lepszej multiplatformy dla wyższej klasy, t.j. w przypadku botów i Wieśka 3, a tuż po niej ucieczka w stylu jarangiem pecetowym indykiem Ori w postaci konsolowego ulra exu Soma.

na deser, dla fanów co-opa i wyżynki zombies Killing Floor 2, oraz ściąganie zza oceanu amerykańskiej wersji Persona 5. 

szczerze? nie wiem czy tu jaranko. czy to dlatego że nie jestem sebixem?

Opublikowano

wersje exów obu firm są ch.ujowe na jesień :lapka:

Tylko multiplatformy. :cool:

Opublikowano

6h pobieralem 2GB z psn :facepalmz: Czy ci japonce kiedys postawia lepsze serwery za kase zarobiona na ps4 i wyciaganiu haraczu aka ps+?

IOKrb2g.gif

:whistling:

Opublikowano

6H ? Panie ja na tym gniocie sciagalem ponad 15h patch do Batmana Arkham Knight o wielkosci 3GB.

Opublikowano

Po co rozbudowywać serwery jak można każdego piątku po prostu wyłączyć? Frajerzy i tak płacą, no bo co zrobią wielkiej korporacji? Regulamin przecież zaakceptowali (przy okazji każdej akceptacji włączając automatyczne ściąganie haraczu z karty).

Z updatami trochę gorzej bo gry wychodzą nie do przejścia przed patchowaniem i wychodzi wtedy, że serwerów jest na 2mln konsol, a nie 20. No ale marketing nadrabia. 4ThePlayers Greatness Awaits 1080p Uncharted.

Opublikowano

Zadzwoniłem, powiedziałem jakie gry mi konsola zarysowała (Crackdown i PGR3) i drugi raz odesłałem konsolę do serwisu. Konsola wróciła po 2 tygodniach razem z kolejnym 3 miesięcznym Godlem i 4 grami - Crackdown, PGR3, Kameo i Perfect Dark Zero. 

Przecież m$ poczuwał się tylko do gier, które sam wydawał. Zajechane Gearsy mi wymienili, ale Obliviona mieli w tyłku i zostałem z porysowaną płytą za dwie stówki.

Trzeba było sprzedać Golda, którego dostałeś i zafundować sobie usuwanie rys. Ja wydałem 10zł i miałem 2xCrackdowna i 2xPGR3.

>oddają kasę klapie

>mi nie oddali

>trzeba było zainwestować w usuwanie rys

dat hipokryzja  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

i jeszcze to branie na serio kto co kupił i czemu się wypowiada. W Wojnie Konsol  :cool: (dwukrotne kupienie pc się liczy?)

- Wyczytałem w Bravo Girl, że majkrosoft to zło

- Rzeczywistość jest troszkę inna

- hurr durr  hipokryzja

Nobody. Serio. Zamilcz. Już nie raz udowodniłeś, że jesteś tylko frajerem od Sony. Lepiej wysławiasz się od Yetiego i Mendrka ale i tak reprezentujesz ten sam poziom. 

No i pytanie. Naprawdę nigdy nie kupiłeś innej konsoli niż ta od Sony ? Poważnie ? 

Opublikowano

Żałosny argument. Lemonka napisał ci że za porysowaną grę, której nie wydał MS dostał guwno nie zwrot pieniędzy i właśnie problemy z takimi tytułami zgłaszali gracze (w tym mój ziomek) co zamiast przyjąć do wiadomości wolisz zbywać serwując na poważnie rady tyou trzeba se było. To jest dopiero żałosne. 

Miałem różne (pożyczone sprzęty) od saturna po 3dsa, ale nigdy nie przerobiłem konsoli, przez co kupowałem oryginalne nówki (nie więcej jak 8-10 gier na rok), a co dopiero gdybym miał myśleć o kupnie drugiej konsoli (zwłaszcza jak bogatą bibliotekę solidnych ip dysponowały V i VI  generacje). Czas między psxem a ps3 wypełnił mi za to pc gaming i dopiero wraz z swap magic pobawiłem się trochę w piractwo. Dopiero teraz widzę sens kupna wii u, bo widzę jak żałosna jest ta gen. i że stać mnie będzie by ograć wszystkie dobre marki. 

Może nie zauważyłeś, ale traktuje ten temat jako możliwość wyrażenia swojego betonu i trollingu dla samego pohejtowania się z wami i zajęcia wolnego czasu, a że kolejną wieczorną posuchę na nocce trzeba czymś wypełnić, no cóż, zawsze znajdzie się pierwszy lepszy temat do zaczepki. ;]

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Żałosne to było twoje przyjmowanie za fakt, że MS nic nie robił jak komuś porysowało płytę. Stwierdziłeś, że MS miał wyje.bane na klientów tak jak teraz Sony. A to po prostu jest nieprawdą. Rozumiesz już ?

"Miałem różne pożyczone sprzety" ? xDDDDDD Tego nawet nie skomentuje.

Każdy widzi jak jest. Tłumaczenie po prostu śmieszne. Po cholerę piszesz o tym jaka z ciebie prawilna jednostka ? Co mnie obchodzi czy przerabiałeś czy nie ? Od dłuższego czasu wywody z twojej strony jakie to plejstejszyn nie jest zayebiste, a prawda jest taka, że jesteś zwykłym pospolitym klapem, który sobie ideologie dorabia tak jak Mendrek, tyle tylko, że (tak jak pisałem) lepiej się wysławia.

Medrek gra u znajomych, ty wypożyczasz sprzęty. Co dalej ? Zaraz Lem napisze, że w leasing wziął xboxy xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.