Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dziś mam zajęty komputer :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Valkyria chronicles mam na steam a wcześniej grałem na ps3 i w 2 na vicie. Ciekawe ile klapkow może to powiedzieć easye? Fanek?

Opublikowano

nawet ja mam to na stemie, niezle guwno

wole commandosa

Opublikowano

Nextgen MS, a do ktorego tematu nie wejdziesz, to czytasz ze grac sie nie da bo pizda przed oczami. xD

Multiplatformy na Xbox Onie :reggie:

teraz 720p i 900p to pizda przed oczami, a jak lata się grało w black opsa 1 albo mw3 na ps3 w jakimś ułungowym 540p to widać było wszystko :newell:

Opublikowano

Mierz siły na zamiary, zacznij lepiej od matury...

Edytowane przez easye

Opublikowano

lista2015.txt -> otworz -> dopisz "valkirja kronicles 2" -> zapisz jako -> lista2016.txt

DfzOpdK.jpg

+

Valkiria

AND MANY MORE ARE COMING.

PS. Lista będzie systematycznie uzupełniana. :kaz:

PS2. Za kilka dni PSE, czyli kolejna aktualizacja listy. :obama:

PS3. SONY WAS ZA(pipi)IE, SONY WAS (pipi)I :shotgun:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ok fanek więc tak z tej listy co wrzuciłeś tj. obrazka:

Rime - gra widmo zapowiedziana na pierwszej konfie o ps4 - nadal nic nie wiadomo o gierce

Deep Down - gra widmo zapowiedziana na pierwsze konfie o ps4 - nadal nic nie wiadomo o gierce

The last guardian - nadal nie ma daty premiery (w (pipi)e mam napis 2016)

Horizon - jak wyżej

Detroit - patrz TLG (gra pewnie będzie fajna, ale wyjdzie dopiero w 2017)

Shenmue 3 -  :yao:   :yao:   :yao:

Wild - Serio?

God of war - nie było nawet żadnej zapowiedzi...

GT Sport - to jakiś prolog do GT, takie trochę płatne demo

Gravity - PRZECIEŻ TY (pipi) NIE GRAŁEŚ NAWET W PIERWSZĄ CZĘŚĆ....

Dreams - wydaję się być fajne pod względem artystycznym, ale nie wiadomo nadal na czym polega w sumie gameplay  :reggie:

The Witness - Gra zapowiedziana na 1 konferencji o Ps4..... (nadal nie wyszła)

Nier - gra dopiero się tworzy niestety

Jedynymi PEWNIAKAMI SONY NA 2016 Rok są 3 gry:

U4 - Będzie dobry boner, ale to gierka niestety na 1 raz

Ratchet - świetny platformer

P5 - gra na która najbardziej czekam, ale co ty yeti możesz wiedzieć o Personie, jak zapewne nie ograłeś żadnej części. 

Jeżeli te 3 gry wyjdą to i tak trzeba napisać, że to 2016 będzie najlepszym rokiem Sony. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No nie powiem, gość dla którego najbardziej rozpoznawalną marką Xboxa jest Titanfall, Halo nad którym spuszczal się 3 edycję CW sprzedaje nieskonczone przez Destiny, które hejtowal na temat poziomu wypowiadać się nie powinien...

Opublikowano

dobra jesień u iziego, fifa, cod, brakuje tylko battlefrota i asasyna xd

Opublikowano

No napisał jak jest, więc daruj sobie te teksty kto i co powiedział panie kompromitacja co drugi post  :yao:

Opublikowano

Chyba Ci mocno wjechały narkotyki izi. Nie powiedziałem, że Titan jest najbardziej rozpoznawalną marką Xa, a od samego początku mówiłem, że kupiłem Halo 5 dla multi. Ty niebieskie zwierze bez mózgu xdddd Siedzi w niebieskim szambie i jak ludzie na One ogrywają najlepsze wyścigi, najlepszy symulator, najlepszą platformówkę i strzelankę TPP to TY GRASZ W RAKI OD UBI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NIE

JESTEŚ
GRACZEM

będziesz wiecznym obiektem moich kpin xddd

<śmiech testovirona> 

Opublikowano

soon xd

@Wezyr

Skoro kupiłeś H5 dla multi to czemu je sprzedajesz zamiast grać? Za to grasz w ch.ujowe destiny, które ssie w każdym aspekcie. Brawo jasiu kur.wa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ok fanek więc tak z tej listy co wrzuciłeś tj. obrazka:

Rime - gra widmo zapowiedziana na pierwszej konfie o ps4 - nadal nic nie wiadomo o gierce

Deep Down - gra widmo zapowiedziana na pierwsze konfie o ps4 - nadal nic nie wiadomo o gierce

The last guardian - nadal nie ma daty premiery (w (pipi)e mam napis 2015)

Horizon - jak wyżej

Detroit - patrz TLG (gra pewnie będzie fajna, ale wyjdzie dopiero w 2016)

Shenmue 3 -  :yao:   :yao:   :yao:

Wild - Serio?

God of war - nie było nawet żadnej zapowiedzi...

GT Sport - to jakiś prolog do GT, takie trochę płatne demo

Gravity - PRZECIEŻ TY (pipi) NIE GRAŁEŚ NAWET W PIERWSZĄ CZĘŚĆ....

Dreams - wydaję się być fajne pod względem artystycznym, ale nie wiadomo nadal na czym polega w sumie gameplay  :reggie:

The Witness - Gra zapowiedziana na 1 konferencji o Ps4..... (nadal nie wyszła)

Nier - gra dopiero się tworzy niestety

Jedynymi PEWNIAKAMI SONY NA 2015 Rok są 3 gry:

U4 - Będzie dobry boner, ale to gierka niestety na 1 raz

Ratchet - świetny platformer

P5 - gra na która najbardziej czekam, ale co ty yeti możesz wiedzieć o Personie, jak zapewne nie ograłeś żadnej części. 

Jeżeli te 3 gry wyjdą to i tak trzeba napisać, że to 2015 będzie najlepszym rokiem Sony. 

Chyba roki ci sie poj.ebały

Opublikowano

Jakim, to jest Starh, stężenie mocarza w każdym poście wykracza ponad normę, dla tego go lubie, chłopak dostarcza od rana do wieczora.

:kaz:

Opublikowano

Ja (pipi)ie - Wezyr jaka z Ciebie jest ameba umyslowa xDDDDDD

Jeszcze milion razy napisz o przeza(pipi)istych exach grajac glownie w Destiny, ktore przez 2 edycje CW hejtowales.

Przeciez calaki w Assasynach to Twoja specjalnosc Bluber.

Zaden kumpel jeszcze nie pozyczyl ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

soon xd

@Wezyr

Skoro kupiłeś H5 dla multi to czemu je sprzedajesz zamiast grać? Za to grasz w ch.ujowe destiny, które ssie w każdym aspekcie. Brawo jasiu kur.wa. 

Znalazłem złoty środek. Gram w singlu w Destiny, a w multi w Halo. Szczerze mówiąc tego ostatniego chciałem pozbyć się na rzecz RotTR, bo Starh nakręcił niemiłosierny hype. Postanowiłem, że na razie zatrzymam Halo i wyrobię sobie skille w multi. Trudna jest to gra, powiedziałbym, że najtrudniejsza z sieciowych FPSów dostępnych na konsolę.

@izi: ehh, cóż. Konsekwentnie i argumentami. W tym roku ograłem lub skończyłem (przy okazji wytłuszczę Ci te do których wracam lub mam zamiar niedługo wrócić):

- Forza Motorsport 5

- Halo MCC (zostało mi H2 i H4)

- Halo 5

- Sunset Overdrive

- Ori and the Blind Forest

- Titanfall

Do ogrania mam jeszcze:

- arcadowe Forza Horizon 2, świetne Gears of War, symulacyjną Forzę 6, Rise of the Tomb Raider, dodatek do Ori. W dodatku to same exy. Jak sobie pomyślę, że został mi jeszcze dodatek do Destiny, Fallout4, GTA V i dodatek do W3 to myślisz, że chce mieć to Wasze chińskie gó.wno pyerdolone? :yao:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

lista2015.txt -> otworz -> dopisz "valkirja kronicles 2" -> zapisz jako -> lista2016.txt

DfzOpdK.jpg

+

Valkiria

AND MANY MORE ARE COMING.

PS. Lista będzie systematycznie uzupełniana. :kaz:

PS2. Za kilka dni PSE, czyli kolejna aktualizacja listy. :obama:

PS3. SONY WAS ZA(pipi)IE, SONY WAS (pipi)I :shotgun:

Klapy i ich notoryczna branzlerka odnośnie kolejnych targów...

A skończy się jak zwykle, czyli tak:

:kaz:

Opublikowano

Izi wypomina komus gre w Destiny, jakich ja czasow dozylem xD.

Opublikowano

God of War: Working Title :yao:

Opublikowano

@izi: ehh, cóż. Konsekwentnie i argumentami. W tym roku ograłem lub skończyłem (przy okazji wytłuszczę Ci te do których wracam lub mam zamiar niedługo wrócić):

- Forza Motorsport 5

- Halo MCC (zostało mi H2 i H4)

- Halo 5

- Sunset Overdrive

- Ori and the Blind Forest

- Titanfall

Do ogrania mam jeszcze:

- arcadowe Forza Horizon 2, świetne Gears of War, symulacyjną Forzę 6, Rise of the Tomb Raider, dodatek do Ori. W dodatku to same exy. Jak sobie pomyślę, że został mi jeszcze dodatek do Destiny, Fallout4, GTA V i dodatek do W3 to myślisz, że chce mieć to Wasze chińskie gó.wno pyerdolone? :yao:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

czyli ograles mniej exow niz taki klap jak ja xD

Zaczales swoja przygode z konsolami pozniej niz Twoj brat Mazzeo, ze ogrywasz HALO 2 i HALO 4 ?

I zebysmy sie zrozumieli, nikt Ciebie nie namawia na PS4, To Ty ciagle jakbys mial jakas dysfunkcje w mysleniu od 4 edycji (pipi) o exach MS, przy ktorych pewnie spedziles 1/10 tego, co przy pozostralych multiplatformach. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przydałby się jakiś świąteczny odcinek Upadku co nie MaZZeo?  :reggie:

Opublikowano

Chyba roki ci sie poj.ebały

A dziękuję kolego, pisałem z tableta coś musiało się zwalić.

Poprawione :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.