Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dajcie jetiemu tego battlefronta bo chłopak odplywa

jedzie Yeti środkiem komunikacji miejskiej z Battlefrontem pod pachą, podchodzi dziadek i sie pyta: Przepraszam czy to Pański kasztan? JAKI DORODNY

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jeszcze rok temu omamy z kominkiem, lampka wina z 1886, 1080/60 w kazdym exie

dzis wizja smakowania wódki przy dc bikes, 900p/37fps bez dedyków i multi za 200zl rocznie dopelnia dziela zniszczenia umyslowego klapów

Opublikowano

w tym roku już miało być kosztowane wino przy uncharted 4, persona 5, amplitude itp itd xd

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba jak jeti w CW pisze, że trolluje, ale zawsze jakimś dziwnym zrządzeniem losu nagle jak jakaś gra zostaje zapowiedziana tylko na PS4, to natychmiast pojawia się jego stała obecność w tematach tych gier, nawet jeśli to 10 część serii, w którą nigdy wcześniej nie grał :P

Bardzo wiarygodny "trolling" ;)

Opublikowano

przeczytałbym jakiś post waldusia o tym, jak plejstejszon rządzi i dzieli

Opublikowano

waldek nie gra w gry

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba jak jeti w CW pisze, że trolluje, ale zawsze jakimś dziwnym zrządzeniem losu nagle jak jakaś gra zostaje zapowiedziana tylko na PS4, to natychmiast pojawia się jego stała obecność w tematach tych gier, nawet jeśli to 10 część serii, w którą nigdy wcześniej nie grał :P

Bardzo wiarygodny "trolling" ;)

No te jego "newsy" w tematach plejstejszyn to jest dobra beczunia. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Remasterstation 4.

:pawel:  :pawel:  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Szok. Tym bardziej ze bylo wiadomo o tych remasterach jakies pol roku temu.

Opublikowano

Ja jeszcze rozumiem remaster TLOU - jedna z najlepszych gier generacji, która dodatkowo wyszła pod jej sam koniec (wiele osób nie zagrało).

Ale karwa coś takiego to po prostu wrzucanie "exów" na siłę aby pokazać, że cokolwiek mają w ofercie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak to nie jest collection w pakiecie z HR to chyba sa niepowazni.

Opublikowano

Jedyny plus tego remastera to możliwość przejścia gry zgodnie z chronologią wydarzeń  :woot: 

Cena 30$ tj, 40 euro (jakieś 180zł pewnie w Polszy).

Opublikowano

Raczej ~ 140 jak GoW 3.

Ja tam do remasterów nic nie mam, ale w tym roku proporcje na PS4 są mocno niezdrowe.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Raczej ~ 140 jak GoW 3.

Euro teraz droższe niż wtedy  :Coolface:

Opublikowano

Zreszta ten beyond to taka kupa ze sie w to grac nie dało. Ogladac w sumie tez nie.

Opublikowano

Przeciez na PS4 same nowe gry... nikt nie kupowal tych smieci na PS3 bo wszyscy czekali az beda w Plusie.

Opublikowano

Ze wszystkich możliwych gier jakie miało PS3, Sony musiało wybrać taką padakę na remaster XD

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić)  razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach.  Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

P.S. W Until Dawn nadal nie grałem a i tak ograłem więcej :D

Opublikowano

Przeciez na PS4 same nowe gry... nikt nie kupowal tych smieci na PS3 bo wszyscy czekali az beda w Plusie.

Bo każdy chciał w to zagrać w 1080p/60k/s

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić) razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach. Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

P.S. W Until Dawn nadal nie grałem a i tak ograłem więcej :D

Super.

Opublikowano

psn mi nie działa. A wy co? Swietna zabawa na xbox live?

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić)  razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach.  Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

Wszyscy umieraja z zaaaaazdrosci ! xDDDDD  :teehee: 

(pipi) 2 Maciomaniak - co 3 post bedzie powtarzal ile za(pipi)istych crapow ma do ogrania i ile giereczek kupil, w ktore sadzac po profilu nie chce mu sie grac...

A nie sorry, wedlug Console Wars jestes Hardcorem, w koncu wiekszosc przynajmniej wlaczyles na 2 godziny xDDDD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.