Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

o - Figus - dawno nie bylo aktualizacji w temacie co z Twoja wysylka Star Warsow!

Dojdzie na dzisiaj ? zarzuc jakies info, bo wszyscy zaczynamy sie niepokoic !   :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić)  razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach.  Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

Wszyscy umieraja z zaaaaazdrosci ! xDDDDD  :teehee: 

(pipi) 2 Maciomaniak - co 3 post bedzie powtarzal ile za(pipi)istych crapow ma do ogrania i ile giereczek kupil, w ktore sadzac po profilu nie chce mu sie grac...

Powiedział typ od coda i fify. :obama: 

Opublikowano

Przynajmniej nie mecze wszystkich pisząc co 3 post to samo! Najlepszy jest hejt na remastery typa, który jeszcze niedawno wrzucal foty z MCC, Gearsow 1, Rare Collection, podkreślając,ze ma od za(pipi)ania gierek do ogrania! no beka...

Edytowane przez easye

Opublikowano

o - Figus - dawno nie bylo aktualizacji w temacie co z Twoja wysylka Star Warsow!

Dojdzie na dzisiaj ? zarzuc jakies info, bo wszyscy zaczynamy sie niepokoic !   :dynia:

Ale Ty smutny musisz być co nie? :facepalmz:

Opublikowano

Ja się tylko dziwię, że izi nie ma jeszcze Xbone. Taki koneser gier i w ogóle. Pewnie czeka na 900p w Uncharted 4

Opublikowano

Zaskoczę was jeżeli powiem że Sony potrafi się do czegoś przyłożyć?

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-hands-on-with-ps4-playstation2-emulation

Wygląda obiecująco, niestety to tylko miły dodatek do trójnoga na którego w tym roku jest posucha z grami :/

o to jest bardzo ok news. miło że emulacja obejmuje także liczbę pikseli i fpsów. 

Opublikowano

Ja się tylko dziwię, że izi nie ma jeszcze Xbone. Taki koneser gier i w ogóle. Pewnie czeka na 900p w Uncharted 4

Ale po co mi Xbox, skoro praktycznie wszytsko co mnie interesowalo dawno ogralem ? Niby zastanawialem sie nad HALO, no ale jak nawet Boty wola grac w Destiny...  :dunno:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak to nie ograłem  :D Po prostu exy na xbox one miały pierszeństwo a teraz starcraft 2 i dopiero w grudniu między sesjami w xenoblade x będzie czas na tales i grę która jutro przyjdzie. Nie śpieszy mi się z przechodzeniem. Z Maciomaniakiem mnie nie porównuj ja nie trzymam gier w folii :D

W dodatku dowiedziałem się że Deus ex wychodzi w sierpniu to cała pierwsza połowa roku ma mało gier więc zbieram zapasy :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ale po co mi Xbox, skoro praktycznie wszytsko co mnie interesowalo dawno ogralem ? Niby zastanawialem sie nad HALO, no ale jak nawet Boty wola grac w Destiny...  :dunno:

Widzę po sygnaturce :gayos:

Opublikowano

No lepiej zza winkla ziomkom w stopy strzelać w czarnym klopsie III  :yao:

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba jak jeti w CW pisze, że trolluje, ale zawsze jakimś dziwnym zrządzeniem losu nagle jak jakaś gra zostaje zapowiedziana tylko na PS4, to natychmiast pojawia się jego stała obecność w tematach tych gier, nawet jeśli to 10 część serii, w którą nigdy wcześniej nie grał :P

Bardzo wiarygodny "trolling" ;)

Mi to mimo wszystko szkoda tego człowieka. Kupił chiński szmelc z plastiku i dorobił sobie do tego ideologie. Bo CW to równie dobre robi w innych tematach.

Opublikowano

http://www.gamezilla.pl/newsy/2015/47/bez-dziennych-i-blyskawicznych-promocji-w-jesiennej-i-zimowej-wyprzedazy-na-steamie

W trakcie poprzednich wyprzedaży prosiliśmy o dwa rodzaje zniżek - jedną na czas całej wyprzedaży oraz drugą, która wchodziła w życie w momencie, gdy dana gra pojawiała się na głównej stronie Steama. W tym roku, celem zoptymalizowania wyprzedaży pod kątem klientów oraz umożliwieniu nam promowania waszej gry na większą ilość sposobów, prosimy tylko o jedną zniżkę, która będzie obowiązywać przez cały okres promocji.

Cebula na PC się skończyła. Ale w sumie od dawna pc to najgorsza platforma. Kolejny argument przeciw nie robi różnicy.

Ogółem nie widzę sensu w tej wojnie. XO dogorywa. Patrząc na wyniki sprzedaży konsop, gier, oraz na decyzje MS-u, to ostatnie podrygi i desperackie próby. Rezultat mizerny, toteż XO wzorem pewnej innej konsoli stanie się niebawem "legacy platform" ;)

Opublikowano

Pamietam ze kilka lat temu nie bylo Flash Sale tylko wyprzedaze co 24h i ceny byly naprawde dobre i mozna bylo znalezc wiecej ciekawych deali niz po wprowadzeniu tych nowinek, wiec zobaczymy, moze wroca do korzeni.

Opublikowano

Setki gier za grosze nadchodzą :obama:

Opublikowano

http://www.gamezilla.pl/newsy/2015/47/bez-dziennych-i-blyskawicznych-promocji-w-jesiennej-i-zimowej-wyprzedazy-na-steamie

W trakcie poprzednich wyprzedaży prosiliśmy o dwa rodzaje zniżek - jedną na czas całej wyprzedaży oraz drugą, która wchodziła w życie w momencie, gdy dana gra pojawiała się na głównej stronie Steama. W tym roku, celem zoptymalizowania wyprzedaży pod kątem klientów oraz umożliwieniu nam promowania waszej gry na większą ilość sposobów, prosimy tylko o jedną zniżkę, która będzie obowiązywać przez cały okres promocji.

Cebula na PC się skończyła. Ale w sumie od dawna pc to najgorsza platforma. Kolejny argument przeciw nie robi różnicy.

Ogółem nie widzę sensu w tej wojnie. XO dogorywa. Patrząc na wyniki sprzedaży konsop, gier, oraz na decyzje MS-u, to ostatnie podrygi i desperackie próby. Rezultat mizerny, toteż XO wzorem pewnej innej konsoli stanie się niebawem "legacy platform" ;)

Skończyłeś już ME2 lub Beyond good and evil z plusa czy nadal się męczysz? 

Opublikowano

Myslisz ze dlaczego go tu tyle nie bylo? Próbował wstać z kanapy :sorcerer:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Fanus ale pisanie pochlebnej opini o gierce nie równa sie z mega zainteresowaniem, gra na bank nie jest warta swojej ceny, jak wrzuca do EA access to sie ogra inaczej mehh

No zgadzam sie, warta swojej ceny też nie jest, tak samo jak Fallout, nowy NFS, kolekcja Uncharted na starcie za 220 i pewnie połowa innych gier, które wychodzą

parę dni później

Ostatnie zakupy, Drake i nowy dysk do plejki, wyszedł z obudowy bez probemu, już czeka na cyfrowe Starwarsy :)

d9chBvq.jpg?1

- Pograliśmy teraz ze 4h w party w 6-8 i jest dobrze, nie ma problemu z dołaczaniem do gry ze znajomymi tak ja w becie, lobby nie ma, ale wskakujemy przez impreze i za każdym razem byliśmy razem w teamie

- Grafe na PS4 chyba troche podciągneli wzg bety i inni na imprezie tak mówili (porównanie do mapki ze skałkami z bety)

- Jeszcze nie obczailiśmy wszystkich trybów, ale niektóre są po(pipi)ane, można przez całą gre wygrywać, mieć przejete 4 z 5 punktów, aby pozniej na koniec wszystkie ostatecznie stracić

- Samemu za cholere nie chciałoby sie grać, ale w party jest mega fun :)

- wybuchy, pikowanie samolotem w kogoś, strike, to wszystko jak w becie, jest mega!

- Endor zayebisty co tu dużo mówić, przewage mają tam alianci którzy mają zielone stroje i mniej ich widać w lesie, na innych pustynnych z kolei rebelie mniej widać jak ubiorą zakurzone pancerze. Las jest pietrowy, są dolne ścieżki, wyższe i jeszcze drabinki i pomosty miedzy drzewami

- w Endor nawet mniejsze drzewa sie łamą, można je ściąć z cięższego guna lub granatami, wszystko sie sypie na kawałki. Do tego roślinność sie rusza, na gameplaych wyglądała jakby statycznie, jest fajnie :)

- Na Endor zmieniają sie też pory dnia, jest ciemno, rozjaśnia sie, dzień, jest też mapa z deszczem w lesie, chłopaki mówili, że tam graficznie już w ogóle miazga, ale jeszcze nie grałem

- Na pustynnych mapkach są też zamiecie piaskowe, momentami biegasz tylko i oglądasz widoczki i giniesz, pierwsze wrażenie - przepięknie to zrobili i to przy 60fps

- Contentu na razie nie wydaje sie mało, bo nie graliśmy nawet walk w powietrzu, przy samym Drop Zone ze 2h chyba spędziliśmy, ulubiony tryb. Z czasem może brakować zawartości zobaczymy

Są też ewoki, biegają pomiedzy chałupami po lesie, Endor GOTY :banderas:

2289647-ewok_49229_screen.jpg

macie odpowiedź na to czemu PS4 się sprzedaje - ich posiadacze łykają wszystko jak solaris po 5 browarach

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Bo ich stać :daddy:

Opublikowano

Skoro Cię stać to kup wreszcie dobrą konsole do gier 

Opublikowano

christian-bale-kermit-the-frog.gif

Opublikowano

Skoro Cię stać to kup wreszcie dobrą konsole do gier 

d23259aed5079a2a6802742406b14cd3.gif

Opublikowano

skoro jest zajarany Star Warsami, to po co mialby brac slabsza konsole, na ktorej nawet rozdzielczosc nie rozni sie od tej z 360tki ? Zeby czekac na wysylke od sklepu, ktory zamowil 3 sztuki na cale wojewodztwo, a zeszly 4 ? xD

d23259aed5079a2a6802742406b14cd3.gif

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.