Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No tak, rozdzielczość kwestia nr 1, a jak przychodzi do grania online w ps4 to

psn mi nie działa.

:dynia: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

standardowy argument sutka, bo 1 użytkownikowi nie działał PSN ^^

Jeszcze dopisz, że warto brać gorszą wersję, bez społeczności, bo pad lepszy! xD

Opublikowano

No o tym super dzialajacym Xbox Live to juz mi sie pisac nie chce.

Najlepiej dziala w CW, do poki czlowiek sam sobie Xboxa nie kupi xD

Ale czego mozna spodziewac sie po botach ? Ze napisza prawde w CW ? jak im nawet MCC dzialal idealnie na premiere ! xD

Turnieje odwolywali pol roku po, ale nasze gwiazdy graly jak na DEDYKACH ! xDDDDDDDDDDDDDD

Do tego wszystkie exyt GOTY! i jedni graja jedynie jak sie darmowy 24h trial pojawi (bo szkoda kasy), inni sprzedaja te hity, nawet nie konczac, jeszcze inni nie zdejmuja folii, badz po 3h wracaja do multiplatform.  :teehee:

No nie dziwne, ze gry w Polsce rozwozi 1 samochod osobowy. Wazne, ze dla Mazzeo:

z Xboxem nigdy jeszcze nie bylo tak dobrze

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zjedz tabletki synek

Opublikowano

Jakby PSN miał częste awarie, jak to w urojeniach botów, to terroryści nie mogliby skoordynować swych ataków we Francji przez PS4 ;)

Opublikowano

Mendrek to jest ściema :facepalmz:

Opublikowano

Zjedz tabletki synek

Sorry, ze Cie pominalem,

Nawet hejterzy Sony nie sa zainteresowani kupnem Ona! 

xD

Opublikowano

przeciez bluber zalozyl temat na pchlim ze chce kupic przebrzydly klapie

Opublikowano

To wytlumacz mu, ze nie ma sensu kupowac Ona by po raz kolejny robic calaki w Assasynach!

Opublikowano

Tylko sie nie zes.raj! xD

Opublikowano

Tak na serio teraz odnośnie Battlefronta, gra sie naprawde fajnie z ekipą, samemu byłoby nudno. Na dłuższe granie contentu pewnie będzie mało, ale niektóre tryby jak DROP ZONE można grać i grać i sie nudzi.

Za 220zł w zasadzie mało jest zawartości (sugerowana cena sklepowa) tłumaczyć można sobie cene grafiką, bo ta jest naprawde śliczna, to pewnie najładniejsza obecnie gra multi w 60fps na PS4. Kto chce zagrać i gra mu sie podoba nie będzie psioczył na cene.

No i rozdzielczość ma przy tym tytule duże znaczenie, skaliste mapki i Endor mają  mase detali, stojąc w miejscu szczególnie w lesie widać 900p i chciałoby sie aby rozdziałka była wyższa, w ruchu wszystko zaczyna łączyć sie w jedną całość i jest super.

Zayebiście musi wyglądać to w 4K, ale na PC to już nie ten sam feeling co konsola.

Opublikowano

! xD

Opublikowano

Co do PSN down wczoraj - graliśmy od 17 do 21, przerwa 1h i od 22 do 24 i nie było żadnych problemów, nie wiem jak inni, ale Easye też zajrzał do nas na chwile, a grał w Black Opsa

btw Bluber zmień avatar bo (pipi)owo wyglądasz

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tak na serio teraz odnośnie Battlefronta, gra sie naprawde fajnie z ekipą, samemu byłoby nudno. Na dłuższe granie contentu pewnie będzie mało, ale niektóre tryby jak DROP ZONE można grać i grać i sie nudzi.

Za 220zł w zasadzie mało jest zawartości (sugerowana cena sklepowa) tłumaczyć można sobie cene grafiką, bo ta jest naprawde śliczna, to pewnie najładniejsza obecnie gra multi w 60fps na PS4. Kto chce zagrać i gra mu sie podoba nie będzie psioczył na cene.

No i rozdzielczość ma przy tym tytule duże znaczenie, skaliste mapki i Endor mają  mase detali, stojąc w miejscu szczególnie w lesie widać 900p i chciałoby sie aby rozdziałka była wyższa, w ruchu wszystko zaczyna łączyć sie w jedną całość i jest super.

Zayebiście musi wyglądać to w 4K, ale na PC to już nie ten sam feeling co konsola.

XDDDDDD

Opublikowano

tech dema na pc powinny kosztować 300zl

Opublikowano

ten feeling gry na padzie w shootera :banderas:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Widzę, że juz od rana bomby prawdy i masakracja zielonych pastuchów przez iziego.

:obama:

Opublikowano

! xD

!! xD
Opublikowano

btw Bluber zmień avatar bo c(pipi) wyglądasz

zamknij jape klapie

Opublikowano

haha :shieeet:

Opublikowano

Klapy juz dawno głowę mają pod powierzchnią. Szkoda bo kiedyś nawet było bekowo a teraz same janusze zostały.

Opublikowano

Tak na xbox one nie ma społeczności... na ps4 jest więcej osób to fakt ale mi równie łatwo było zgrać ekipę na coopa 4 osobowego na xone. Ps4 nie ma wyłączności na dobra społeczność to że na xone ty easye nie miałeś znajomych to może twoja wina?

I na ps4 i na x one są fajni ludzie z forumka. Czy pogram z carolkiem i figusiem w halo 5 lub z gumisiem przejdę gow ultimate czy pogram z pawciem w dying light lub z dużą ekipa (bansai , masorz,pawcio, yano, najlepszy admin na forum i kilka innych osób ) w mgs online będę bawił się rownie dobrze.

Wchodzę na ps4 czasem 30 osób online (na 80 osób dodanych z forumka) problem z tym że z większością nigdy nie grałem ani na imprezie nie byłem. Na xbox one jest ok 20 osób wieczorami online (na 50 osób które mam dodane w ciągu ostatnich 3 miesięcy) i z większością chociaż raz rozmawiałem lub grałem.

Easye jeżeli dla ciebie ilość jest najważniejsza to tak ps4 nie ma sobie równych. Prawie co tydzień dostaje zaproszenie od randoma z forum. Spoglądając jednak na znajomych z którymi gram rozmawiam to xbox one = ps4. Specjalnie dla ciebie zastosowałem znak równości bo widzę że lubisz stosować matematyczne równania.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

(bansai , masorz,pawcio, yano, najlepszy admin na forumi kilka innych osób )

Colin nie ma ps4 przeciez. :cool:

No ale i tak piekne bomby prawdy.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.