Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Blantman chyba nie słyszał historii jak to izi mając przez chwilę Xone specjalnie router odłączał żeby później pisać, że nikt nie gra ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

prawda jest taka ze 100% ludzi co walili do robota na tym forum to klapy

Opublikowano

grac w gierki dla dialogow xdddd

co wy nie macie z kim gadac w realu?

Pewnie rozmawia dla taty.

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność - wszyscy by chcieli, praktycznie nikt nie będzie używał... xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Trudno żeby chcieli skoro znając sony będzie trzeba kupić gre 3 raz żeby zagrać "wsteczna kompatybilność" xD

Opublikowano

A co, trzeba wyslac kilka kebabów w ramach pomocy humanitarnej dla Bialorusi?

Opublikowano

http://twitter.com/easyePL/status/667690798041989120/photo/1

Argument lepszego pada na danej konsoli możemy zamykać. Pelna funkcjonalność na PS4, podobnie jak zwykłego Pada, pomijając oczywiście fakt, że Elite nigdzie oficjalnie kupic nie można. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ojoj coś tak trzasło aż Macierewicz zwołał komisje specjalną

Opublikowano

http://twitter.com/easyePL/status/667690798041989120/photo/1

Argument lepszego pada na danej konsoli możemy zamykać. Pelna funkcjonalność na PS4, podobnie jak zwykłego Pada, pomijając oczywiście fakt, że Elite nigdzie oficjalnie kupic nie można. xD

Nie powiem ile kosztuje ten adapter aby każdy pad działał na ps4. 

Opublikowano

biedne klapy potykaja sie o platanine kabli, tuzin przejściówek i wydaja tysiace zlotych by przez chwile poczuc posmak jakości microsoftu

Opublikowano

Należy jednak odjąć koszty nakladek, dłuższego kabla, laptopa i naklejki na lampę alladyna wiec jednak wychodzi trochę mniej :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wydaje mi sie ze przejsciowka za 250zl, dzieki ktorej podlaczysz wszytsko do wszystkiego (nawet kierownice), przez ktora nawet w Mario mozesz sobie na padzie od Ona pykac to nie jest jdroga cena.

Inna sprawa, "ze sytuacja Xboxa jest na tyle dobra", ze w Polsce te pady zobaczymy co najwyzej na YT. Dwa, ze Elite Controler kojarzyc mi sie bedzie z lamusami i cheaterami, bo do AutoFire'u nawet recoil broni mozna sobie przeprogramowac na mniejszy... xDDD

Zwody z Fify pod 1 przyciskiem.

Beka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

biedne klapy potykaja sie o platanine kabli, tuzin przejściówek i wydaja tysiace zlotych by przez chwile poczuc posmak jakości microsoftu

fT9c4DW.jpg

choćby nie wiem jak się starali nie poczuczą tego posmaku jakości microsoftu

Opublikowano

ja mialem najmniej 40fps i to na platformie microsoftu wlasnie

Opublikowano

Czyżby izi po bohaterskiej obronie ps4, pada od ps4, community na ps4, usługi online psn, takich perelek jak Destiny czy BF4 teraz dodal do swojego repertuaru obronę przejsciowki za 250zl? XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jeszcze troche i tytuł debila klapa roku zostanie obroniony :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Czyżby izi po bohaterskiej obronie ps4, pada od ps4, community na ps4, usługi online psn, takich perelek jak Destiny czy BF4 teraz dodal do swojego repertuaru obronę przejsciowki za 250zl? XD

Mi ta przejsciowka jest calkowicie obojetna, ale ciekaw jestem gdzie sie pochowali Ci wszyscy jarajacy sie padem Elit.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja mialem najmniej 40fps i to na platformie microsoftu wlasnie

to by tłumaczyło migrację z xboxa do pc w tej generacji.

Opublikowano

Podobno Sony pracuje nad emulatorem PS2 na PS4. Czyli tripod dostanie wreszcie jakieś dobre gierki :obama:

Jakby to polegało na tym,że wkładam płytkę i gram to byłoby świetnie ale pewnie skończy się na tym,że Sony będzie wypluwać na swój  sklepik digitale gierek z PS2 za które trzeba będzie bulić.

Opublikowano

Izi elite controller mozna w polsce kupic chyba w sklepie ms.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.