Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

fakt Gears Of War Ultimate Edition w którego tak się namiętnie zagrywałeś to podobno remake 

Edytowane przez nobody

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

fakt Gears Of War Ultimate Edition w którego tak się namiętnie zagrywałeś to podobno remake

Gdyby nie to ze dodawali 3 i Judgement w BC w ktore nie gralem to bym tego nie kupil.
Opublikowano

no widzisz, a jeśli cyfrówki tytułów z ps2 nie będą w rozsądnych cenach, to także tego nie zrobię. 

nie uwierzę że nikt z was nie chciałby sprawić sobie takiego Ninja Gaiden Black, czy dyptyku Otogi w 900/60 za te +/- 5-6 dych.

Opublikowano

No ja bym nie chcial. :cool::lapka:

Opublikowano

no widzisz, a jeśli cyfrówki tytułów z ps2 nie będą w rozsądnych cenach, to także tego nie zrobię. 

nie uwierzę że nikt z was nie chciałby sprawić sobie takiego Ninja Gaiden Black, czy dyptyku Otogi w 900/60 za te +/- 5-6 dych.

Naprawdę myślisz, że te Janusze słyszały o Otogi?

Opublikowano

A wiesz co jest najzabawniejsze Mazzeo? Że w por. do wyciągniętych do 1080/60 gierek z ps2 darmowa emulacja na bonera wygląda jak sraka zrobiona chyba tylko do motywowania do sprawiania sobie na nowo 360-tek  :rotfl:

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

ps4-vs-ps2-emulation-fps-980x542.jpg

NO ALE ZA DARMO TO SIĘ NIE POGARDZI GRAŻYNKO :pawel:  :pawel:  :pawel:  :pawel:  :pawel:

doskonała manipulacja, minister propagandy byłby zadowolony

GoebbelsSkeletorStareOfDoom.jpg

Opublikowano

@Camillus

no właśnie zapomniałem że połowa etatowych botów w CW to spadochroniarze z blachy dla których 360-tka była pierwszą konsolą :beksa:  :czesc:

@Mazzeo

dzięki. uczyłem się od najlepszych :fsg:

Opublikowano

YETI

Medrek

Easye

Fanek

Co o tym sadzicie :klapek: , dalej bedziecie ich bronic?

Jestem ciekaw jaki poziom dymania klienta spowoduje,ze 4 wymieniona wyzej zacznie jechac sony za ich (pipi)owe praktyki.

Wszyscy kupilismy nextgenowe konsole by grac w gierki z PS2 !

xD

Temat tak mnie interesuje jak wsteczna kompatybilnosc, albo remastery gier, ktore ogralem na poprzedniej generacji.

Ziew.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nobody widzę ma więcej gówna w głowie niż toi toi na centralnym  :pawel:

Te a jak tam twoja PS4 emuluje trójkę, dawaj wrzuć jakiś porównanie  :pawel:

Opublikowano

To za te 60- 80 blach to sprawdzi jedyna prawdziwa prawilna niczym paski na adasiowym dresiku wersje sigma na ps3 :) a tak mówiąc serio. Liczysz na ludzkie ceny?Od sony(to samo tyczy sie MS)!? Chce do twojego wymiaru a emulacje zobaczymy jak ja hackerzy wprowadza za wiele lat. Emulacja to jedyna kategoria w ktorej wygralo nintendo
Opublikowano

PLAYSTATION 4 JAK ŻADNE INNE NIE SYMULUJE TAK DOBRZE PLAYSTATION 3 :banderas:

1280x720-o5H.jpg

1280x720-4fa.jpg

uncharted2ps3vsps4dem4qpxb.png

możesz już wracać na kolana Czezkiego, bo widzę że ci czegoś brakuje i robisz się agresywny. :pawel:

@Heviro

nie mam już gier na ps2. remastery pojedynczych tytułów chodzą cyfrowo po 5-7 dych. jeśli emulowane tytuły będą w zbliżonej cenie i zrobione dobrze, to brak ich zremasterowanej formy jak i zakup nie będą dla mnie problemem. w najgorszym wypadku kupi się je po obniżce. TO JEST SERIO TAK PROSTE. 

Opublikowano

Jak to? Wkladam plytke z Uncharted 1 z PS3 do PS4 i nie idzie. Cos kłamiesz z tym symulowaniem  :frog:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

ty piszesz w statusach że wkładasz płytę i grasz. i kto z nas dwóch jest kłamcą?

Opublikowano

Jak to? Wkladam plytke z Uncharted 1 z PS3 do PS4 i nie idzie. Cos kłamiesz z tym symulowaniem  :frog:

noboby klap kłamca? no jakoś mnie nie dziwi :frog: 

Opublikowano

nobody widzę ma więcej gówna w głowie niż toi toi na centralnym [emoji14]awel:

Te a jak tam twoja PS4 emuluje trójkę, dawaj wrzuć jakiś porównanie [emoji14]awel:

1280x720-o5H.jpg

1280x720-4fa.jpg

uncharted2ps3vsps4dem4qpxb.png

możesz już wracać na kolana Czezkiego, bo widzę że ci czegoś brakuje i robisz się agresywny. [emoji14]awel:

@Heviro

nie mam już gier na ps2. remastery pojedynczych tytułów chodzą cyfrowo po 5-7 dych. jeśli emulowane tytuły będą w zbliżonej cenie i zrobione dobrze, to brak ich zremasterowanej formy jak i zakup nie będą dla mnie problemem. w najgorszym wypadku kupi się je po obniżce. TO JEST SERIO TAK PROSTE.

Ja cie rozumiem ale zrozum i mnie ja lubie moja kolekcje a nie chce miec jednoczesne morza konsol podpiętych pod telewizor. No i nic jak dla mnie nie pobije pierwszego odpalenia trudnego do zdobycia klasyka. I sorry ale remaster gowIII bez gow 1i2 to smiech na sali
Opublikowano

Hahaha "nobody gierki z ps2 w emulacji za 60 złoty kupie"

Czy można być bardziej żenującym? No chyba tylko kupić teraz niera żeby jaranko sequelem uskutecznic xd

Opublikowano

Czy można być bardziej żenującym? No chyba tylko kupić teraz niera żeby jaranko sequelem uskutecznic xd

n3qnau.gif

:hi: nie sadziłem ze nobody moze byc az tak żałosny :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

n3qnau.gif

:hi: nie sadziłem ze nobody moze byc az tak żałosny :yao:

Mnie twoje żenujące ograniczenie do przytakiwania z kolei w ogóle nie dziwi. :buziak:

No to teraz wyjmijcie kij z dópy i powiedzcie czy nie kupiliście po 9 latach czekania na remaster, który nigdy nie wyszedł takiego RDR, czy PGR4 w 900/60 za 5 dyszek z xbox live.

Opublikowano

No przy RDR to bym się musiał poważnie zastanowić aczkolwiek twój warunek jest niemożliwy do spełnienia, bo nikt nie wyda remastera za 5 dyszek w xbl. :cool: 

Opublikowano

No przy RDR to bym się musiał poważnie zastanowić

Ja piszę o emulacji suteq. Nie w tej to w kolejnej generacji. RDR w 60' fps jest dla ciebie tym samym co dla mnie np. taki DQ8, który po dziś dzień nie doczekał się remastera. Swoją drogą w choy żałosne że za wydawanie kasy na podciągnięte wizualnie gierki krytyją mnie typy, które same dały zarobić za to samo sony, czy ms za 2 razy wyższe kwoty.   :rotfl: No ale wybaczam ten autyzm, bo od tego jest ten temat.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

No przy RDR to bym się musiał poważnie zastanowić aczkolwiek twój warunek jest niemożliwy do spełnienia, bo nikt nie wyda remastera za 5 dyszek w xbl. :cool:

Tym bardziej ze znając rockstar ten ''remaster",byłby wziety z androida:)
Opublikowano

No przy RDR to bym się musiał poważnie zastanowić

Ja piszę o emulacji suteq. Nie w tej to w kolejnej generacji. RDR w 60' fps jest dla ciebie tym samym co dla mnie np. taki DQ8, który po dziś dzień nie doczekał się remastera. Swoją drogą w choy żałosne że za wydawanie kasy na podciągnięte wizualnie gierki krytyją mnie typy, które same dały zarobić za to samo sony, czy ms za 2 razy wyższe kwoty.   :rotfl: No ale wybaczam ten autyzm, bo od tego jest ten temat.

Po chu.ju taka emulacja.

Są dwa wyjścia:

1. remaster w 1080@60 z poprawionym wszystkim 

2. RDR w BC dobrze działający

Reszta to ch.uj i tyle. Także twój pomysł olewam ciepłym moczem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

droczysz się, a wiesz że jak po latach wciąż go nie będzie i tak łykniesz emulacje z poprawioną oprawą, jak tylko się taka trafi na xboxa two  :pope:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.