Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy to już dawno będzie RDR 2 albo i 3. :lapka: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No dobra emulacja zapomniałeś dodać, że kosztowała Cię parę złoty, no ale co to jest parę złoty dla wiernego fanatyka playstation  :pawel:

wszystko łykacie  :pawel:  jeszcze próbujecie światu w mówić, że nic w tym złego  :pawel:  nawet mi was nie żal, zaraz kolejne dymanko beyond w drodze  :pawel:

Opublikowano

typie używane gierki na ps2 które chętnie bym sobie odświeżył w hd chodzą po 70-100 zł. w czym byłby problem wydać na nie 2x mniej w solidnie podbitej oprawie, skoro nawet nie mam ich w kolekcji? 

śmieszkujesz sobie, a obaj dobrze wiemy że za takie Shenmue 1&2, czy Ninja Gaiden Black HD na najleprzym padzie świata wziąłbyś od Spencera z połykiem. :problem:

Opublikowano

Wklejasz mi remastery z PS3: Uncharted/Gow i Last of Us więc z jakim ty mi tu ps2 wyjeżdżasz ? ogarnij się. 

Porównujesz emulacje dwóch generacji wstecz do poprzedniej, nie chce Ci martwić ale właśnie dostałem cała pakę gersów  tylko za to, że kupiłem porządnego ramake w rozsądnej cenie a nie (pipi)owego remastera za full price'a czaisz to klapie ?  za darmo a nie za 70-100 zł  :pawel:  Oczywiście, że bym się ucieszył, od brania to są klapy,  nie używał by tego jako argumentu w czymkolwiek  bo i po co.

Król Spencer mnie rozpieszcza gierkami a was SONY rozpieszcza falusami  :pawel:

beka z klapów od zawsze i na zawsze, nawet mi was nie żal 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Widzę ze nobody ma takie wtyki w Sony ze nawet wie ile gierki w emulacji beda kosztować :yao:

Opublikowano

Widzę ze nobody ma takie wtyki w Sony ze nawet wie ile gierki w emulacji beda kosztować :yao:

E to emulacja nie będzie na zasadzie wkładam płytkę i gram? Nie mówcie, że trzeba 2 raz kupić cyfre...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

xD ten jaki marzyciel.

Opublikowano

Albo kupowanie cyfry albo miesieczny abonament i wypozyczanie cyfry (skłaniam sie ku temu drugiemu widzac jak sie amerykance zachwycaja playstation now)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Twoja dedukcja na poziomie ameby umysłowej nie przestaje mi dostarczać. :banderas:

jeśli emulowane tytuły będą w zbliżonej cenie i zrobione dobrze, to brak ich zremasterowanej formy jak i zakup nie będą dla mnie problemem. w najgorszym wypadku kupi się je po obniżce.

Wklejasz mi remastery z PS3: Uncharted/Gow i Last of Us więc z jakim ty mi tu ps2 wyjeżdżasz ? ogarnij się. 

Przepraszam. Myślałem że combo CAPSLOCK + banderas i fotki remasterów za 200 zeta dostatecznie jasno zasugerują ci trolololo. [*]

Na razie patrząc na wydajność emulacji bonera lepiej wypada po prostu trzymanie past gena. Zamiast Gearsów opowiedz lepiej wrażenia z twojego dymania przez wydawców remastera Dishonored, który sprawiłeś sobie za 1,5 stówki dla glorious 30 fps. Bo to musiało być bardzo epickie przeżycie.  :cool:

W sumie przyznałbym wam rację gdyby startowe ceny digitali okazały się zaporowe, albo miałbym na stanie jakiekolwiek płyty z ps2, ale z dzieleniem waszego fapowania, wolę poczekać do info n.t. cen.

Opublikowano

Dla mnie jak emulacja nie jest na poziomie przynajmniej vity czy jeszcze lepiej taka jak w Wiiu to sie ona nie liczy. Vwiiu na upartego odpala nawet gry z gacka(trza sie ciut nagimnastykowac i szkoda ze odpala tylko kopie zapasowe). To co proponuje Sony i Ms to mala groteska.

Opublikowano

MS zrobil BC zeby przekonac ludzi na przesiadke z 360 na One. ''Play your 360 games'' to zwykly slogan marketingowy, ktos sie napali, a potem sie okaze ze polowa gier to arcade XD. Sony za to chce po prostu zarobic po raz trzeci na tych samych grach. O ile BC na Xbonie to chociaz jakies osiagniecie to przeciez ps2 potrafi emulowac nawer mikrofalowka. Takt tylko pisze jakbyscie mysleli ze jakas firma chce cos weicej niz tylko waszych pieniedzy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Serio nobody ? Chcą ruchać twojego anusa a ty sam jeszcze żel kupujesz ? Ogarnij się klapie. 

PS. Moja kolekcja Silent Hill'ów na płytkach pewnie nie doczeka się tej "emulacji". Albo gry nie będa obsługiwane albo jak już będą to każda sztuka będzie w sklepiku po stówce #fordefrajers

Opublikowano

typie używane gierki na ps2 które chętnie bym sobie odświeżył w hd chodzą po 70-100 zł. w czym byłby problem wydać na nie 2x mniej w solidnie podbitej oprawie, skoro nawet nie mam ich w kolekcji?

:mocking:

Nie sadziłem ze to możliwe ale widzę ze psycha ci powoli siada bo zaczynasz personalnie obrażać :yao:

Twój ból jest taki piekny :banderas:
Opublikowano

Ja po wstecznej kompatybilności na XO spodziewałem się klatkowanych pokazów dla klaperstwa, a okazało się, że jest całkiem dobrze.

Grałem w gyrosy i fallout 3 z wszystkimi dodatkami. Instalacja z serwerów była bardzo szybka, no ale 7GB to dużo nie jest.

Sony może zmyć trochę kału ze swego języka ladacznicy jeśli te gry z ps2 będzie można odpalać za free.

Cena do 15-20zł pozwoli na uznanie, że ilość kału pozostała na równym solidnym poziomie.

Cena powyżej 20zł od gry zwiększy ilość spyerdoliny do poziomu wylatywania jej przez nos.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Wydaje mi sie ze przejsciowka za 250zl, dzieki ktorej podlaczysz wszytsko do wszystkiego (nawet kierownice), przez ktora nawet w Mario mozesz sobie na padzie od Ona pykac to nie jest jdroga cena.

Inna sprawa, "ze sytuacja Xboxa jest na tyle dobra", ze w Polsce te pady zobaczymy co najwyzej na YT. Dwa, ze Elite Controler kojarzyc mi sie bedzie z lamusami i cheaterami, bo do AutoFire'u nawet recoil broni mozna sobie przeprogramowac na mniejszy... xDDD

Zwody z Fify pod 1 przyciskiem.

Beka.

Największa beka jest z Ciebie.

Pokazujesz nam jak to się super Tobie gra na PS4 padem od XO. 

Piszesz że Elite się Tobie kojarzy z cheaterami a używasz przejściówki (cronusmax jak się nie mylę) którą się programuje na PC. Kombosy, aim boty, super strzały jak i te Twoje zwody z fify pod jednym przyciskiem..Mam pisać dalej?

Mały klapek ;)

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

CO ON ĆPA xD

Co rok nowsza konsola, co trzy lata zmuszanie gracza na wymianę modelu na bardziej wydajną wersję. Always online, upodobnienie do steam'a.

Opublikowano

@UberAdi (filmik)

Widzę, że ktoś dopiero się uczy typografii. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

In October, my PSN account was stolen. This is the story of how he did it. I chatted with the hacker and he used Sony's customer service.

This is the story of a hack that was enabled by policy changes at Sony Computer Entertainment that allow a social engineering hack to transfer control of a PSN account from the original owner to another without the owners knowledge or consent. In addition, Sony lacks the procedures to adequately address fraud when it occurs.

#4theplayers

CO ON ĆPA xD

Co rok nowsza konsola, co trzy lata zmuszanie gracza na wymianę modelu na bardziej wydajną wersję. Always online, upodobnienie do steam'a.

Always online jest mozliwy na nastepnej generacji. Nawet jezeli sony/ms tego nie beda wprowadzac to zrobi to wydawcy. Napewno bedzie krotszy cykl zycia konsol ale z tymi 3 latami to przesada. Wydaje mi sie,ze 2017/2018 bedzie juz ps5/xbone 2

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Serio nobody ? Chcą ruchać twojego anusa a ty sam jeszcze żel kupujesz ? Ogarnij się klapie. 

PS. Moja kolekcja Silent Hill'ów na płytkach pewnie nie doczeka się tej "emulacji". Albo gry nie będa obsługiwane albo jak już będą to każda sztuka będzie w sklepiku po stówce #fordefrajers

Ok, podsumujmy. O byciu dymanym za kupowanie 2 razy tego samego piszą mi kolesie, dla których wydanie po raz drugi blisko 2 stów za remaster TR, DMC, GTA V, czy Dishonored dla paru pikseli więcej to super sprawa. Jednocześnie dla tych samych typów deklaracja wydania 3-4 razy mniej za gierki w lepszej oprawie, których się nie posiada (albo nigdy nie miało), to dawanie się rukać.

JAK BARDZO NIEDOYEBANYM UMYSŁOWO TRZEBA BYĆ ABY NIE DOSTRZEGAĆ TEGO OKSYMORONU?  :dafuq: 

Zrozum że ja nie mam takich problemów jak ty z kolekcją SH. Nie mam już żadnych gier z ps2. jeśli ceny będą przekraczać te, po których obecnie krąży te parę interesujących mnie tytułów, to zwyczajnie je zleje. Wiem że niektórym ciężko tu opanować dałna, ale to serio jest tak proste. 

:mocking:

rozumiesz sens używania słów byłby, albo jeśli? nie no do kogo ja to mówię :<

i już nie graj takiej pokrzywdzonej (nene)ki. xD twój prosty umysł i ograniczony zasób emotiokonów jest na swój sposób bardzo pociągający. :* 

Opublikowano

nobody chyba mad :obama: 

Opublikowano

ale piewczywo max :banderas: kupujesz zapierdziałe gry na ps2 bo sony takie dobre wrzuca emulacje i jeszcze tym sie jarasz no nie mogie

Opublikowano

ale piewczywo max :banderas: kupujesz zapierdziałe gry na ps2 bo sony takie dobre wrzuca emulacje i jeszcze tym sie jarasz no nie mogie

oho kolejny typ z dałnem, któremu kupowanie po raz drugi tlou i team ico dla lepszej graficzki nie przeszkadza krytykować za to innych  :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.