Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tlou mialem za free, ico&sotc mialem na piracie i co teraz niekochaniutki? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a ja ograłem na piracie chodzące obecnie za min. 5 deszek DQ8 i Valkyrie Profile 2 plus chętniej nadrobiłbym Personę 3 w podbitej oprawie. chyba mamy draw bulwazaur. :cool:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nobody, ale jak Dragon Quest VIII, to tylko wersja 3DS'owa. Owszem, są delikatne cięcia w grafice (głównie zmiejszony draw distance), ale za to:

-masz nową orkiestrową ścieżkę dźwiękową

-nowi bohaterowie

-nowe wydarzenia

-brak random encounterów

-przyspieszone walki

Także do zobaczenia w 2016 roku. 3DSa mam nadzieję nadal masz :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

a to jrest faktycznie deal breaker za wersją na małe ekrany. 

3DSa mam nadzieję nadal masz  :cool:

no rejczel. hardwaru do takich sztosów jak ocarina i majora nie pozbędę się nigdy.

Opublikowano

In October, my PSN account was stolen. This is the story of how he did it. I chatted with the hacker and he used Sony's customer service.

This is the story of a hack that was enabled by policy changes at Sony Computer Entertainment that allow a social engineering hack to transfer control of a PSN account from the original owner to another without the owners knowledge or consent. In addition, Sony lacks the procedures to adequately address fraud when it occurs.

#4theplayers

CO ON ĆPA xD

Co rok nowsza konsola, co trzy lata zmuszanie gracza na wymianę modelu na bardziej wydajną wersję. Always online, upodobnienie do steam'a.

Always online jest mozliwy na nastepnej generacji. Nawet jezeli sony/ms tego nie beda wprowadzac to zrobi to wydawcy. Napewno bedzie krotszy cykl zycia konsol ale z tymi 3 latami to przesada. Wydaje mi sie,ze 2017/2018 bedzie juz ps5/xbone 2

Na trylion procent podajesz zbyt wczesne daty. Sadze, ze nowe konsole od Mikroszafotu&Sory najwczesniej w 2021-2022 r.

Opublikowano

Te konsole sa za slabe,zeby byc 8/9 lat na rynku. A szczegolnie xbox one.Nintendo NX wyjdzie 4-5 lat po premierze wii u.  Moze przeciagna do 5/6 lat ta generacje czyli max 2019 ale nie wiecej. 

Opublikowano

Te konsole sa za slabe,zeby byc 8/9 lat na rynku. A szczegolnie xbox one.Nintendo NX wyjdzie 4-5 lat po premierze wii u.  Moze przeciagna do 5/6 lat ta generacje czyli max 2019 ale nie wiecej. 

Zaloze sie o usuniecie konta, ze w przypadku M&S nowa generacja wystartuje pozniej niz w 2019...

Opublikowano

Zaloze sie o usuniecie konta, ze w przypadku M&S nowa generacja wystartuje pozniej niz w 2019...

Oby tak nie było, bo męczyć się z tymi konsolami do 2020 to byłby jakiś dramat... :/

Opublikowano

Cezare akurat M$ by chciał aby ta gen jak najszybciej się zakończyła. Podejrzewam, że ich następna konsola (o ile nie zwiną się  z rynku...) będzie b.mocna - to multiplatformy napędzają sprzedaż konsol, a każdy wie na jakiej konsoli lepiej działają. 

Opublikowano

Ale macio przeciez masz super super pcta z nasa wiec kto ci się kaze męczyć z konsolami? Sorrki zapomniałem, ze na najmocniejszej platformie do grania grasz w retro zbitki pixeli, a tak battelfront w 900p na ps4 i sterta zafoliowanych pudelek na Xbona.

Battelfront w 900p, na tym padzie i sznurówką w uchu XDDDDDD PSN ci działa chociaż?

Opublikowano

Serio nobody ? Chcą ruchać twojego anusa a ty sam jeszcze żel kupujesz ? Ogarnij się klapie. 

PS. Moja kolekcja Silent Hill'ów na płytkach pewnie nie doczeka się tej "emulacji". Albo gry nie będa obsługiwane albo jak już będą to każda sztuka będzie w sklepiku po stówce #fordefrajers

Ok, podsumujmy. [/size]O byciu dymanym za kupowanie 2 razy tego samego piszą mi kolesie, dla których wydanie po raz drugi blisko 2 stów za remaster TR, DMC, GTA V, czy Dishonored dla paru pikseli więcej to super sprawa. [/size]Jednocześnie dla tych samych typów deklaracja wydania 3-4 razy mniej za gierki w lepszej oprawie, których się nie posiada (albo nigdy nie miało), to dawanie się rukać.[/size]

JAK BARDZO NIEDOYEBANYM UMYSŁOWO TRZEBA BYĆ ABY NIE DOSTRZEGAĆ TEGO OKSYMORONU?  :dafuq:[/size] [/size]

Zrozum że ja nie mam takich problemów jak ty z kolekcją SH. Nie mam już żadnych gier z ps2. jeśli ceny będą przekraczać te, po których obecnie krąży te parę interesujących mnie tytułów, to zwyczajnie je zleje. Wiem że niektórym ciężko tu opanować dałna, ale to serio jest tak proste. [/size]

Ja pjerdole. Podsumuje za Ciebie bo jak widać jesteś niedoyebem umysłowym (sam tak się określiłeś). Nie jestem "tym kolesiem", nie wydałem nawet złotówki na to remasterowane (pipi) obesrane. Tak więc powtórzę, jesteś pizdą remasterową i zawsze nią będziesz.

PS. Nie masz już ubóstwianych gier z PS2 ? Przykro mi. Jesteś zyebem, który je zapewne sprzedał za "czy dychy" . A bardziej prawdopodobne jest to, że ich nigdy nie miałeś bo jesteś amebą plejstejszonową, która piraciła w tamtych czasach i się teraz boi do tego przyznać.

PS2. Ups, przepraszam, wydałem 10zł na Dishonored "remastered" xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ej ale jak mam być szczery, to mimo posiadania chyba ze 100 gierek na PS2 to w ogóle w nie nie gram. Nie mam jakiegoś dobrego CRT, aby to ogrywać i k,urwa siedzenie na kablu przed telewizorem. Ja wiem, że fani Sony są do tego przyzwyczajeni, ale jak ktoś kiedyś spróbował w życiu normalnych konsol (XBOX), to ciężko wrócić do średniowiecza w tym temacie. I te memory cardy, 8 MB na sejwy, ja pier,dolęęę. No nie wiem, jak dla mnie tylko emulatorki/wsteczna kompatybilność, bo pewne rzeczy się mocno postarzały.

Opublikowano

Ej ale jak mam być szczery, to mimo posiadania chyba ze 100 gierek na PS2 to w ogóle w nie nie gram. Nie mam jakiegoś dobrego CRT, aby to ogrywać i k,urwa siedzenie na kablu przed telewizorem. Ja wiem, że fani Sony są do tego przyzwyczajeni, ale jak ktoś kiedyś spróbował w życiu normalnych konsol (XBOX), to ciężko wrócić do średniowiecza w tym temacie. I te memory cardy, 8 MB na sejwy, ja pier,dolęęę. No nie wiem, jak dla mnie tylko emulatorki/wsteczna kompatybilność, bo pewne rzeczy się mocno postarzały.

Masz rację. Osobiście to już zapewne tylko sentyment do sprzętu który akurat był tak czy siak niewypałem. 

A tak swoją drogą to czy ktoś zadał sobie pytanie dlaczego akurat emulują PS2 a nie PS3?Osobiście uważam że PS4 jest za słabe aby emulować PS3 albo po prostu chcą dalej karmić klapy prostymi rematerami z PS3.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Myślę, że to i to. 

Opublikowano

Uwaga, prawda o PC i nie tylko!

12278858_533120866843568_903498199613979

Opublikowano

pc to pedalstwo większe niż chińskie bajki? 

Opublikowano

Ej ale jak mam być szczery, to mimo posiadania chyba ze 100 gierek na PS2 to w ogóle w nie nie gram. Nie mam jakiegoś dobrego CRT, aby to ogrywać i k,urwa siedzenie na kablu przed telewizorem.

Z dobrym kablem i ampem nawet na LCD da sie grac. Ale po co jak na PC jest 1080/60 w super teksturkach i mozna grac na dowolnym padzie?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Cezare akurat M$ by chciał aby ta gen jak najszybciej się zakończyła. Podejrzewam, że ich następna konsola (o ile nie zwiną się  z rynku...) będzie b.mocna - to multiplatformy napędzają sprzedaż konsol, a każdy wie na jakiej konsoli lepiej działają. 

Zeby jak piszesz mieli sie zwinac z rynku gier to musieli zwinac sie w ogole z rynku jako firma Microsoft. Nawet nie chodzi o ten artykuł:

http://www.ppe.pl/news/40057/xbox-ma-zasadnicze-znaczenie-dla-microsoftu.html

Istnienie takiej firmy jak M$ w oderwaniu od rynku rozrywki growej jest kompletnie pozbawione jakiegokolwiek sensu...

Opublikowano

Nowa generacja 2018/2019 inaczej tego nie widzę. Ludzie będą mieli 4K w standardzie, vr, smartfony za 500 zł będę miały więcej mocy niż te guwna obesrane a tutaj 720p/900p w gierkach w 2015

Opublikowano

Też nie widzę innego wyjścia. Tak to jest jak oszczędza sie na komponentach i wydaje takie szroty. W przypadku konsol nie ma innego wyjścia jak władować dobre bebechy do pudełka bo to nie pc,że zmieni się jakąś część.

Opublikowano

a klapy co? dalej piuu piu z laserków?

Metacritic:

Halo 5: 84/100

Destiny Taken King : 85/100

kazlaughv2_zpsf44c8f93pu6r.gif

Rozumiem że skoro od 2011 nie dostałeś exa na 9 to jarasz się Halo 5 lecz poza botami exy na 8 nikogo. Halo 5 to niestety tylko bardzo dobra gra, tylko dobrze wykonana rzemieślnicza robota, zero innowacyjności i przełomu, żadne arcydzieło. Za 3 miesiące nikt oprócz najbardziej zatwardziałych botów nie będzie pamiętał o Halo 5.

Opublikowano

Halo 5 to niestety tylko bardzo dobra gra, tylko dobrze wykonana rzemieślnicza robota, zero innowacyjności i przełomu, żadne arcydzieło. 

Exy plejstejszyn nawet tego nie mają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.