Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Od 2011:

Last of Us 95

Bloodborne 93

Persona 4 Golden 93

Uncharted 3 92

Journey 92

Little Big Planet 2 91

A na xboxie nic i nie zanosi się, że w przyszłości jakikolwiek ex osiągnie na xkorkim średnią powyżej 90 :yao:

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No za to exy $ony na 6-7/10 będą pamiętane latami bo nie ma nic innego do grania na szrocie4.

To ja już wole zalew gier od MS na 8-9/10 które wychodzą w hurtowych ilościach  :)

Opublikowano

Od 2011:

Last of Us 95

Bloodborne 93

Persona 4 Golden 93

Uncharted 3 92

Journey 92

Little Big Planet 2 91

A na xboxie nic i nie zanosi się, że w przyszłości jakikolwiek ex osiągnie na xkorkim średnią powyżej 90 :yao:

Ty kur.wa nawet nie wiesz co pisałeś niecałe 20 minut wcześniej. Ja pier.dole jaki ty masz niedowład mózgu. 

Opublikowano

To ja już wole zalew gier od MS na 8-9/10 które wychodzą w hurtowych ilościach   :)

Gdzie ten zalew?

b64thg.png

23007d6923c7c9a3be28b1206769f396.gif

Opublikowano

To ja już wole zalew gier od MS na 8-9/10 które wychodzą w hurtowych ilościach   :)

Gdzie ten zalew?

Brakuje wielu gier, MS taki dobry solidnie rozpieszcza graczy najlepszymi grami w swoich gatunkach  :)

Opublikowano

Lepszy zalew remasterów na ps4? Co nie?

Opublikowano

Gdzie ten zalew?

Brakuje wielu gier, MS taki dobry solidnie rozpieszcza graczy najlepszymi grami w swoich gatunkach   :)

Te ktore sa exami(na xbox one) na tej liscie sa wiec nie wiem jakich gier ci tam brakuje?

Opublikowano

Od 2011:

Last of Us 95

Bloodborne 93

Persona 4 Golden 93

Uncharted 3 92

Journey 92

Little Big Planet 2 91

Ty kur.wa nawet nie wiesz co pisałeś niecałe 20 minut wcześniej. Ja pier.dole jaki ty masz niedowład mózgu. 

Co się przypier.dalasz zje.bie i zaczynasz wyzywać bo xboxa ci obrażają. Masz niedoj.ebanie mózgowe skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem d.aunie.

Najpierw spójrz na siebie idioto, bo piszesz o jednej sprawie, ja na to odpowiadam, a nagle zmieniasz temat, żeby wyszło na twoje. Kur.wa plejstejszyn powoduje raka mózgu co widać na twoim przykładzie znakomicie. 

Średnie na MC wyznacznikiem innowacyjności, no kur.wa. XDDD

Fallout 4 ma ok. 90 na MC, a jest grą na max 7. Innowacji żadnych, ba, cofanie się zamiast rozwijać, zupełnie jak dzieci plejstejszyn. Tyle te twoje cyferki są warte. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zalew tytułów to na pc najwyżej. :D Xbox i ps4 obie mają mniej tytułów na wyłączność niż w analogicznym okresie poprzedniej generacji. Z tą różnicą że xbox i tak ma ich o wiele więcej dla zwykłedo europejczyka. Bo ps4 ma exy ale takie w stylu tales of Zeistra, Disengaea czy Dragon Quest Heroes. A to są gry dla bardzo małego grona odbiorców...

Dla mnie Fallout 4 to gra  na 6/10 i po 8h mnie znudziła

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Fallout 4 grą na 7 bo jakiś bot polaczek tak twierdzi :rofl:

Nie no, na pewno gra na 9 bo jakieś przekupione zyeby tak twierdzą. xDDD

Ja przynajmniej grałem i wiem, że na tyle gra zasługuje, za to ty ciągle tylko liczysz cyferki na MC i vgchartz. BEKA WNUSIU

Edytowane przez suteq

Opublikowano

F4 gra na 7 xD to chyba po 4 piwkach i flaszce jak sie na wszystko bardzo optymistycznie patrzy.

Opublikowano

PC MASTER RACE

A8ai7PI.png

Co to za pedały

Opublikowano

Od 2011:

Last of Us 95

Bloodborne 93

Persona 4 Golden 93

Uncharted 3 92

Journey 92

Little Big Planet 2 91

Co się przypier.dalasz zje.bie i zaczynasz wyzywać bo xboxa ci obrażają. Masz niedoj.ebanie mózgowe skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem d.aunie.

Najpierw spójrz na siebie idioto, bo piszesz o jednej sprawie, ja na to odpowiadam, a nagle zmieniasz temat, żeby wyszło na twoje. Kur.wa plejstejszyn powoduje raka mózgu co widać na twoim przykładzie znakomicie. 

internet-fight.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xbox-360-launch.jpg

xbox-360-launch-guide-hooking-it-up-2005
4-3.png

boxshots.jpg

:obama: to już 10 lat!

Opublikowano

Fest oceny straciły na wartości skoro taki niedorobiony średniak jak F4 dostaje 9 od tak.

Opublikowano

Fallout 4 grą na 9?

To gra na 6 i to w porywach.

Największe rozczarowanie roku.

Opublikowano

2008 rok, Arcade z menago z GoW i PGR3 na 26 calowym kineskopie z obrazem lecącym po czinczach.

A potem samsung o rozdziałce 1366x768, podłączenie do Xbox Live i matchmaking/customy w Halo 3.

Xbox 360, zawsze szanowałem.

Opublikowano

x360 najlepsza konsola w historii gamingu, true story

Opublikowano

x360 w 2006 roku z crackdownem, gearsami, dead rising i pgr 3 grany na kineskopowym TV gdzie napisy w dead rising były w ch,uj nie wyraźne ale i tak gra rozdupcała, pózniej turniej girsów w blue city, standy z 360 i gitar hiro 2 coś cudownego a potem ten je.bany kinect ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.