Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja trochę żałuję, że na premierę kupiłem NFS'a (ale wtedy NFS to była dobra gra) zamiast combo CoD2 z PGR3, ale później naprawiłem błąd. I ta fotorealistyczna grafika na CRT rodziców z wbudowanym wideo - nawet nakręciłem gameplay z NFS'a i nagrałem na kasecie VHS. I pierwszy calak zrobiony nieświadomie, bo EA dało achievementy za przejście gry. I granie bez internetu, bo nie miałem routera w 2005.

Opublikowano

Moje pierwsze achievementy i gry to kameo oraz pgr coś wspaniałego a potem poszło już z górki.

Najlepiej wspominam z pierwszych lat gears of war 1 , mass effect oraz pgr3.

Opublikowano

Pamiętam jak sprzedałem 1szego xboxa na allegro za 400 zł... I jak tylko pieniążki wpłynęły na konto, to pojechaliśmy z tatą do media marktu. Ja dałem swoje 400, on resztę :) Xbox 360 Premium  z PGR3 i do tego Dead rising, bo kosztował dosyć tanio jak za gierkę premierową. Potem 6 grudnia z okazji mikołajek dostałem gyrosy i tak się zaczęły moje najlepsze lata gameingu :) Pomyśleć, że po tylu wspólnych latach sprzedało go i kupiłem (pipi) obesrane zwane PS4, za co mnie sumienie dręczy do dzisiaj.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Przypomnieliście mi o czymś:

Ja się właśnie zorientowałem, że mój Arcade ma już rok i dwa miesiące smile.gif

Data zakupu: 03 lipca 2008
Data produkcji: 09 czerwca 2008

Jak dotąd bez problemu, miałem jedną zwiechę przy Gears of War.

Drugi rok bez problemów.

O kuźwa trzecie urodziny przegapiłem. Pa pa gwarancjo tongue.gif

Znowu przegapiłem urodziny klocka  ;) To już czwarte.

Dżizas Krajst, pięć lat Xklocka. Toż to rekord na skalę światową  :P

To już ofiszial - 6 latek.

7   :Coolface:

Wpis musiał być  :dafuq:

Opublikowano

To ja dłużej bo od 2006 roku tyle ze miałem rok przerwy tylko ze szrotem. Wstyd mi teraz:(

Opublikowano

Mój elite z 2010 rok tez nadal śmiga. Nie to co szroty od sony.

Opublikowano

Serio nobody ? Chcą ruchać twojego anusa a ty sam jeszcze żel kupujesz ? Ogarnij się klapie. 

PS. Moja kolekcja Silent Hill'ów na płytkach pewnie nie doczeka się tej "emulacji". Albo gry nie będa obsługiwane albo jak już będą to każda sztuka będzie w sklepiku po stówce #fordefrajers

Ok, podsumujmy. [/size]O byciu dymanym za kupowanie 2 razy tego samego piszą mi kolesie, dla których wydanie po raz drugi blisko 2 stów za remaster TR, DMC, GTA V, czy Dishonored dla paru pikseli więcej to super sprawa. [/size]Jednocześnie dla tych samych typów deklaracja wydania 3-4 razy mniej za gierki w lepszej oprawie, których się nie posiada (albo nigdy nie miało), to dawanie się rukać.[/size]

JAK BARDZO NIEDOYEBANYM UMYSŁOWO TRZEBA BYĆ ABY NIE DOSTRZEGAĆ TEGO OKSYMORONU?  :dafuq:[/size] [/size]

Zrozum że ja nie mam takich problemów jak ty z kolekcją SH. Nie mam już żadnych gier z ps2. jeśli ceny będą przekraczać te, po których obecnie krąży te parę interesujących mnie tytułów, to zwyczajnie je zleje. Wiem że niektórym ciężko tu opanować dałna, ale to serio jest tak proste. [/size]

Ja pjerdole. Podsumuje za Ciebie bo jak widać jesteś niedoyebem umysłowym (sam tak się określiłeś). Nie jestem "tym kolesiem", nie wydałem nawet złotówki na to remasterowane (pipi) obesrane. Tak więc powtórzę, jesteś pizdą remasterową i zawsze nią będziesz.

PS. Nie masz już ubóstwianych gier z PS2 ? Przykro mi. Jesteś zyebem, który je zapewne sprzedał za "czy dychy" . A bardziej prawdopodobne jest to, że ich nigdy nie miałeś bo jesteś amebą plejstejszonową, która piraciła w tamtych czasach i się teraz boi do tego przyznać.

PS2. Ups, przepraszam, wydałem 10zł na Dishonored "remastered" xD

O kurrrwa jak zapiekło.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Jakim podczłowiekiem trzeba być aby z braku merytorycznych argumentów zarzucać komuś kłamstwa mało nie dławiąc się przy tym własnych jadem? :yao:

Aż do 2007, gdy sprawiłem sobie Swap Magic posiadałem oryginały, które pozbyłem się gdy tylko doczekały się wersji HD. Te parę, które nie miały tego szczęścia kupiłbym teraz za uczciwą cenę. Byłbym na tym równie stratny co ty na Dishonored, o którym w Twoim przypadku nawet nie wiedziałem, bo i nie adresowałem tego dissa bezpośrednio do Ciebie zakładając że mogę się akurat do ciebie mylić (wspomniany remaster Dishonored sprawił choćby Soul, a GTA V Mazzeo). 

No ale heyah, lepiej uroić się stos gówien na czyiś temat, byle by tylko nie uznać że ktoś może mieć swoje racje. WYBORNY AUTYZM MILORDZE. <3

Opublikowano

x360? 

szanuje, 7 lat temu kupilem, miesiac temu sprzedałem

RROD? a co to takiego?   :cool: :czesc:

Opublikowano

Ale macio przeciez masz super super pcta z nasa wiec kto ci się kaze męczyć z konsolami? Sorrki zapomniałem, ze na najmocniejszej platformie do grania grasz w retro zbitki pixeli, a tak battelfront w 900p na ps4 i sterta zafoliowanych pudelek na Xbona.

Battelfront w 900p, na tym padzie i sznurówką w uchu XDDDDDD PSN ci działa chociaż?

Nie kumam o czym ty pier.dolisz, ale ogarnij się, bo ostatnio jestes bardziej żałosny od klapów broniących PS4 razem wziętych.

Opublikowano

Ja swoje PS3 mam od stycznia 2009 i nigdy, przenigdy żadnej awarii. 

Opublikowano

moja ma 6 mies. więcej. 

Opublikowano

Maciej ale serio weź się ogarnij, to jest CW!

Ja wszystko rozumiem, że to CW czy nie, ale jak Ci ktoś po raz wtóry pierdzieli te same smuty od miesięcy to można się podkur.wić ;)

Opublikowano

To skasuj konto. 

Opublikowano

Słaba psycha :cool:

Opublikowano

xbox-360-launch.jpg

xbox-360-launch-guide-hooking-it-up-2005

4-3.png

boxshots.jpg

:obama: to już 10 lat!

WSZYSTKIEGO XBOX!

Opublikowano

Moja ps3 fat wstecznie kompatybilna też nadal działa. Od kilku lat jako odtwarzacz blu rey u moich rodziców. Nawet pada nue zostawiłem tylko pilota sony ma. Jak wyjdzie nowa yakuza w eu to ją sobie pożycze na kilka dni:)

Opublikowano

A nowa Yakuza nie wyjdzie też na PS4 ?

Opublikowano

yakuza 5 tylo na ps3 jak do eu trafi

Premiera  jest planowana na grudzień tego roku dla USA i EU. O ile ofc Sega znów nie przesunie premiery bo miała być na przełomie listopada i grudnia.

Opublikowano

mam playstation plus od 3 miesiecy i nie sciagnalem zadnej gry w ramach abonamentu.

Mendrek, jak to skomentujesz?

Opublikowano

Patrzę na te zdjęcie przy premierze xboxa i gierki jakie wyszly przez następne 2 lata, a teraz na gierki, które wyszły przez ostatnie 2 lata tej gen... Boże jaki regres branży.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.