Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

najlepszy dash.

4-3.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Patrzę na te zdjęcie przy premierze xboxa i gierki jakie wyszly przez następne 2 lata, a teraz na gierki, które wyszły przez ostatnie 2 lata tej gen... Boże jaki regres branży.

No, jak kiedyś na martwa już konsole jaką był Dreamcast wychodziło 5 exow miesięcznie a teraz jak jeden na pół roku to wielki sukces to nie ma co się dziwić. Anyway linup w 2005 na xboxa nie był jakiś rewelacyjny lepiej się bawiłem przy ps2 wtedy akurat kolosy wyszły ale za to 2006 cudo. I 2007 rok premiera ps3 cena 2400 z pierwszym resistancem xd gdzie na 360 był mass effect, bioshock, oblivion, the darkness, forza 2 i klapy i tak kupowali :yao: i te dramatycznie dropujace multiplatformy jak skate 2 :sick:

Opublikowano

A nowa Yakuza nie wyjdzie też na PS4 ?

Na dzien dzisiejszy to JEDYNA gra (seria), ktora moglaby sklonic mnie do zakupu trójnoga, no chyba, ze wczesniej Ni-Oh okazało by się sztosem...

Opublikowano

4-3.png

:obama: to już 10 lat!

tumblr_inline_nv213bdyj91ryyjv7_540.jpg

jakie to było piękne w swojej prostocie. te wspomnienia, to pierwsze uruchomienie na zawsze w moim serduszku...

Opublikowano

To uczucie gdy wydałem ze 2 dychy na stroje dla avatara

Ach ten strój batmana

Opublikowano

Ten obraz na CRT 21 cali, zanim nie przesiadłem się na normalne full hd... W Dead rising nie widziałem czcionki, ale gearsy mimo to robiły dobrą robotę z grafą :)

Opublikowano

najpierw xbon polaczony z 21 tv crt, potem z monitorem 19 cali 4:3 gdzie nextgenowe 720p bylo rozciagniete w pionie, na koniec zakup 22 cali monitorka jako tru epic next gen expiriens

Opublikowano

Ten obraz na CRT 21 cali, zanim nie przesiadłem się na normalne full hd... W Dead rising nie widziałem czcionki, ale gearsy mimo to robiły dobrą robotę z grafą :)

Dobrą robotę z grafą to już startowe Kameo pokazywało :banderas:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Aktualnie porzuciłem granie. Czekam na nowe mocarne gry na PlayStation 4 (2016)

dyskutujmy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xbox-360-launch.jpg

xbox-360-launch-guide-hooking-it-up-2005

4-3.png

boxshots.jpg

Xbox 360 :banderas:

Pamietam recke Gears of War w psx extreme, potem nakręcanie rodziców 2 miechy zeby na gwiazdke kupili konsolke. Długa walka i stary zły i wsciekly pojechal ze mna do VOBISA, zgarnalem swoja 360-tke i wracalem autobusem trzymajac jak jakbym wiózł milion dolarów. Do zestawu mialem Gears of War, PES6 oraz TES:Oblivion.

Na poczatku prawilnie gralem na CRT a potem przesiadka na 17 calowy monitor LCD i wielkie O (pipi) JAK TO WYGLADA :obama:

Naturalnie guwno pogralem w pes'a i obliviona bo co usiadlem do rozgrywki signle player to dostawalem wiadomosc JEST EKIPA DO GEARSÓW, albo BRAKUJE JEDNEGO, GRASZ?

I tak swieta minely grajac w GoW po 10-12h dziennie z Polska ekipa na headsetach. Albo te rozkminy kto hostuje :banderas: "Ja mam 100 mega moge hostowac", "o yebane 100 mega to gramy u niego", "ja mam neostrade 1mb, da rade zalozyc wam gierke?" :fsg:

Aha no i matka co chwila pytala "Co w tym pokoju tak gorąco?". Xbox pieknie ogrzewał pokoj.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Lubię czytać takie wspominki, ja kupiłem 360 z pgr3, a girsy w premierę, przeszedłem z 8 razy.

Druga gra, którą przeszedłem tyle razy to Max Payne na PC.

tylko XBOX

Opublikowano

ja swoja pierwszą 360tke w wersji premium z burnoutem paradaisem to był strzał w mordę, bo wcześniej miałem wii xdddd pamiętam miałem dash z boratem <3

Opublikowano

Pierwsza gra odpalona w HADE puszczona kablem vga to PGR3.

Tych OSTRYCH jak ŻYLETA literek nie zapomnę nigdy.

Opublikowano

xbox elite, do tego pakiet startowy: forza 2, tdu, pgr 3 i 4. jak odpaliłem demo tdu bo było na dysku to siedziałem z bonerem przez cały czas dema. nieco wcześniej ograłem całe na pc i byłem w szoku jaka różnica. później też pierwsza ustawka na hawajach, jaka podjarka że pogada się z kimś i pojeździ. trochę gimnastyki to wymagało bo wtedy routera nie miałem więc albo net w kompie albo w konsoli. pamiętam też na początku że nie wiedziałem o co chodzi z tymi achivami. wyskakiwało coś to wyskakiwało, grało się i tyle. później ogarnąłem temat i otworzył się nowy wymiar grania i pojęcia "skończona gra". tyle dobrych wspomnień z 360. tyle ludzi poznanych. z niektórymi trzymam się od lat i mimo że nawet mordy nie widziałem to ufam jak bratu. tylko xbox :banderas:

Opublikowano

Z takich mniej sympatycznych historii, wujek przywiózł synowi Premiuma ze stanów. Odpalił, 30 minut i RRoD xD. Czekał pół roku aż stary przywiezie mu nowego :kaz:

Opublikowano

moja premierowa padla w dzien premiery gta 4 xd

2 tyg wtedy chyba czekalem az pepiki mi naprawią

Edytowane przez kermit

Opublikowano

mi raz padł tydzień przed utratą gwarancji :banderas: to sie nazywa perfect timing

Opublikowano

mi raz padł tydzień przed utratą gwarancji :banderas: to sie nazywa perfect timing

Mi chyba padł miesiąc przed końcem gwarancji. Ze starego xboxa dostałem opusa co miał już poprawione bebechy. Chodził jak marzenie. :banderas: 

Opublikowano

:yao: mi w elite grafika padła po gwarancji ale zostało trochę na rroda. więc co? grzałem gnoja. po 3 dniach upalania się....naprawił. po 2 miesiącach i tak zdechł więc wzięło się slima. wiernie służył, teraz u kumpla stoi. 

Opublikowano

4-3.png

tumblr_inline_nv213bdyj91ryyjv7_540.jpg

jakie to było piękne w swojej prostocie. te wspomnienia, to pierwsze uruchomienie na zawsze w moim serduszku...

A teraz, kafelki srelki, wygląda to źle, a i nawigacja skopana.
Opublikowano

Jakie zjednoczenie w cw. Xbox 360 ponad podziałami.

Ja swojego mam od 2007 i działa do teraz (ewenement?), pierwszą grą było Lost Planet na 29" crt, co za animacja i grafika...

Opublikowano

X360? Jak mi padł trzeci raz, to wy(pipi)ałem ten złom tam gdzie jego miejsce.

article_post_width_Xbox_360.JPG

A tak w ogóle co tam słychać pc mastery frajery, pojawiła się jakaś gra która przynajmniej graficznie dorównuje eksą na Nadkonsole, czy nadal składki na gry, petycje, kąpiel ze starym i poniżanie przez laptopowe cpugpu? Co za podludzie, brzydzę się równo mocno co tymi pastuchami od zielonego szamba. No nic, babrajcie się dalej w tym guwnie rozmazanym, poklepujcie się po plecach w cw, może xone, to jednak nie będzie ostatnia konsola microsoftu.

A już jutro

Gamespot - 9
Game Informer - 9.25
PSNation: 9.0
Gamespot - 9
Push Square - 9/10
PSU - 9/10
Community Voices - 9/10

DLC które ośmiesza "najlepszy linup w historii x-korkiego" :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.