Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Insiok cebularz, który się szczyci, że za żadną grę na PS4 nie zapłacił, śmieje się z kogoś, kto grał na pożyczonych konsolach. Czy hipokryzja gorszej części graczy ma jakiekolwiek granice? :pawel:

Po co zadajesz pytania na które znasz odpowiedz?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 982,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Poczytajcie jeszcze komentarze pod filmikiem xd

Opublikowano

Poczytajcie jeszcze komentarze pod filmikiem xd

Bro thank you so much I was struggling with this for about 30min.  :pawel:

O kowa

Opublikowano

właśnie przeczytałem. później się dziwić że google taguje jako goryle.

Opublikowano

Dorwałem się do mojego starego X360, pykam w Forzę Horizon. Jaka ta gra jest śliczna, jaka dobra :banderas:

Oczywiście na PS3 nie ma odpowiednika, no bo różnorodność i milion eksów (pipi)o

Opublikowano

Nie wiem jak mogli się męczyć z tą zagadką 30min. skoro jak sobie nie radzisz, to Reedler sam w końcu drzwi otwiera drwiac z Ciebie... xD

Opublikowano

może zegarek ogarniają tak samo jak zagadki :dunno:

Opublikowano

Nie wiem jak mogli się męczyć z tą zagadką 30min. skoro jak sobie nie radzisz, to Reedler sam w końcu drzwi otwiera drwiac z Ciebie... xD

o chuy, jeszcze ta gra sama zagadki rozwiazuje xD

btw. a skad wiesz ze riddler sam rozwiazuje? :>

Opublikowano

Standardowo zostawiłem włączoną gierkę odbierając telefon a jestem pewny ze miałem znak zapytania do góry nogami. Jak usiadłem po rozmowie, kliknąłem R1, czy L1 i sam mnie wpuścił. Powiem wam szczerze, że nie wiem skąd hype na Batmana i te dobre oceny. Poza ładną prezentacją jak dla mnie nie ma w nim nic, co przykuloby mnie na dłużej...

Opublikowano

Jest Batman, wiec trzeba odjac jedno oczko od oceny jak sie nie jest fanem.(wiekszosc recenzentow jest).

Podobaly mi sie 2 pierwsze batmany od rs, ale srednia ponad 90% to gruba przesada.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Podmienić nazwę studia robiącego AK i AC i ludzie by się nie połapali. Przecież to jest to samo, tyle ze w Origins ładny śnieg był.

Opublikowano

The current dynamic frame resolution system can actually be observed in more detail within the 'Road to E3' video published on the Halo Channel a few weeks back, and embedded below. It provides a closer look at the game in a debug state, complete with important performance statistics visible on-screen, as the camera is flown in and around the environment. We can see the horizontal resolution apparently shift dynamically between a full 1920 all the way down to 832 pixels. With 810 vertical lines in play we're looking at a resolution ranging from 1920x810 to 832x810. However, in b-roll distributed during E3, minimum resolution observed comes in at 1152x810 - not exactly wonderful but presumably more indicative of where the system is right now during gameplay.

I bonusowo dym z GT5:

xo_001.bmp.jpg

:dynia:

Opublikowano

no nie wiem co tak słabo 

Opublikowano

Ja pierdziele, 832x810, serio? :o 

:dynia: jak oni tego do premiery nie poprawią to będzie tragedia.

Opublikowano

chyba dla ciebie :reggie:

Halo może chodzić i w 480p, jeżeli gameplay będzie trzymał poziom 

w ogóle klapki pamiętacie takie słowo jak "gameplay"? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie pier.dol mi tutaj, rozdzielczość 832x810, nawet chwilami to jest jakiś dow(nene) i powinna być niedopuszczalna w takim tytule. 

Gameplay to jest inna sprawa.

Opublikowano

chyba dla ciebie :reggie:

Halo może chodzić i w 480p, jeżeli gameplay będzie trzymał poziom

w ogóle klapki pamiętacie takie słowo jak "gameplay"?

Co mi po 'gameplay' jak gra będzie rozmazana i nic widać nie będzie.
Opublikowano

Dobra, chuy

Pisalem wlasnie dlugiego posta o problemach z oczami i hipokryzji ale dam sobie spokoj.

Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz dyskusje o pikselach z ludzmi, ktorzy w Halo nie grali, ale beda wytykac brak kilku, no moze kilkunastu pikseli

Pozdrawiam i zycze udanej soboty

Opublikowano

no ciekawa analiza

zegnaj suteq, chyba jednak nie wygrasz xd

Opublikowano

Jaki ty masz zapłon Bansai. xD

Ja o tym wiedziałem już w momencie zakładu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.