Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jakie to ps4 jest zyebane

na wysłużonych pastgenach można od ręki zgrać option file do pesa z pena, a tu "nextgen" nie oferuje tak wyszukanej funkcji, a chińczyki z "koniami" jak zwykle poskąpili na licencje

pluję na ten szrot

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale jaki masz problem tworzysz folder na USB wrzucasz rzeczy i ładujesz do gry ale tylko w 2016 działa

Opublikowano

PS4 nadal zostanie główną konsolą do grania w Destiny, ale jak też i wczoraj stwierdziliśmy, poza raidem nie ma nic do roboty, a tak w pozostałe dni tygodnia, nadal będę mógł grać w Destiny i zdobywać coś nowego... :D Gra już jest w drodze do mnie, a jedynie czekam na jakąś promocję z okazji Czarnego Piątku, żeby kupić konsolę...

takie tam z działu destiny XD

Opublikowano

PS4 nadal zostanie główną konsolą do grania w Destiny, ale jak też i wczoraj stwierdziliśmy, poza raidem nie ma nic do roboty, a tak w pozostałe dni tygodnia, nadal będę mógł grać w Destiny i zdobywać coś nowego... :D Gra już jest w drodze do mnie, a jedynie czekam na jakąś promocję z okazji Czarnego Piątku, żeby kupić konsolę...

takie tam z działu destiny XD

Opublikowano

Takie tam z internetu, (nie wiem czy wszystko jest poprawne, ale kto w cw bawi się w jakieś sprawdzanie informacji), jak to było 11 lat. I w sumie ładnie pokazuje stan branży dzisiaj. 

xXkOpTn.jpg

Opublikowano

Metoda, dlaczego to robisz :frog:

Opublikowano

Ale co ta grafika ma niby udowadniać, że w 2004 wyszły takie, a nie inne gry? Tylko nie mówcie, że 2015 był słaby pod względem gier, a 2016 zapowiada się chyba jeszcze lepiej. Poza tym, co roku nie mieliśmy takich tytułów jak w 2004.

Opublikowano
Sony oficjalnie ogłosiło, że do 22 listopada PS4 znalazło 30,2 milionów nabywców. Przypomnijmy, że do 29 października ilość konsol dostarczonych do sklepów wynosiła 29,3 egzemplarzy.

http://www.pssite.com/news/46106/ponad-30-milionow-sprzedanych-ps4.html

Przez niecały miesiąc sprzedało się prawie 1mln PS4, ciekawe ile sie sprzeda w okresie świątecznym :) 

Opublikowano

Ale co ta grafika ma niby udowadniać, że w 2004 wyszły takie, a nie inne gry? Tylko nie mówcie, że 2015 był słaby pod względem gier, a 2016 zapowiada się chyba jeszcze lepiej. Poza tym, co roku nie mieliśmy takich tytułów jak w 2004.

A był dobry? Bo lista eksów na ps4 raczej już nikogo.

Opublikowano

A był dobry? Bo lista eksów na ps4 raczej już nikogo.

A nie był? A czy na tej grafice są same eksy z jakiejkolwiek konsoli? Za 5 lat ktoś wklei taką samą grafikę, tylko z tego roku, gdzie będzie Bloodborne, MGSV, HALO5, Wiedzmin 3, Until Down, Fallout 4, Tomb Raider, Pillars of Eternity, Forza 6, Batman, Battlefront, MadMax, Just Cause 3, Life is Strange i kilka innych tytułów, po czym ktoś doda smutną żabę i napisze dzisiejszy stan branży.

Jeżeli ktoś twierdzi, że 2015 był słabym rokiem dla graczy, to proponuje zmienić hobby.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oho, Pilaresy chyba na ps4 wyszły xD

FOR THE PILARES

Opublikowano

MadMAx xD

Batman xD

Battelfront xD

Opublikowano

No 2015 był świetnym rokiem jeśli chodzi o gry, ale 2016 to już jest troszkę :frog: 

Opublikowano

2016 to jest istny gwalciciel ogniska rodzinnego i masakrator portfela tyle dobrych gierek wyjdzie :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wydaje Ci sie bo rośniesz. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeżeli rok 2016 to tylko 3ds.

Opublikowano

Sony oficjalnie ogłosiło, że do 22 listopada PS4 znalazło 30,2 milionów nabywców. Przypomnijmy, że do 29 października ilość konsol dostarczonych do sklepów wynosiła 29,3 egzemplarzy.

http://www.pssite.com/news/46106/ponad-30-milionow-sprzedanych-ps4.html

Przez niecały miesiąc sprzedało się prawie 1mln PS4, ciekawe ile sie sprzeda w okresie świątecznym :)

Tyle się sprzedało i to tylko dzięki promocją w Biedronce :obama:

Opublikowano

Ja jestem wręcz zakopany w grach i nie wiem w co grać najpierw a jeszcze just cause 3 i xenoblade. Tezn co nie ma w co grać to smutny człowiek

Opublikowano

MadMAx xD

Batman xD

Battelfront xD

i jescze Fallout i MGS V 

No niszczy ten 2015  :dynia:

Opublikowano

No nie wcale nie zniszczył xD następny rok zapowiada się o wiele gorzej.

Opublikowano

3DS juz umiera, Nina zapowie pewnie cos nowego (HH) na nadchodzącym E3.

Opublikowano

wiadomo lepiej grać w cs'a i jedną mape UT

Opublikowano

W sumie zapomniałem że wyjdzie nowy rdr :banderas: więc 2k16 wygrany :banderas:

Opublikowano

chyba cie benis boli, rockstar nic nie wyda w 2016

Opublikowano

3DS juz umiera, Nina zapowie pewnie cos nowego (HH) na nadchodzącym E3.

(pipi) żeby każda konsola tak umierała xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.