Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A kto Ci kazał grać w to 40h? xD

Łudziłem się, że coś z tej gry jeszcze będzie więc grałem do końca CZAISZ TYPIE?  :shotgun:

W ogóle dziwi mnie taka reakcja na ten obrazek Metody. Przecież to dobitnie pokazuje, że granie w gierki przeszło ze świata który gracza potrafił zaskoczyć, świata różnorodności zarówno jeśli chodzi design gier jak i gameplay do świata w którym powiela się masowo sprawdzone schematy, gracze są znudzeni i akceptują to co im się rzuca do miski a jak któryś kąsek chociaż trochę wyróżnia się w jakimkolwiek aspekcie to sypie się 9/10 GOTY OMG SO GOOD.

Poza tym gry są teraz często robione dla debili co zapewnia im sukces. Najlepiej to pokazuje w ostatnim czasie Blizzard.

Opublikowano

Kolejne PS4 goty!100fps!!

:yao:

Wiadomo, lepiej nakur.wiać w Halo, Tomb Raidera i Forzę.

lol

Nie no lepiej grać w BB od lutego  :yao:

Opublikowano

oferta ps plusa dla szrota4 bez gier na grudzień   :dynia:

oferta GWG dla nadkonsoli XO na grudzień   :xboss:

Opublikowano

Super oferta gier w ps plusie na ten miesiac. Po choj mi gry AAA, jak moge sprawdzic roznej masci perelko-indyczki. Tak wiekszosc ograna a indykow nie kupuje, wiec warto. Naprawde warto.

Sony takie dobre

Opublikowano

Oj tam czepiacie sie,klapki sa zadowolone ;)

''Chciałbym przypomnieć, że gry w PS Plus są tylko dodatkiem, a nie zawartością główną, więc zluzujcie, bo równie dobrze mogło nic nie być''

''Kurczę Radek kupiles konsole zeby grać w gry z plusa ? 195 zł na rok to przeciez taniocha. Jakich gier wiec oczekujesz? olsnij mnie prosze.''

''Fajne gry Sony.Dzięki ''

https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/a.214096465324519.52993.205010466233119/970368119697346/?type=3&comment_id=970370123030479&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D

:facepalmz: :dynia:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

12273824_851166625003185_786790939096772

Typ co to wstawił mnie zniszczył. xD

Opublikowano

Mroku najlepszy przykładem dzisiejszego klapa  :kaz:  NAWET MI WAS NIE ŻAL  :czezky:

Opublikowano

Fajna oferta w ps+ w goldzie same crapy na 6.

Opublikowano

Ale co ta grafika ma niby udowadniać, że w 2004 wyszły takie, a nie inne gry? Tylko nie mówcie, że 2015 był słaby pod względem gier, a 2016 zapowiada się chyba jeszcze lepiej. Poza tym, co roku nie mieliśmy takich tytułów jak w 2004.

A był dobry? Bo lista eksów na ps4 raczej już nikogo.

A nie był? A czy na tej grafice są same eksy z jakiejkolwiek konsoli? Za 5 lat ktoś wklei taką samą grafikę, tylko z tego roku, gdzie będzie Bloodborne, MGSV, HALO5, Wiedzmin 3, Until Down, Fallout 4, Tomb Raider, Pillars of Eternity, Forza 6, Batman, Battlefront, MadMax, Just Cause 3, Life is Strange i kilka innych tytułów, po czym ktoś doda smutną żabę i napisze dzisiejszy stan branży.

Jeżeli ktoś twierdzi, że 2015 był słabym rokiem dla graczy, to proponuje zmienić hobby.

Jeśli ktoś twierdzi, ze 2015 rok pod względem gier był słaby to ja mogę temu komuś odpowiedzieć głosem  ś.p. pana Czabana:

A 2016 zapowiada się co najmniej równie interesująco. Na nadkonsoli wychodzi Quantum Fucking Break, Crackdown 3, Gyros of War 4, Halo Wars 2, and many many more...Z multiplatform mi osobiście pełnię szczęścia zapewni Deus Ex: Mankind Divided i Mirror`s Edge Catalyst, a jak jeszcze dojdzie Mass Effect Andromeda to bedę w siódmym niebie. Nawet na trójnogu wychodzą sztosy w postaci NieR Automata i Ni-Oh, a jak jeszcze dorzucą jakąś Yakuzę w nie-chińskim języku to kupuję chińskiego trójnoga z rumuńskiego plastiku i przestaję się tu udzielać.

Upadek gamingowej branży? No jasne! :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

Ten ps+, te komentarze na fb xD krwa nawet gaf ma z tego polewę, a polskie indorki nadal swoje.

Opublikowano

Obawiam się, że fani SONY  przyjmą każdego falusa z otwartymi ramionami eee miałem  na myśli odbytami  :pawel:

Opublikowano

spokojnie, sony takie dobre ze samo za ciebie przedluzy

Opublikowano

Jak byl na tyle rozsadny i usunal dane karty z psn(bo kto normalny po hacku sony z 2011 trzyma dane karty na psn?)trzyma to (pipi)a z robia.

Opublikowano

ja B-) 

jestem boskim wojownikiem z krwi i kosci

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Konto Ci zbanujo jak nię będą mogli pobrać kaski :yao::kaz::czezky::cw::shieeet::dunno:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ach ta  oferta plusa.. Czuje  jak mnie  rozpiera  to subtelne dymanie przez Sony jak dobrze ,że mam jeszcze 3 miesiące darmowego plusa janusz edition( w używanej kopii  uncharted trylogii był  kod na  3 miec). To trzeba być szprotką biznesu aby przyzwyczaić do dobrych gier w ramach usługi potem wymusić na nich kupowanie abonamentu aby na końcu powiedzieć "teraz  pora na indyki " i podwyższamy cenę. Geniusz..

Opublikowano

To wyszły już jakieś porządne gry na PS4 czy dalej jeden BloodBorne i posucha?

wyszedł dodatek do niszczyciela wszechświatów i nie ma kiedy grać w wiedźminy i inne emgieesy :/  

Opublikowano

Na początku kwietnia będziesz miał kolejne soulsy, ciekawe czy wtedy będziesz grał. 

Opublikowano

Na początku kwietnia będziesz miał kolejne soulsy, ciekawe czy wtedy będziesz grał. 

pewnie kupie xbona żeby epicko postrzelać z karabina w halo 12

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.