Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dobra, niech dadza teraz 3 klona soulsow i niech napyerdalaja 3 razy w roku. Souls of Duty jego mac.

Potem wpadnie kazub i napisze - mesjasz, totalnie nie klon, nie znasz sie, rpg zdefiniowane na nowo, wiedzmin jest odtworczy.

No bo on sie zna, co nie, bo w 2015 zagral w bloodborne.

Tylko w bloodborne.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

miyazaki powiedział, że ds3 to ostatni souls także spokojnie dejw, jaranko 4 batmanem uskutecznione?

Opublikowano

przynajmniej w temacie goty 2015 ma latwe zadanie:

1. Bloodborne

2. DLC do Bloodborne

reszta koło bloodborne nie stała, wiem bo nie grałem

Opublikowano

nowa ranga wbita w strzelance, ktora ma taką samą forme od 11 lat?

nie wcinaj sie zaboo

Opublikowano

a co chciales odpisac sam sobie? xddd

Opublikowano

post by sie scalił :smutas:

Opublikowano

to sa takie bajery? wow musze kiedys sprobowac :|

Opublikowano

miyazaki powiedział, że ds3 to ostatni souls także spokojnie dejw, jaranko 4 batmanem uskutecznione?

On sobie może mówić, to Sony o tym zadecyduje (FS nie należy do nich, ale i tak będą wydawać klony soulsów tylko pod inną nazwą i teamem).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

"I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games. I'm considering Dark Souls 3 to be the big closure on the series. That's not just limited to me, but From Software and myself together want to aggressively make new things in the future...Dark Souls 3 is an important marker in the evolution of From Software."

:lapka: oczywiscie, że to nie zamyka totalnie tematu sequel bb czy jakiegoś soulsa, ale póki co hajs im się zaczyna zgadzać więc pewnie stworzą coś nowego a potem jak zaliczą wtope to pewnie wrócą do tematu i tyle.

Opublikowano

No ja chętnie zobaczyłbym coś nowego od FS, bo przynajmniej oni nie robią takich poje.banych designersko gier jak bieganie 12-letnią dziewczynką. :lapka: 

Opublikowano

12 letnie dziewczynki są okej  :rayos:

Opublikowano

12 letnie dziewczynki są okej :rayos:

To cytat Polanskiego?

Jana Pawła drugiego

Opublikowano

"I don't think it'd be the right choice to continue indefinitely creating Souls and Bloodborne games. I'm considering Dark Souls 3 to be the big closure on the series. That's not just limited to me, but From Software and myself together want to aggressively make new things in the future...Dark Souls 3 is an important marker in the evolution of From Software."

:lapka: oczywiscie, że to nie zamyka totalnie tematu sequel bb czy jakiegoś soulsa, ale póki co hajs im się zaczyna zgadzać więc pewnie stworzą coś nowego a potem jak zaliczą wtope to pewnie wrócą do tematu i tyle.

niech sobie zrobi i symulator jaszczurki, ale bloodborne 2 musi powstać dla dobra ludzkości

Potem wpadnie kazub i napisze - mesjasz, totalnie nie klon, nie znasz sie, rpg zdefiniowane na nowo, wiedzmin jest odtworczy

nie rpg, tylko GRY zdefiniowane na nowo (souls i bloodborne ogólnie). nigdy nie mówiłem, że wiedźmin jest odtwórczy, tylko że system walki ma 100 lat za bloodbornem i pewnie zawsze tak będzie, bo nie robią tego japończycy

Opublikowano

To co dokładnie zdefiiniowały na nowo?

Opublikowano

dobra, niech dadza teraz 3 klona soulsow i niech napyerdalaja 3 razy w roku. Souls of Duty jego mac.

Potem wpadnie kazub i napisze - mesjasz, totalnie nie klon, nie znasz sie, rpg zdefiniowane na nowo, wiedzmin jest odtworczy.

No bo on sie zna, co nie, bo w 2015 zagral w bloodborne.

Tylko w bloodborne.

Symulator rycerza xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To co dokładnie zdefiiniowały na nowo?

No są trudne. 

Opublikowano

heh, sutek ze zdechniętego neo plus. mało wymagający widz, mało wymagający gracz, plankton, napisał z przekąsem, że no som trudne, w temacie dla ludzi, którzy nie mają co robić w robocie i w życiu. nie skomentuje, tylko pogardzę 

sporo już pisałem i mówiłem, dlaczego są to gry warte czasu. sory, nie w tym temacie, nie w takim towarzystwie. troszeczkę wami gardzę, ale pozdrawiam serdecznie   

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Kazubek znowu kompleksy w internecie. :fsg: 

Opublikowano

oczywiście, internet to najlepsze miejsce na to. jednak w tym przypadku jestem rozgrzeszony, bo w innej sytuacji, zwyczajnie zabrakłoby ci jajek, chęci i języka, żeby powiedzieć mi to W TWARZ. ot, przewrotność losu sutku.....heh, zabawny nick, nawet nie trzeba zdrabniać. na zdechniętym neo plus też byłeś sutek, czy nazwałeś się tak po wylądowaniu tu na swoim małym sutkowym spadochronie ?       

Opublikowano

Tak jak kojima po 3m mgsie czy trochę bardziej na serio?

Nie no, soulsy sa troche rewolucyjne - pierwsze rpg bez fabuly :kaz:

Opublikowano

oczywiście, internet to najlepsze miejsce na to. jednak w tym przypadku jestem rozgrzeszony, bo w innej sytuacji, zwyczajnie zabrakłoby ci jajek, chęci i języka, żeby powiedzieć mi to W TWARZ. ot, przewrotność losu sutku.....heh, zabawny nick, nawet nie trzeba zdrabniać. na zdechniętym neo plus też byłeś sutek, czy nazwałeś się tak po wylądowaniu tu na swoim małym sutkowym spadochronie ?       

A co ty niby byś mi zrobił jakbym ci powiedział w twarz, że próbujesz leczyć kompleksy w internecie? 

Opublikowano

ale bieda na tym PSNie z okazji black friday :/

W sumie nie ma co się dziwić, gier nie ma to i w promocji nie ma co rzucać :kaz:

Opublikowano

Co ty gadasz. Jest piekna obnizka Batmana AN edycja premium z 450 na 360zl :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.