Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na ps3 black friday w miarę. Inkwizycja za sześć dyszek, la noire full bundle dlc za trzy, i dorzuciłem crazy taxi za jedną. Grudniowe granie pod znakiem tego i bloid dragona z cebula plus ;)

xD

Mendrek mamy 2015 rok, PS3 nikogo nie obchodzi.

Dragon Age: Inkwizycja XD

Na PS3 XDD

W 15 fps XDDD

:dynia: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Adi rycerzyku blachy, przecież pc teraz swoimi exami to w erze snesa się plasuje XD

PS3 to nadal lepszy wybór od pcta do grania (aka nieudolny emulator current genów). Tyle tam dobroci, że pluć w brodę każdemu ;)

Tak przy okazji, niby psn słabo dziś wg. botów, i nawet ja miałem wątpliwości z okazji black friday, a tu proszę:

https://youtu.be/dVId-ZIOIZc

Ps. O i jeszcze przyspieszył...

Opublikowano

Śmiesznie to jest na pc, gdzie wychodzą gry o których nikt nie pisze, a jak już się jakaś wybije, to za rok ląduje w ulepszonej wersji na konsolach. Multiplatformy często są kupą po current genach, odpadem zewnętrznych mało znanych studiów, którzy potrafią zajechać port tak, że wydawca potem rezygnuje z jego wydania i oddaje kasę. Prym wiedzie gra w którą grałem w kafejkach 15 lat temu, ale żeby było śmieszniej, to nie sama gra, a kupowanie skórek dla broni do tej gry XDDDDDDD

A obok niej cała gama free-to-play, w które wkrada się coraz mocniej choroba z mobilek, gdzie rynek jest popsuty przez politykę p2w.

Steam jest już mniej stabilny niż PSN w swoich najgorszych czasach, zabrali nawet flesz cebulę, i ogółem cała branża ma bekę z pc-ta że ktoś jeszcze i tak kupuje na to gry XD

Fakt, posiadanie past gena bez current gena, to co raz większa siara (a w 2016 to już w ogóle), ale posiadanie pc-ta do grania to czysty wstyd jak ch%#$ :)

Ps. DA działa w 28-30 fps, przy zadymie może spaść do 24, ale to i tak nic przy X360 gdzie może spaść do ponižej 20 ;)

Opublikowano

A ten znów leków nie wziął

Opublikowano

Fajnie byłoby chociaż raz przenieść się do tego alternatywnego świata w którym żyjesz.

Opublikowano

Surrealizm

Opublikowano

Ludzkość nie zna tak silnych narkotyków, które przenioslyby cie do mendrkolandii

Opublikowano

30 milionów mówicie?

Dobre giereczki mówicie?

xD

zcj9a1Z.jpg

Opublikowano

Dziś wieczorem chciałem pograć sobie na ps4 online z kolegą w pes'a . A tutaj konserwacja w piątek !  Naprawdę rozumiem potrzebe konserwacji sam pracuje jako sieciowiec i zajmuje się serwerami.  Tyle że my to robimy jak ludziska nie pracują kiedy jest najmniejszy ruch w systemach. A Sony już któryś raz robie te (pipi)one konserwacje w weekendy :D

Opublikowano

blantman jak tam? Czytałem, że niedługo rip ps4 i boisz się je odpalać bo Ci odfrunie. 

Opublikowano

mendrek specjalnie odpalił ssxa żeby nie było, że wszystkie gierki z plusa xd

Opublikowano

blantman jak tam? Czytałem, że niedługo rip ps4 i boisz się je odpalać bo Ci odfrunie. 

aż tak źle nie jest przy bloodborne dlc tak nie słychać jej. Boję się że to wina optymalizacji japońskich giereczek bo przy tales of Zeistra i Dragon Quest robi się z mojej ps4 elektrolux :D  Postanowiłem już że multiplatformy only xbox i pc. jak wersja na xboxa będzie tak skiepszczona jak f4 to pc a jak będzie ok to biorę na konsole ms. PS4 zostawiam sobie do jrpg, uncharted 4, Yakuzy i cinematic experienced games :>

Opublikowano

Śmiesznie to jest na pc, gdzie wychodzą gry o których nikt nie pisze, a jak już się jakaś wybije, to za rok ląduje w ulepszonej wersji na konsolach. Multiplatformy często są kupą po current genach, odpadem zewnętrznych mało znanych studiów, którzy potrafią zajechać port tak, że wydawca potem rezygnuje z jego wydania i oddaje kasę. Prym wiedzie gra w którą grałem w kafejkach 15 lat temu, ale żeby było śmieszniej, to nie sama gra, a kupowanie skórek dla broni do tej gry XDDDDDDD

A obok niej cała gama free-to-play, w które wkrada się coraz mocniej choroba z mobilek, gdzie rynek jest popsuty przez politykę p2w.

Steam jest już mniej stabilny niż PSN w swoich najgorszych czasach, zabrali nawet flesz cebulę, i ogółem cała branża ma bekę z pc-ta że ktoś jeszcze i tak kupuje na to gry XD

Fakt, posiadanie past gena bez current gena, to co raz większa siara (a w 2016 to już w ogóle), ale posiadanie pc-ta do grania to czysty wstyd jak ch%#$ :)

Ps. DA działa w 28-30 fps, przy zadymie może spaść do 24, ale to i tak nic przy X360 gdzie może spaść do ponižej 20 ;)

Caly twoj post mozna podsumowac 

257a869918_what_what_what_what_.jpg

Colin,ponawiam pytanie z przed kilku tyg ile chcesz € za bana dla niego. Napewno sie dogadamy :ogor:

Opublikowano

Colin,ponawiam pytanie z przed kilku tyg ile chcesz € za bana dla niego. Napewno sie dogadamy :ogor:

Forumkowa zrzutka $?  :newell:

Opublikowano

Niestety, Mendrek to gruba ryba :pipi:

Nawet jak cały forumek sie zrzuci to bedzie za malo.

Opublikowano

PS4 dostaje 7 rdzeń dostępny do gier, 16% więcej mocy obliczeniowej procesora, tyle mocy w konsoli  :obama:

XBOX NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI !!

obama-2.gif

Boty w szoku i z niedowierzaniem

200_s.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

to moze jednak unczarted 4 bedzie w 900p i 45fps

Opublikowano

PS4 dostaje 7 rdzeń dostępny do gier, 16% więcej mocy obliczeniowej procesora, tyle mocy w konsoli  :obama:

XBOX NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI !!

obama-2.gif

Boty w szoku i z niedowierzaniem

200_s.gif

Tera to już na bank fabryczne chłodzenie nie będzie wyrabiać, musisz większe zakrętki po napojach podłożyć pod trójnoga

Opublikowano

Tyle mocy, skakanie po pustych menusach stanie jeszcze jeszcze płynniejsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.