Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tera to już na bank fabryczne chłodzenie nie będzie wyrabiać, musisz większe zakrętki po napojach podłożyć pod trójnoga

Nie, ten rdzeń cały czas pracował, tylko teraz będzie przeznaczony dla gier, a nie dla systemu, czyli...

przepaść nad multiplatformami będzie jeszcze większa, a eksy jeszcze ładniejsze, czyli tytany już się nie podniosą z kolan.

Ja (pipi)e, jaka dominacja, jaka przepaść technologiczna, jaka beka z blacho botów, nowa generacja tylko u Sony i nawet mi was nie żal.

:obama:

PS. Ciekawe jak będą wyglądać nowa generacja eksów korzystających z tego rdzenia. :obama:

PS2. No nic, wracam do dodatku, który zaorał najlepszy linuk x-korkie w historii :yao:

PS3. A za kilak dni PSE, czyli święto fanów gier i posiadaczy jedynej konsoli na rynku oraz pokaz nowych standardów graficznych. :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No wracaj do tego crapa na 8 i Battlefronta w 900p. Kupiłeś inny tv, bo chyba nie grasz w 900p na 55 calach prawda? 

Opublikowano

Yeti jak zwykle jaranko zapowiedziami i eventami od Sony #2016 # 2017 #najgorszy lineup w historii , a potem wraca do swoich DLC i remasterów. Tfu, tak bardzo gardzę. 

Opublikowano

ej posiadacze plejstejszon 4, jak to jest mieć tanią chińską zabawkę która wyje jak odkurzacz zanim przebijecie się przez menu do jakiejś rozgrywki?

serio zawsze jak mam kontakt z konsolą to chce mi się śmiać, że o takiego gów,no ludzie się bili podczas premiery xDDDDD

Opublikowano

Naprawili to już dawno, jak ktoś ma starą konsole to wyje

Opublikowano

Można to reklamować?

Opublikowano

Earlier today (early hours of the morning, actually) we posted a rather Marmite article on Just Cause 3’s load times and frame rates. Some have called into question our integrity, even going as far to claim that we don’t even have the game. Shame on you. Uploading the vast amounts of footage we have takes time, plus our everyday lives dictate we don’t sit in front a computer for 20 hours a day, so these things take time.

We do now have a quick upload of the game’s load screens. As you can see in the video below, once Rico breaks free from his mortal coil, the loading screens make out-stay their welcome by quite a bit. It’s roughly three-and-a-half minutes of loading screens. Ouch, but at least you can go and make a cup of tea while you wait for Rico to get his groove back on.

#Dominacja jak za czasow ps2

#4theplayers

#7 rdzen do gier

:dynia:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jak zwierzyna.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jest 2015, a oni grają na konsolach. Zasługują na taki los

Opublikowano

Mistrz argumentów.

Sony wyprodukowało tani szajs i jeszcze reklamuje to bezwstydnie 4ThePlayers XD

Przecież to góvno ulegnie samo rozkładowi za te 5lat,podczas gdy cała reszta retro sprzętów będzie pewnie nadal śmigać.

Opublikowano

Czy oprócz 7 rdzenia SONY zamierza wypuścić jakieś gry? Bo mam wrażenie, że przez 2 lata pracowali głównie nad tym rdzeniem...

Opublikowano

Czy oprócz 7 rdzenia SONY zamierza wypuścić jakieś gry

Przecież będzie remaster Beyond Two Souls XD

Niby majaczy gdzieś tam Nier i Ni-Oh ale póki nie usłyszę ostatecznej daty premiery to te gry są dla mnie tymi z cyklu "Sony wygrywa line-upem na 20XXr.

Opublikowano

Plan Sony na 2016 to wypuszczenie nowego rdzenia co 2 miesiące. Po co komu gry, jak ma się MOC.

Opublikowano

To bajki, że nowe ps4 są ciche. To tak jakby powiedzieć, że Mendrek jest chudy bo Gaben jest grubszy.

Opublikowano

Ale z tym głośnym PS4 to jest trochę mitów jednak. Konsolka po prostu nieco głośniej pracuje po paru godzinach grania i tyle. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby wyła jak niektórzy piszą. No chyba że mają w pokojach średnią temperaturę powyżej 30 stopni. 

Opublikowano

No to jest raczej normalne. W końcu nie ma takich wiatraków jak One. Xboxa za to nie słychać w ogóle. I to po dobrych paru h grania. 

Opublikowano

Czyli jak ktoś kupił na premierę bo wierzył w markę PLAYSTATION to został wyruchany przez sony ? Czyli dlatego uważasz że sony taka dobra firma ? Wiesz jak xbox 360 miał (pipi)owy start i konsole nawet 3 lata po premierze miały rrod to ms wymieniał konsole. Sony ma to w (pipi)e ale i tak goty.... 

Mam smoka , wii u  i  xbox one to sobie poradzę ale wiem jedno jak moje ps4 mi padnie ni (pipi)a nie kupie następnego egzemplarza.

Opublikowano

Ludzie przesadzają z tą głośną pracą konsoli, uwierz mi. Owszem, Xbox wygrywa pod względem cichej pracy ale PS4 nie jest przesadnie hałaśliwe. Nie wiem tylko jak ma się sprawa z Wii U. 

Opublikowano

Czyli jak ktoś kupił na premierę bo wierzył w markę PLAYSTATION to został wyruchany przez sony ? Czyli dlatego uważasz że sony taka dobra firma ? Wiesz jak xbox 360 miał (pipi)owy start i konsole nawet 3 lata po premierze miały rrod to ms wymieniał konsole. Sony ma to w (pipi)e ale i tak goty.... 

Mam smoka , wii u  i  xbox one to sobie poradzę ale wiem jedno jak moje ps4 mi padnie ni (pipi)a nie kupie następnego egzemplarza.

I tak wiemy, że kupisz. :cool: 

Opublikowano

Wii U szumi dosyć wyraźnie wypluwając chłodne powietrze. Wydaje się, że Nintendo dmucha na zimne i ustawili wentylator mocniej jiż trzeba lub sprzęg radiatora z procesorem jest słaby. Jest głośniej niż w starym Wii ale dużo ciszej niż w ps4. No i szum nie jest tak uciążliwy jak z turbinki sonowej.

Opublikowano

Ludzie przesadzają z tą głośną pracą konsoli, uwierz mi. Owszem, Xbox wygrywa pod względem cichej pracy ale PS4 nie jest przesadnie hałaśliwe. Nie wiem tylko jak ma się sprawa z Wii U. 

To, że u Ciebie chodzi cicho nie znaczy, że u wszystkich pracuje tak samo. W lato, kiedy grałem w W3, to konsola napierdalała tak, że z 5-ciu metrów słyszałem (pod warunkiem, że w TV wyłączony był dźwięk).

edit: zresztą, każdy też ma inną tolerancję na głosnosć pracy konsoli.

Edytowane przez ornit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.