Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Podobnie z Twoją, to że u Ciebie jest głośna, nie oznacza ze u wszystkich chodzi tak samo. Konsole chodza różnie, kumpel sam przetestowal z 10 konsol z premiery i połowa z nich chodziła inaczej, mój Xbox One nie był np. idealnie cichy, bo bardzo głośno chodził dysk/wiatraczek na płycie, co paręnaście sekund słychać było specyficzne trykanie, drugiego kupionego 2m pozniej praktycznie nie slyszalem. Moja PS4 od premiery idealnie cicho, a kumpla zaś napęd podczas instalacji poważnie by mi przeszkadzal... on ma to gdzieś (bo dawno proponowali mu w sklepu wymianę), ale konsola - konsoli nie równa.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sprzedalem Xboniaka, bo tak nie gram na nim, lezal i sie kurzyl. Nastepna sprawa gram przewaznie w multi a jak wiadomo na ps4 gra najwiecej graczy. Jestem bardziej casualowym graczem gdzie czasami sobie zagram w CoDa lub Battlefronta, reszta gier mnie choj obchodzi. Dobrze ze sprzedalem tego kloca, martwe to jak (pipi).

Tomb Raider wyjdzie za rok na PS4 w lepszej oprawie, wszystkie dlc no i w nizszej cenie.

Halo 5 podziekuje mam biegac krasnalem i strzelac z laserkow ? Gra za bardzo skillowa a nie mam czasu zeby napierdalac jak podludzia w ta gre przez caly dzien.

Forza 6 wyglada jak guwno obesrane, wolalbym 30 fpsow w lepszej oprawie graficznej, do tego ciagle te same trasy z poprzednich czesci. Jedynie w FH2 gralo sie super.

Przechodze do Sony. Sony takie dobre

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

No to jest raczej normalne. W końcu nie ma takich wiatraków jak One. Xboxa za to nie słychać w ogóle. I to po dobrych paru h grania.

No to tak samo jak mojej ps4, kupiona tydzień po premierze. Pisałem już, ze kultura pracy jest na poziomie ps3slim, nawet po kilku h grania niemal w ogóle jej nie słychać. Mam 4 znajomych z ps4 i żaden nie narzeka na głośna pracę konsoli. Narzekają tylko zielone pastuchy, które w tamtej generacji siedzieli na x360, a w obecnej microsoft zmusił ich na przesiadke do konkurencji, bo wydali takie guwno, ze nawet byłe boty nie chcą tego kupić. :kaz:

Gry wyznaczajace nowe standardy graficzne, 3 razy szybszy ram, o połowę wydajniejsze gpu, 7 rdzenia, 44% więcej pikseli, gry ze średnia powyżej 90, ogromną różnorodnosc w tytułach, community, ogrom eksow na 2016, wojna konsol wygraną przed jej startem... DOMINACJA JAK ZA CZASOW PSX.

:banderas:

Opublikowano

No wracaj do tego crapa na 8 i Battlefronta w 900p. Kupiłeś inny tv, bo chyba nie grasz w 900p na 55 calach prawda?

Tydzień temu kupiony 50 calowy W808, jeszcze kupie sobie jedną Nadkonsole, aby nie przepinac jej. Zastanawiam się nad 65 calowym tv tylko do filmów na br, a u ciebie co tam? 24 cale z 4 metrów jak tę zwierzęta od grubasa?
Opublikowano

Kupować telewizory od Sony to trzeba mieć niedowład mózgu xddd

To świetny dzień: słońce na niebie, wczorajszy koncert Samael sprawił że dalej boli mnie kark, a mroku przechodzi do niebieskich (wiadomo, ciągnie do sobie podobnych :yao: ).

Telewizory? Tylko plazma jak Król.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem,że szajs od Sony jest na rynku już dwa lata. I w tym czasie jedyne co wypluli sensownego to Bloodborn, totalna żenada. Ciekawe kiedy w końcu liczba sensownych ex'ów dla których warto byłoby kupić ten kawałek plastiku z odzysku przekroczy 5 sztuk.

Opublikowano

Telewizory sony goty mam 50 calowy już ponad 7 lat full hd i cały czas cacy obraz.

Spoko może mam pecha skoro wszystkim tak ładnie i cicho chodzi. Chociaż skoro tak jest to czemu w temacie o awaryjności ps4 tyle postów? :)

Jak nie masz pc to już jest 4 exow godnych uwagi:

Soma

Ethan carter

Bloodborne

Dragon quest heroes

Transistor

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Xbox One głośny, PS4 ciche jak slim, chwalenie się 50+ calowymi paździerzami Sony - piękne samozaoranie od rana niebieskiego plebsu xD

Opublikowano

Kupować telewizory od Sony to trzeba mieć niedowład mózgu xddd

To świetny dzień: słońce na niebie, wczorajszy koncert Samael sprawił że dalej boli mnie kark, a mroku przechodzi do niebieskich (wiadomo, ciągnie do sobie podobnych :yao: ).

Telewizory? Tylko plazma jak Król.

Niedowlad mozgu to sie ma jak sie pisze takie posty. Telewizory Sony to najlepszy wybor do gierek ofkoz. Jedzie taki na sredniowiecznej plazmie i co z tego, ze kolory piekne jak input lag 100ms a potem placz, ze go gejlo bija XD

Opublikowano

Soma

Ethan carter

Bloodborne

Dragon quest heroes

Transistor

Co to za exy skoro są na PC ;) Ale wiem,że to CW i tu się zakrzywia rzeczywistość czy inaczej postrzega pewne oczywiste rzeczy.

Jak dobrze pójdzie to może do gierki od From dołączy w przyszłym roku Ni-Oh i Nier. Wow 3 tytuły, do końca generacji pewnie uzbiera się z tych 10 mocarnych ex'ów. Nie do takiej biblioteki tytułów przyzwyczaiło mnie Sony.

Opublikowano

nie? przeciez ps3 doczekało sie tylko 3 mocnych exow: wipeout, demon souls i the last of us

Opublikowano

Jak generacja będzie trwać do 2019 to obawiam się, że max na co możesz liczyć to 5 exów jako tako wartych uwagi. 

Opublikowano

nie? przeciez ps3 doczekało sie tylko 3 mocnych exow: wipeout, demon souls i the last of us

Najmądrzejszy post w tym temacie.

Opublikowano

No na xboxa to same mega róznorodne exy są. W przypadku ps4 jest ta sama sytuacja co u poprzedniej. Wolno sie rozkreca.

Opublikowano

Boty jakie ofermy życiowe, mają to swoje skillowo Halo, grają na plazmach, a nawet nie wiedzą, ze najlepsze tv do gier robi Sony. Powoli naprawdę robi mi się ich żal :yao:

Soma

Ethan carter

Bloodborne

Dragon quest heroes

Transistor

Co to za exy skoro są na PC ;) Ale wiem,że to CW i tu się zakrzywia rzeczywistość czy inaczej postrzega pewne oczywiste rzeczy.

Jak dobrze pójdzie to może do gierki od From dołączy w przyszłym roku Ni-Oh i Nier. Wow 3 tytuły, do końca generacji pewnie uzbiera się z tych 10 mocarnych ex'ów. Nie do takiej biblioteki tytułów przyzwyczaiło mnie Sony.

To teraz wymień ile twoim zdaniem już jest mocnych eksow na xone i ile się na nim zapowiada ciekawych gier. Każdy ma inne gusta, dla jednego może nie być w ogóle ciekawych gier, a drugi nie wie skąd wziąć kasę na tę wszystkie tytuły. Zdecydowanie lepiej w drugiej grupie, ale nie każdy ma tyle szczęścia, bo przecież dla kilku osób 2015 był słabym rokiem.
Opublikowano

znajomy pyka już w just cause 3 na ps4 i grubo narzeka na spadki płynności animacji, a to typek, który potrafi przymykać oko na niedo.j.e.b.ność gunvo4

co do telewizorów sony to cała topowa linia z androidem to porażka, wystarczy poczytać opinie

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

ok, minely juz dwa lata od czasu premiery ps4 wiec czas na pewne podsumowanie tego okresu na rynku w wykonaniu najmocniejszej konsoli na swiecie:

xDDD

Opublikowano

Moja plazma wyciera doope twoimi sonowskimi pazdzierzami jeżeli chodzi o jakość obrazu i ma 23ms input laga, czyli nie odczuwalne opóźnienie, no chyba że ktoś one frame bitki ciśnie ale zaden z was nie jest na tyle ogarniety xd

Edytowane przez Ins

Opublikowano

co do telewizorów sony to cała topowa linia z androidem to porażka, wystarczy poczytać opinie

Dokładnie, wystarczy poczytać opinię i zobaczyć jakie nagrody na targach otrzymują tę tv. Rosół gotowy? Żeby tylko Wiesiu nie przesolila.

Moja plazma wyciera doope twoimi sonowskimi pazdzierzami jeżeli chodzi o jakość obrazu i ma 23ms input laga, czyli nie odczuwalne opóźnienie, no chyba że ktoś one frame bitki ciśnie ale zaden z was nie jest na tyle ogarniety xd

Cieszę się ze na twoim tv afryka z halo 3 w hd wygląda mniej chvjowy niż na moim.
Opublikowano

Najmądrzejszy post w tym temacie.

quoted for the truth ale dorzucił bym jeszcze kolekcje ico hd i okami hd hehe

jedna kopia guilty geara xx pamietamy (*)

Opublikowano

Chwalić się 50' od $ony to jak chwalić się TV od Manty, ta sama jakość wykonania tylko cena 2x wyższa do orania frajerów którzy żyją w dalej w latach 90tych :)

Opublikowano

ok, minely juz dwa lata od czasu premiery ps4 wiec czas na pewne podsumowanie tego okresu na rynku w wykonaniu najmocniejszej konsoli na swiecie:

xDDD

Fakt, ale xone też nie lepszy. Pamiętam, że po roku od premier, też pisaliśmy, że słabo, no ale może się rozkręci, bo przecież tyle zapowiedzi xd Ciągle się zastanawiam, czy nie sprzedać ps4, bo jak minie 3 rok to będzie to samo. Tym bardziej, że mam kilka gier do ogrania na tamtej generacji i chętnie znowu bym kupił x360/ps3

Edytowane przez Cosmos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.