Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie masz pc to już jest 4 exow godnych uwagi:

Soma

Ethan carter

Bloodborne

Dragon quest heroes

Transistor

Co to za exy skoro są na PC ;) Ale wiem,że to CW i tu się zakrzywia rzeczywistość czy inaczej postrzega pewne oczywiste rzeczy.

Jak dobrze pójdzie to może do gierki od From dołączy w przyszłym roku Ni-Oh i Nier. Wow 3 tytuły, do końca generacji pewnie uzbiera się z tych 10 mocarnych ex'ów. Nie do takiej biblioteki tytułów przyzwyczaiło mnie Sony.

zaznaczyłem ci fragment którego nie zrozumiałeś :D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zaznaczyłem ci fragment którego nie zrozumiałeś :D

Spoko,wiem o co ci chodzi :)

Przyszły rok przyniesie zakup nowej zabawki do grania i raczej na 99% nie będzie to PS4. Przykre,zważywszy na fakt,że przy PSP/PS2/PS3 spędziłem mnóstwo świetnych growych chwil.Ba, po dzisiaj mam co na tych sprzętach grać. Tymczasem co jakiś czas przeglądam co ma do zaoferowania PS4 i żal patrzeć jak się Sony stoczyło. Choć ciągle liczę na to,że do tych przyszłorocznych świąt coś się uzbiera z fajnych gierek. Tjaa...

Opublikowano

PS4 Was the Highest Earning Product at Best Buy on Black Friday According to Research Firm

Market research firm Infoscout published its list of top sellers and highest earning products by retailer for Black Friday, and looks like the PS4 was the product that earned the most at Best Buy.

To be more precise, it was the $299.99 Uncharted: The Nathan Drake Collection bundle to earn the top spot.

The list was compiled by analyzing 151,337 receipts sent by customers via Infoscout’s apps on Thanksgiving night and Black Friday. Of course, we have to remember that all statistics include a margin of error, so we should take this kind of info with the customary pinch of salt. The NPD Numbers next month might showcase a more comprehensive scenario, even if those are statistics as well.

You can check the full list below.

http://www.dualshockers.com/2015/11/28/ps4-was-the-highest-earning-product-at-best-buy-on-black-friday-according-to-research-firm/

Nawet  najlepszy linup w historii x-beki nie pomógł temu szrotowi i to w USA! Ciekawe jak sytuacja wygląda w Europie. Knur pewnie załamany, rada nadzorcza ciśnie aby wy(pipi) ten złom, bo tylko straty i ogólnie NIKOGO, a co to będzie w 2016...

DfzOpdK.jpg

6jZmVW0.gif

:obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

god of war wyjdzie za 5 lat ale jaranko już aktywowane widzę.

Opublikowano

Za 5lat to będą już next-geny więc pewnie hajpują już następną generację.

Opublikowano

Co do Goda, to obstawiam, że pójdą po bezpiecznej linii najmniejszego oporu i zrobią reboot.

Niech sobie wsadzą.

Opublikowano

Z GoW niech się Sony ogarnie i daruje sobie już mitologię grecką. Zrobiliby nową grę w takich założeniach w settingu nordyckich mitów to byłoby 100razy lepsze niż to co dotychczas dostaliśmy z łysym przygłupem. No ale trzeba mieć jaja do zrobienia czegoś innego niż klepania w kółko jednego góvna,też obstawiam,że dostaniemy kolejny raz to samo w ładniejszym opakowaniu.

Opublikowano

Za 5lat to będą już next-geny więc pewnie hajpują już następną generację.

Za 5 lat to ps5 bedzie od roku na rynku.

Opublikowano

ehhhh jakie to smutne jeżeli tak dalej pójdzie to jedyną alternatywą dla sony będzie pc. Wtedy dopiero ceny gier poszybują w górę. No ale taki yeti będzie płacił 350-400  zł za god of war 6 i bęzie happy bo i xboxa i nintendo już z nami nie będzie. Czemu mierny line up sprzedaje konsole a dobre exy wii u czy xboxa nie?  Naprawdę cieszę się że mam jeszcze w domu wrota do królestwa gabena. Ci co mają tylko xboxa albo wii u niech się z pc'tem przeproszą bo następnej generacji może nie być :)

Opublikowano

Śmierć Xboxa byłaby przykrym doświadczeniem, ale mam wrażenie że to jego posiadaczy przesiadka na PC zabolałaby najmniej. Z resztą o jakim bólu tu mówimy? Darmowa usługa sieciowa, steam, najlepsza grafika. Chyba nikt normalny nie myśli, że PS4 z GPU jak w laptopie może zagrozić komputerom stacjonarnym. Dodatkowo MS wydałby wszystkie swoje gry na PC dzięki czemu zaistniałaby idealna sytuacja: ostatni autentycznie konsolowy gracz na rynku, czyli Nintendo oferowałoby japońszczyznę, a PC gry zachodnie. Jak dla mnie bomba.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

nie? przeciez ps3 doczekało sie tylko 3 mocnych exow: wipeout, demon souls i the last of us

Najmądrzejszy post w tym temacie.

- a grałeś w pozycje a, b, c, d, e, f, g, h ?

- nie/ coś tam słyszałem/ nie lubię gatunku xyz/ ograłem prawilnie na ps2

W tym temacie zdecydowanie.  :cool:

Z GoW niech się Sony ogarnie i daruje sobie już mitologię grecką. Zrobiliby nową grę w takich założeniach w settingu nordyckich mitów to byłoby 100razy lepsze niż to co dotychczas dostaliśmy z łysym przygłupem. No ale trzeba mieć jaja do zrobienia czegoś innego niż klepania w kółko jednego góvna,też obstawiam,że dostaniemy kolejny raz to samo w ładniejszym opakowaniu.

nawet jeśli zmienią setting, zostawiając tego samego bohatera i system nie będzie to pozycja warta wydania więcej jak stówki. 

Opublikowano

A według mnie zmienią setting i mitologię. Sony jest w świetnej pozycji, jeśli idzie o PS4. Mogą eksperymentować. Tym bardziej, że ponoć nowy GoW powstaje od niedawna a nie od premiery konsoli.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Śmierć Xboxa byłaby przykrym doświadczeniem, ale mam wrażenie że to jego posiadaczy przesiadka na PC zabolałaby najmniej. Z resztą o jakim bólu tu mówimy? Darmowa usługa sieciowa, steam, najlepsza grafika. Chyba nikt normalny nie myśli, że PS4 z GPU jak w laptopie może zagrozić komputerom stacjonarnym. Dodatkowo MS wydałby wszystkie swoje gry na PC dzięki czemu zaistniałaby idealna sytuacja: ostatni autentycznie konsolowy gracz na rynku, czyli Nintendo oferowałoby japońszczyznę, a PC gry zachodnie. Jak dla mnie bomba.

Widzę, że niektóre boty już powoli nabierają odpowiedniego nastawienia psychicznego, bardzo dobrze, bo niebawem wielka przeprowadzka...

aj1g4pzqok0t.jpg

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A według mnie zmienią setting i mitologię. Sony jest w świetnej pozycji, jeśli idzie o PS4. Mogą eksperymentować. Tym bardziej, że ponoć nowy GoW powstaje od niedawna a nie od premiery konsoli.

Na razie to eksperymentują z brakiem dobrych gier na wyłączność. Remaster - DLC - Patch. 

Zamiast w tym okresie wydać porządny racer, porządną przygodówkę , FPS i platformer to walą jakieś DLC ,odgrzewany kotlet w 1080p i szumnie reklamują Star Wars Battlefront jakby, to był jakiś yebany ekskluzyw.  

Opublikowano

No i co z tego skoro i tak to schodzi, jak ciepłe bułeczki. Sony nie będzie się starać dopóki im się hajs zgadza. Tu w CW, to wiadomo jest beka z Sony. Poza CW, to jest ale beka z Xboxa, jak stąd do Sosnowca.

Opublikowano

nie? przeciez ps3 doczekało sie tylko 3 mocnych exow: wipeout, demon souls i the last of us

tak jak piszesz

najdas85 na pełnej k,urwie, jedziesz z lamusami

Opublikowano

Nintendozboczki nie mają się co martwić bo jeszcze nx wychodzi. Gorzej z xboxem :(

XO 16mln w 2 lata, WiiU 10mln w 3 lata, XO sprzedaje się lepiej niż X360 w swoim czasie, to że szambo4 bez gier stało się WII tej generacji to inna sprawa  :)

XO cierpi głównie na tragiczny marketing/PR zapoczątkowany jeszcze przed premierą konsoli który ciężko naprawić, dzisiaj dalej dużo januszy w sklepach dziwi się jak słyszy że XO jednak nie blokuje używek i nie wymaga stałego podłączenie do neta i kinecta który nas obserwuje.

Opublikowano

nawet jeśli zmienią setting, zostawiając tego samego bohatera i system

Wiadoma sprawa,że musiałby być nowy hiroł, a nie łysy głupek. Do tego system walki musieliby przemodelować by był bardziej miodny. Do tego możliwość podnoszenia i używania broni poległych przeciwników czy choćby ich  uciętych członków bądź też głowy na kształt Rune i byłoby świetnie.

No ale o czym ja gadam to współczesne Sony i nic z tego nie będzie XD

Opublikowano

Nintendozboczki nie mają się co martwić bo jeszcze nx wychodzi. Gorzej z xboxem :(

XO 16mln w 2 lata, WiiU 10mln w 3 lata, XO sprzedaje się lepiej niż X360 w swoim czasie, to że szambo4 bez gier stało się WII tej generacji to inna sprawa :)

XO cierpi głównie na tragiczny marketing/PR zapoczątkowany jeszcze przed premierą konsoli który ciężko naprawić, dzisiaj dalej dużo januszy w sklepach dziwi się jak słyszy że XO jednak nie blokuje używek i nie wymaga stałego podłączenie do neta i kinecta który nas obserwuje.

No to mnie pocieszyłeś bo dobrze mi w zielonym królestwie i chciałbym aby Xbox one miał następcę. Mimo że posiadałem każdą konsole sony to po ps4 wole łoniaka <3

Ale uncharted 4, jak zrobią tlou2 i god of wara muszę przejść. Tak więc albo pożyczę albo będę zmuszony do ponownego kupna trójnoga:(

Edytowane przez creatinfreak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.