Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pod względem sprzedaży faktycznie:

wCIo5Iu.gif

Ale pod względem ilości dobrych AAA tytułów XO>PS4.

Opublikowano

Jak kogoś zadowalają średniaki to tak, jeśli nie to sytuacja jest identyczna.

Opublikowano

Jak kogoś zadowalają średniaki to tak, jeśli nie to sytuacja jest identyczna.

Jeśli tytuły z ocenami 9/10 to dla ciebie średniawki to ja nie wiem  :dunno:

Chociażby ostatnie FM6, Halo 5, TR 

Opublikowano

No pawcio to woli god of wary, w końcu wiadomo skąd wziął się jego nick pawciokratos. XDD

Opublikowano

Dobra ale ja chce grę którą będę pamiętał za 10 lat a nie kolejne hejlo czy forze, tak ciężko pojąć że chciałbym zobaczyć coś nowego? Na ps4 chociaż mam BB i jest to dla mnie pierwszy kontakt z gier pokroju soulsów więc dla mnie goty ale nie wątpie że np. dla ciebie sutek to tylko i wyłącznie porządna gierka do ogrania kiedyś tam. Gurwy  :daddy:

Opublikowano

No tak, bo BB to coś "nowego" jest XD

Nie ma to jak zakrzywianie rzeczywistości do granic absurdu.

Opublikowano

A masz downa czy po prostu jesteś xbotem? Napisałem że dla mnie to coś nowego bo pierwszy raz miałem kontakt z tą serią.

Opublikowano

@pawcio

No gurwa a czemu nie ograłeś wcześniej demon's souls albo najlepszego dark souls tylko gurwa dopiero bloodborne? 

Opublikowano

@suteq Nie lubie tych rycerzykowych klimatów, próbowałem ds2 i demon's no ale nie pykło. Gameplayowo jest okej ale klimatycznie te gierki mnie odrzucają. 

Opublikowano

DS2 XDDD

No kur.wa mać pawcio. Tylko jedynka. TOP poprzedniej generacji razem obok RDR. 

Opublikowano

DS>DKSy i inne późniejsze klony. 

Opublikowano

Wstyd się przyznać, ale ja też przeszedłem tylko dwójkę :P pewnie dlatego ta gra to dla mnie 10-/10.

Opublikowano

Dwójka w ogóle nie powinna powstać. 

Opublikowano

A masz downa czy po prostu jesteś xbotem? Napisałem że dla mnie to coś nowego bo pierwszy raz miałem kontakt z tą serią.

Piszesz najpierw, że co Cię obchodzi KOLEJNE Halo czy Forza i chcesz coś nowego, a później piszesz o BB bo pierwszy raz grasz w jakiegoś Soulsa w 2015 r. XD

Czyli Halo czy Forza to też coś nowego, wystarczy, że ktoś pierwszy raz zagra w 2015  :sorcerer:

Co te klapy to ja nawet...

Opublikowano

DS2 XDDD

daj twój top kek VII gen. sutek

Opublikowano

Ja yebie jak dobrze ze wybrałem konsole Xbox Jeden na której mialem pierwszy kontakt z seria Halo za pomocą kolekcji szefa kuchni :obama: I ta cala świeżość od razu razy cztery :obama: W jednym pudelku :obama: I 30gb paczu :obama: Król Spencer dziękuje ze jesteś :obama::xboss::banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Dwójka w ogóle nie powinna powstać.

dlatego liczę, że będzie można zagrać w jedynkę na Xbox One.

A tymczasem Halo 5 :obama:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

DS2 XDDD

daj twój top kek VII gen. sutek

daj to mówi rozi do taty

Opublikowano

No grałem w halo, forze i gearsy to mam w chuyu ich 20 część, nie grałem w soulsy to dla mnie 1:0 dla ps4 DLA MNIE don, słyszysz? DLA MNIE pisałem to o sobie. Dla innego typa będzie na odwrót bo nie grał nigdy w halo. Czego ty nie rozumiesz?

Opublikowano

to błędne przeświadczenie o swojej bystrości po którym trzeba tłumaczyć łopatą  :dafuq:

Opublikowano

PIESCIAMI WYTLUMACZ PAWCIO :daddy:

Opublikowano

bloodborne jest swieży, halo i forza nie 

zamykam dyskusje

Opublikowano

mówisz tak bo jesteś klapem!!!!!!!!111111111

Opublikowano

Nintendo wypuściło konsolę, zdążyło ją zabić przy okazji wypuszczając jRPG generacji i zara wydą nową konsolę.

A w tym czasie na ps4 dalej bloodborne, o nie PRZEPRASZAM DLC JESZCZE XDD

Ja pier,dolę patrzę na was głodnych, przerażonych, przyciskających dualshocki do kabla usb 50cm.

Boże 26 fpsów . Mimo sympatii do XO zabijcie obie konsole.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.