Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

1 grudnia wraz z premiera ma wyjsc 3GB patch, ktory ma mocno zoptymalizowac kod na konsolach.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie namiesza.

Opublikowano

1 grudnia wraz z premiera ma wyjsc 3GB patch, ktory ma mocno zoptymalizowac kod na konsolach.

"wkładam płytę i gram"

(pipi), dupa i kamieni kupa, a nie nowa generacja. 

Opublikowano

Czekałem na jc3 i chciałem ba konsoli kupić ale... ta generacja do zaorania. Tylko wii u się broni bo ich tytuły może z gorszą grafiką ale za to stałe fps i miodny gameplay. Tylko xenoblade w grudniu.

Opublikowano

mówisz tak bo jesteś klapem!!!!!!!!111111111

zanim ja byłem klapem to ty jeszcze uczepiony matyczynego sutka byłeś (nomen omen) także zwacha na ruchy gnojku  :[

Opublikowano

DF pisze ze najlepsze w remasterze beyond dwie dusze jest to ze dziala w 30fps

takie remastery to ja rozumiem

Opublikowano

Dość drastyczny kontent, można dostać raka tak wyglądał black friday

przed

5nmnbjB.jpg

i po

leftover___copy_by_pocky4th3win-d9iek1x.

branża (*)

Opublikowano

i obowiązkowe :banderas: podkreślające dominację bla bla bla

Opublikowano

To tylko pokazuje jak gracze sa zje,bani i ważniejsze dla nich parametry niz gry

Opublikowano

reszta padła jak bizony w RDR. muszę przyznać że miło było pociągnąć za spust parę razy  ^_^

Opublikowano

ale ten co ruchal roboty byl zabawny, szkoda ze maja taka slaba psyche, maks 2 dni beki i samobojstwo

Opublikowano

To tylko pokazuje jak gracze sa zje,bani i ważniejsze dla nich parametry niz gry

Gry xD Ku.rwa dobrze, ze o tym wspomnieliscie. Ktos nawet sie wyglupil i napisal, ze BB to kolejne dojenie tej samej serii i mechaniki. Typy, posluchajcie bo kontakt z ziemia straciliscie chyba juz dawno temu. BB to piekny przyklad gry zrobionej w duchu lat 90 i przelomu wieku. Wtedy kiedy kazda nowa odslona potrafila dramatycznie roznic sie od poprzednika, kiedy nie bano sie eksperymentowac ze wszystkim poczawszy od mechaniki a na designie i postaciach skonczywszy. Popatrzcie sobie na google jak wygladaly Warcraft 2, Mortal Kombat 2, Final Fantasy 7, Parasite Eve 1, Dark Forces, Heroes of M&M 2, Diablo 1 a jak ku.rwa ich nastepne czesci gdzie wypier.dalano kluczowe postacie, zmieniano gatunek rozgrywki, seting, balans, rozwijano stare pomysly i dodawno nowe. A wy przeciwko BB gdzie nie dosc, ze zmienione seting to jeszcze przemodelowno gameplay i pozmieniano mechanike wystawiacie Halo 5 i Forza 6 :yao: Ojezu, to jest tak smieszne, ze nie idzie wytrzymac.

A jeszcze na deser cos z zakupow. Oprocz SO z tego obrazka splywa taki rak, ze wyzarlo mi dziure w podlodze i zapier.dala pare pieter w dol az do samej piwnicy. Gry ku.rwa xD

Trochę tych gier ostatnio było, część z nich już poszła "dalej", ale podsumowując ostatnie 2 miesiące oraz nowe nabytki:

phJBQSqt.jpg7dIv1Gjt.jpg  X8TUFHBt.jpgzYYSritt.jpgn36Z0vyt.jpg

PS.

SO - fajna gierka, ale w mojej ocenie odsłona inFamouse na PS4 jest lepsza, przynajmniej mi się bardziej podobała 7/10

Halo 5 - kampania OK jednakże multiplayer mnie nie podszedł więc sprzedał 7,5/10

FH2 - ograłem wersję darmową F&F i gra mi się spodobała więc kupiłem podstawkę - gra niespodziewanie mi się podoba 8/10

AC:S - Pierwszy assasyn na premierę - zawsze miałem 1 rok w plecy z każdym, po tygodniu od premiery gra była za 160zł więc skorzystałem, w 12 godz. już gra mnie trochę nużyła, jakość tekstur OK, zwłaszcza nocą, hak jak najbardziej OK, ale powozy mi nie przypadły do gustu. Uniti mi się bardziej podobało pod względem fabularnym. Ogólnie można zagrać, suma sumarum gra kosztowała mnie około 40zł, myślałęm o wersji PC jednakże cena 120zł na premierę odstrasza i szkoda tyle pieniędzy.

Nowe nabytki to CoD oraz F6. Na razie się o nich nie wypowiadam.

W Cyfrze trochę gier doszło:

- GoW 2 - 7/10

- GoW 3 - jestem w trakcie ale po 3 aktach 7,5/10

- GoW Judgment

- Mad Max PC - 8/10

- Borderlamds: The  Pre Sequel 

- Sacred 3

Opublikowano

Co wam przeszkadzają moje gry... Mi się wszystkie podobają mam wszystkie platformy i gram na wszystkim lub sprawdzę wszystko aby ktoś nie powiedział ze jakaś platforma jest lepsza... O co wam chodzi...

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Widzę że troszkę zapiekło

xbox one oferuje gry praktycznie z każdego gatunku (pisze o exach ) ktore sa najlepsze w swojej kategorii, natomiast plejsteszon ma jedynie BB ktore sprzedało sie żenująco słabo, reszta exow to dramat, multiplatformy ostatnio rowniez niczym nie zachwycają bo wygladaja dokładnie tak samo jedyna różnica ze biegasz po otwartych przestrzeniach batmanem, maxem lub assasynem

Wiec tak dalej twierdze ze sprzedaż ps4 pokazuje niedoje,banie graczy bo jezeli kogos interesują głownie multiplatformy i lubi pograć w gry ze starej generacji to lepiej zainwestować te pieniadze w peceta lub steam machine

Co wam przeszkadzają moje gry... Mi się wszystkie podobają mam wszystkie platformy i gram na wszystkim lub sprawdzę wszystko aby ktoś nie powiedział ze jakaś platforma jest lepsza... O co wam chodzi...

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Gry masz bdb tylko większość osob tutaj to "koneserzy" gejmingu i troche po prostu ich piecze xD

Opublikowano

"wkładam płytę i gram"

(pipi), dupa i kamieni kupa, a nie nowa generacja.

a taki fan Xbox Ona, ktory nawet gry nie odpala do poki ta sie nie zainstaluje xD

multiplatformy ostatnio rowniez niczym nie zachwycają bo wygladaja dokładnie tak samo jedyna różnica ze biegasz po otwartych przestrzeniach batmanem, maxem lub assasynem

acha i pewnie dlatego do jakiego tematu w dziale multiplatform nie zajrzysz to jest lament botow, ze przez rozmazane (pipi) na ekranie sie grac nie da, ze brzydko wyglada i do tego animacja chrupie 2 razy bardziej niz na PS4 xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

"Gry masz bdb" :dynia:

:dynia: x 100

Opublikowano

On nawet nie ma podłączonej konsoli do xbl i narzeka na community xD

Opublikowano

Mejm - horizon jest spoczko, troche outrunowy feel ma w sobie, gdyby jeszcze bardziej z tego arcade zrobili to już w ogole miodzio, ale ku,rwa patrz sciganie się z samolotem jest wyje,bane

horizon86fjhl.gif

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Opublikowano

Bloodborne argument klapow jak mówimy o JANUSZACH co konsole kupują w black friday. Mogę założyć się o wszystko że oni dla remastera uncharted order i until dawn te konsole kupili a bb może odpali jeden na 50 ....

Bloodborne zachęcił ich do kupna ps4. Mejm to ty straciłeś kontakt z rzeczywistością

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach narzekaja glownie posiadacze Xbox Ona!, a to ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wieslaw, kasztany to wy wpi.erdalacie ale prosto z odbytow seryjnych producentow kasztanow az wam uszy sie trzesa. Juz niedlugo partia 6 i 7. :lapka:

Opublikowano

izi, weź wymień jeszcze więcej raków jak CoD, NFS czy BF, to może ktoś Cię weźmie na poważnie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.