Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Da się zauważyć, byle jaka gra wyjdzie na XOne z gorszą optymalizacja, to już atak że to zyebane gry.

Zapewne jakby, to na ps4 była ta sama gra z gorszą grafiką itd, to gra już cacy, bo na XOne działa lepiej i nie ważne że gra z(pipi)ana :-D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach najbardziej narzekaja boty, ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Gorsze multiplatformy na xboxie ale 900p w battlefieldzie i battlefroncie łykasz aż miło (season pass kupiony?), chodzącego w 20 fpsach Wiedzmina grałeś aż platynkę wbiłeś, project cars, który nawet po patchach nie trzyma 60 fpsów wychwalałeś pod niebiosa a swoją drogą dodzwoniłeś się do cenegi? Gorzej chodzące multiplatformy na ps3 jakoś nie przeszkodziły ci wychwalać tej konsoli przed premierą ps4 xD wtedy nagle xbox ch,uj bo nikt nie grał w halo na twojej liscie znajomych.  

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach najbardziej narzekaja boty, ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Gorsze multiplatformy na xboxie ale 900p w battlefieldzie i battlefroncie łykasz aż miło (season pass kupiony?), chodzącego w 20 fpsach Wiedzmina grałeś aż platynkę wbiłeś, project cars, który nawet po patchach nie trzyma 60 fpsów wychwalałeś pod niebiosa a swoją drogą dodzwoniłeś się do cenegi? Gorzej chodzące multiplatformy na ps3 jakoś nie przeszkodziły ci wychwalać tej konsoli przed premierą ps4 xD wtedy nagle xbox ch,uj bo nikt nie grał w halo na twojej liscie znajomych.  

No wiadomo:

MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce

Ale BF w 900p ostry jak żyleta na jego PS4 ;)

Opublikowano

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach narzekaja glownie posiadacze Xbox Ona!, a to ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Co kur.wa? XD

W dodatku cod ma niską rozdziałkę na obu sprzętach geniuszu. 

Opublikowano

no wyobraz sobie ze nawet w 900p jednak nie myle przeciwnika z drzewem.

Jedyny argument i najwieksza karta przetargowa - Wiedzmin na bagnach w 20fpsow i ciagle przypominany, jakby ta gra przez 200h tak chodzila. (pipi) - to teraz niech sobie boty wyobraza, ze 90% pozostalych multiplatform chodzi tak wlasnie na x korkim. Project Cars rzeczywiscie nie zawsze trzyma 60 fposow - przy 45 autach i zmiennych warunkach pogodowych chrupnie czasem do 48 xD

Na reszte nie bede odpisywal, bo jak zwykle wyssane z palca bzdury Blubera.

Opublikowano

easy taki purysta rozdziałki i framerate'u a gra na zapierdziałym ps4 nie rozumiem takich ludzi.

Opublikowano

Wieslaw, kasztany to wy wpi.erdalacie ale prosto z odbytow seryjnych producentow kasztanow az wam uszy sie trzesa. Juz niedlugo partia 6 i 7. :lapka:

6 partię już gram (Forza Motorsport) i 7 zamówię w pierwszy dzień jak pojawi się preorder  :lapka:

Takie kasztany to ja mogę o każdej porze dnia i nocy.

Opublikowano

easy taki purysta rozdziałki i framerate'u a gra na zapierdziałym ps4 nie rozumiem takich ludzi.

Chocbym odpowiedzial na to pytanie milion razy przez 6 edycji tematu, to i tak zapytasz w 7dmej, wiec jepipi)ac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tłumaczenie z klaperskiego na polski:

900p na Xone = rozmazane jak 720p na X360.

900p na PS4 = obraz jak żyleta preorder day zero.

;)

Opublikowano

Don, nawet nie wiem o jakiej grze piszesz, w zasadzie (pipi)ie mnie to, po prostu smiesznie sie czyta o takich samych multiplatformach, gdzie wiekszosc posiadaczy obu konsol narzeka i multiplatformy kupuje specjalnie na PS4...

Opublikowano

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach narzekaja glownie posiadacze Xbox Ona!, a to ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

Weże się od(pipi)aj odemnie człowieku, nie moja wina że nie masz wyboru i musisz cisnąć w kiepskie multiplatformy które tylko różnią sie otoczeniem xD i jeszcze jakies fanaberie o oglądaniu tv

Wiem że ciezko ci sie z tym pogodzić ale exy na xbox one sa najlepsze w swojej klasie

Opublikowano

Don, nawet nie wiem o jakiej grze piszesz, w zasadzie (pipi)ie mnie to, po prostu smiesznie sie czyta o takich samych multiplatformach, gdzie wiekszosc posiadaczy obu konsol narzeka i multiplatformy kupuje specjalnie na PS4...

Pisał ogólnie o twojej zjebanej logice. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No jak Kubson pisze, ze sa najlepsze to ja mu wierze! xDDD

Kiedys nawet namowil mnie na Titanfalla, ktorego 2 tygodnie po premierze juz mu sie odpalac nie chcialo i wrocil do CODa xD

Zreszta z Toba dyskusja wyglada tak:

'multiplatformy nie maja juz zadnych roznic'

-maja i to spore, wystarczy wejsc do odpowiednich tematow

'wiem że ciezko ci sie z tym pogodzić ale exy na xbox one sa najlepsze w swojej klasie'

xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wieslaw, kasztany to wy wpi.erdalacie ale prosto z odbytow seryjnych producentow kasztanow az wam uszy sie trzesa. Juz niedlugo partia 6 i 7. :lapka:

6 partię już gram (Forza Motorsport) i 7 zamówię w pierwszy dzień jak pojawi się preorder  :lapka:

Takie kasztany to ja mogę o każdej porze dnia i nocy.

Gadalem z baronem xboba. Powiedzial, ze wychodzac naprzod takim godnym pochwaly postawom jak twoja do kazdej nowej partii beda dodawac gratisik:

31g3Jb5adpL.jpg

Opublikowano

Chocbym odpowiedzial na to pytanie milion razy przez 6 edycji tematu, to i tak zapytasz w 7dmej, wiec jepipi)ac

logika easye

900p :banderas: 

720p  ch,uj

30 fps :banderas: 

60 fps - no ku,rwa nie wtrącaj się, gram jak mi się podoba ku,rwa (pipi) pizda

Opublikowano

900p jest do zaakceptowania jeśli w tej samej grze Xbone ma 720p lub chociaż gorszy framerate :kaz:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No czego nie rozumiesz Blubcio ? Ze od zawsze jako podstawowa konsole wybieram ta, na ktorej najlepiej chodza multiplatformy, przy ktorych spedzam 90% czasu ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mejm jak piecze, że gierki od hamburgerów nawet po 10 latach na rynku potrafią trzymać najwyższy poziom w swoich gatunkach. No ale lepiej pewnie jakieś chińskie lolity kupować bo kanji na okładce, od razu +100 do rispektu na forumku. 

Opublikowano

pokazuje twoja podupconą logikę, masz multiplatforme a która wyglada i chodzi jak gów,no masz multiplatforme b, która wyglada troche lepiej niż gów,no i możesz mieć multiplatforme c, która wyglada super i chodzi super ale i tak wybierzesz gre b i będziesz narzekał na a 

Opublikowano

Co wy ku.rwa z tymi lolitami, w BB lolity xD Wy mezczyzni ociekajacy testosteronem jak pudziany w girsach z waszymi wielkimi pistoletami pfiu pfiu w szybkich wyscigowych samochdzikach i kasku jak szef kuchni xD

Opublikowano

Grać w dobie Internetu w multiplatformy na chvjowym PSN to trzeba mieć ostry rak mózgu :defaq: Just klapper things.

@mejm: weebo much? Jaranie się Japonią to synonim przegrywa i często pozbawionej cojones istoty, której bliżej miałkością do kobiety w typie jęczybuły.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

mejm ty w ogole grałeś w bb?

tam przeciwnikami sa wielkie świnie i kosmici żelki

bloodborne_2015040715t2acx.jpg

Opublikowano

mejm gra w 20 letnie indyki z pc

Opublikowano

@mejm: weebo much? Jaranie się Japonią to synonim przegrywa i często pozbawionej cojones istoty, której bliżej miałkością do kobiety w typie jęczybuły.

Chyba w bialymstoku xD

Japonia pozdrawia zjadaczy ekstrementow z kraju hamburgerow:

moogle_by_noodlethug.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.