Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Raczej wszędzie. Przyznawać się do jarania się Japonią, wstyd dla calej rodziny.

No, ale spoko. Też jak miałem te 15 lat to zbierałem mangi i chciałem nauczyć się japońskiego xdddd

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mejm przeszedłeś może dlc do bloodborne? bo ja między forza 6, xenoblade x, gemini rue i dragon quest heroes przeszedłem jak na prawilnego bota przystało.

Opublikowano

mejm sie jara bb a xboty juz dawno ograly xddd

Opublikowano

W ogóle BB wygląda jakby chodziło max w 720p, jedna wielka rozmazana kupa.

Opublikowano

Zrobili to dla ciebie bo wiedzą że grasz na xszrocie :lapka:

Opublikowano

Bieda w temacie, 2 strony przez weekend ale wystarczy napisac "xbox ch/uj" i od razy widac kto gra w gry a kto woli klocic sie w internecie bo mu kawalek piksela obrazajo. Mainstrimy takie agresywne ;(

Opublikowano

to przez aborcje chromatyczną

Opublikowano

Tygodniowa przerwa od cw, trzeba sie odraczyc.

Opublikowano

Mejm pokaż swoje PSN ID/Gamertaga/Steam ID. Z chęcią zobaczymy jak ogrywasz tylko i wyłącznie nierakowe perełki.

Opublikowano

Widzę że troszkę zapiekło

xbox one oferuje gry praktycznie z każdego gatunku (pisze o exach ) ktore sa najlepsze w swojej kategorii, natomiast plejsteszon ma jedynie BB ktore sprzedało sie żenująco słabo, reszta exow to dramat, multiplatformy ostatnio rowniez niczym nie zachwycają bo wygladaja dokładnie tak samo jedyna różnica ze biegasz po otwartych przestrzeniach batmanem, maxem lub assasynem

Wiec tak dalej twierdze ze sprzedaż ps4 pokazuje niedoje,banie graczy bo jezeli kogos interesują głownie multiplatformy i lubi pograć w gry ze starej generacji to lepiej zainwestować te pieniadze w peceta lub steam machine

Co wam przeszkadzają moje gry... Mi się wszystkie podobają mam wszystkie platformy i gram na wszystkim lub sprawdzę wszystko aby ktoś nie powiedział ze jakaś platforma jest lepsza... O co wam chodzi...

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Gry masz bdb tylko większość osob tutaj to "koneserzy" gejmingu i troche po prostu ich piecze xD

Więc... ty jesteś wielki kutas, a po bokach są twoje jaja. Są dwa rodzaje jaj: wielkie i odważne jaja (jak niekochany) oraz małe, pedalskie jajeczka (kermit, wezyr itd.). Kutas wie, czego chce, ale mądry nie jest. Zwącha (nene)kę i już chce działać. Myślisz, że zwąchałeś wspaniałą (nene)kę i chcesz zafundować pedalskim jajom niezłą zabawę. Ale pomyliłeś imprezy. Tu nie ma (nene)ek (no, poza (nene)qiem :rofl: ), jest za to coś, dzięki czemu zaraz pożałujesz, że nie jesteś kobietą. Jako kutas zaczynasz mieć wątpliwości. Kurczysz się. Twoje jajeczka też. Fakt, że masz napis "Xbox" na obudowie, a ja "PlayStation" na mojej, powinien przyśpieszyć proces kurczenia, aż znikniesz. A teraz wypierdalać.

Opublikowano

mocarz znów na rejonach

Opublikowano

No chyba chodzi o to, że Camillus jest koneserem pedalskich jaj.

Opublikowano

o boże xd co ja czytam xdddddddddddddddddddddddddd narkotyki w poniedziałek rano mocno

Opublikowano

Co

Opublikowano

Nie mówcie, że nie oglądaliście:

Opublikowano

:notbad:

Opublikowano

No jak Kubson pisze, ze sa najlepsze to ja mu wierze! xDDD

Kiedys nawet namowil mnie na Titanfalla, ktorego 2 tygodnie po premierze juz mu sie odpalac nie chcialo i wrocil do CODa xD

Zreszta z Toba dyskusja wyglada tak:

'multiplatformy nie maja juz zadnych roznic'

-maja i to spore, wystarczy wejsc do odpowiednich tematow

'wiem że ciezko ci sie z tym pogodzić ale exy na xbox one sa najlepsze w swojej klasie'

xDDDDDDDDDDDD

Szkoda ze zapomniałeś napisać ze w titanfall mam ponad 100h a w codzie 10 xD

Jak dla mnie to ostatnio multiplatformy troche zassysaja, bo serio jedyna różnica to główny bohater, trzon rozgrywki jest taki sam nudny az do porzygania, otwarty świat, chu,jowe misje poboczne i kiepski gameplay ktory niczym nie różni sie od assasyna

Opublikowano

boty na kolanach :daddy:

kurczą się i znikają :daddy:

Opublikowano

PS4 niczym desert eagle :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.