Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To tylko pokazuje jak gracze sa zje,bani i ważniejsze dla nich parametry niz gry

Gry xD Ku.rwa dobrze, ze o tym wspomnieliscie. Ktos nawet sie wyglupil i napisal, ze BB to kolejne dojenie tej samej serii i mechaniki. Typy, posluchajcie bo kontakt z ziemia straciliscie chyba juz dawno temu. BB to piekny przyklad gry zrobionej w duchu lat 90 i przelomu wieku. Wtedy kiedy kazda nowa odslona potrafila dramatycznie roznic sie od poprzednika, kiedy nie bano sie eksperymentowac ze wszystkim poczawszy od mechaniki a na designie i postaciach skonczywszy. Popatrzcie sobie na google jak wygladaly Warcraft 2, Mortal Kombat 2, Final Fantasy 7, Parasite Eve 1, Dark Forces, Heroes of M&M 2, Diablo 1 a jak ku.rwa ich nastepne czesci gdzie wypier.dalano kluczowe postacie, zmieniano gatunek rozgrywki, seting, balans, rozwijano stare pomysly i dodawno nowe. A wy przeciwko BB gdzie nie dosc, ze zmienione seting to jeszcze przemodelowno gameplay i pozmieniano mechanike wystawiacie Halo 5 i Forza 6 :yao: Ojezu, to jest tak smieszne, ze nie idzie wytrzymac.

Mejm? Zaczynam motzno szanowac.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Widzę że troszkę zapiekło

xbox one oferuje gry praktycznie z każdego gatunku (pisze o exach ) ktore sa najlepsze w swojej kategorii, natomiast plejsteszon ma jedynie BB ktore sprzedało sie żenująco słabo, reszta exow to dramat, multiplatformy ostatnio rowniez niczym nie zachwycają bo wygladaja dokładnie tak samo jedyna różnica ze biegasz po otwartych przestrzeniach batmanem, maxem lub assasynem

Wiec tak dalej twierdze ze sprzedaż ps4 pokazuje niedoje,banie graczy bo jezeli kogos interesują głownie multiplatformy i lubi pograć w gry ze starej generacji to lepiej zainwestować te pieniadze w peceta lub steam machine

Co wam przeszkadzają moje gry... Mi się wszystkie podobają mam wszystkie platformy i gram na wszystkim lub sprawdzę wszystko aby ktoś nie powiedział ze jakaś platforma jest lepsza... O co wam chodzi...

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Gry masz bdb tylko większość osob tutaj to "koneserzy" gejmingu i troche po prostu ich piecze xD

Więc... ty jesteś wielki kutas, a po bokach są twoje jaja. Są dwa rodzaje jaj: wielkie i odważne jaja (jak niekochany) oraz małe, pedalskie jajeczka (kermit, wezyr itd.). Kutas wie, czego chce, ale mądry nie jest. Zwącha (nene)kę i już chce działać. Myślisz, że zwąchałeś wspaniałą (nene)kę i chcesz zafundować pedalskim jajom niezłą zabawę. Ale pomyliłeś imprezy. Tu nie ma (nene)ek (no, poza (nene)qiem :rofl: ), jest za to coś, dzięki czemu zaraz pożałujesz, że nie jesteś kobietą. Jako kutas zaczynasz mieć wątpliwości. Kurczysz się. Twoje jajeczka też. Fakt, że masz napis "Xbox" na obudowie, a ja "PlayStation" na mojej, powinien przyśpieszyć proces kurczenia, aż znikniesz. A teraz wypierdalać.

54056816.jpg

Opublikowano

Takie przegrywy only on playstation XD Musi być smutno jak wszyscy się na PSN spotykają :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Takie przegrywy only on playstation XD Musi być smutno jak wszyscy się na PSN spotykają :P

- Co tam chłopaki słychać ?

- A nic nowego. Nadal dominacja jak za czasów PS2

- To w co gramy ?

- Ktoś ma Bloodborna to postreamuje, a my oglądając pogadamy o wynikach sprzedaży

Opublikowano

mgs online xd

Opublikowano

Przegryw Party na PSNie bardzo fajne, zamiast tutaj toczyc piane lepiej sie posmiac z innymi przegrywami w przegranym towarzystwie, od razu czlowiek zdrowszy, a przy okazji w Bloodbornie sie ponapierdalamy czy polazimy w co-opie.

Choc nie ma co ukrywac ze Sony korona z glowy by nie spadla jakby jakies fajne multi zarzucili (iksde, marzenia), bo przeciez rakow od ea/activision nie wypada kupowac, a TLoU juz sie znudzilo :cool:

Opublikowano

Ja wierze jeszcze w multi Uncharted, beta zaczyna sie w ten piątek to sprawdzimy

Opublikowano

xd

Opublikowano

xd

xd

Opublikowano

fanek jak tam nowy dodatek do starcrafta 2?

Opublikowano

xd

xd

MQOIku.gif

xdxd

Opublikowano

Nie gram w sc2 już kilka lat, zostałem tylko wiernym kibicem ulubionych graczy i z racji tego co robie wiem co sie dzieje na scenie i z grą.

Dreamhacka w weekend wygrał zerg, ogólne opinie pro graczy multi LOTV > HOTS

A co z tą akcją z gifa nie tak? mogłeś wybrać jakiś bekowy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Niesamowite jest to ori, idealny przykład na to, że gry też potrafią być sztuką.

Takie ambitne tytuły tylko na XBOX ONE a wy co sony obsrańcy, dalej tylko strzelanki i wyścigi?hahah

Opublikowano

ograne na pc jak jeszcze w łonie matki byłeś

Opublikowano

Niesamowite jest to ori, idealny przykład na to, że gry też potrafią być sztuką.

Takie ambitne tytuły tylko na XBOX ONE a wy co sony obsrańcy, dalej tylko strzelanki i wyścigi?hahah

i na pc, którego każdy posiada

Opublikowano

Trza być przybitym i wypalonym sebixem, żeby wypominać komuś, że gra w mainstream. Co to kogo gunvo obchodzi.

Taki seba później wraca po pracy, kupuje w biedronce kartofle i kefir zamiast iść do Piotra i Pawła bo kasztany, kawior i homara,

po powrocie do domu w.p.i.e.r.d.a.l.a kartofle i czuje dumę, że kupił na ebaju pedo-grę o śpiewającej projekt divie na vite albo inne głębokie gunvo z chińskimi ryjami.

Dokladnie tak, no i najlepsze, ze przeciez w tych tematach narzekaja glownie posiadacze Xbox Ona!, a to ze COD ma za niska rozdzialke, ze Star Warsy sa za bardzo rozmazane i (pipi) widac, ze w NFSa sie grac nie da, ze Project Cars nie kupia, bo z(pipi)any port, ze MGS ma ostrosc obnrazu jak na 360tce, ze Fallout 0 fps przy 720p - ja (pipi)ie, kazda multiplatforma ostatnio wydana na nextgeny to coraz wieksze roznice miedzy konsolami i coraz wiecej narzekan w tematach, ale skad moze to wiedziec Kubson, skoro on na Onie oglada tylko telewizje xD

ale po co kłamiesz nie rozumiem? myślisz że jak codziennie będziesz pisać takie bzdury to ktoś uwierzy?

Opublikowano

plejsteszon ma jedynie BB ktore sprzedało sie żenująco słabo, 

ponad dwie bańki sprzedanych kopii w połowie września = sprzedało się żenująco słabo, acha 

Opublikowano

na 30 milionow uzytkownikow to troche bieda, ale tak wiem klapy na oczach zobowiazuja 

Opublikowano

na 30 milionow uzytkownikow to troche bieda, ale tak wiem klapy na oczach zobowiazuja 

Jeśli porównujesz tytuł, któremu typy wystawiały 0/10, bo po 7h prób nie byli w stanie nawet dojść do pierwszego bossa z komercyjnymi gigantami od Ubi, czy EA, to pewnie tak, ale pliska nie myl własnej ignorancji z zaślepieniem.  :yao:

[sprzedaż Bloodborne] zaskoczyła nas. Oczekiwaliśmy, że produkcja sprzeda się dobrze. Sugerowaliśmy się serią Souls i liczyliśmy na to, że będzie nieco lepiej. I było - a potem jeszcze trochę. [...] Myślę, że Bloodborne zwyczajnie wylądowało w dobrym momencie. http://www.mcvuk.com/news/read/playstation-s-gara-talks-price-wars-bloodborne-no-man-s-sky-and-black-friday/0149460

Ten news ogłoszono gdy sprzedał się pierwszy milion.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że 2mln gry na 30mln konsol to słaby wynik, zwłaszcza, że to jedyny dobry ex na tej konsoli to już w ogóle. 

Opublikowano

Jeśli porównujesz tytuł, któremu typy wystawiały 0/10, bo po 7h prób nie byli w stanie nawet dojść do pierwszego bossa z komercyjnymi gigantami od Ubi, czy EA, to pewnie tak, ale pliska nie myl własnej ignorancji z zaślepieniem.  :yao:

[sprzedaż Bloodborne] zaskoczyła nas. Oczekiwaliśmy, że produkcja sprzeda się dobrze. Sugerowaliśmy się serią Souls i liczyliśmy na to, że będzie nieco lepiej. I było - a potem jeszcze trochę. [...] Myślę, że Bloodborne zwyczajnie wylądowało w dobrym momencie. http://www.mcvuk.com/news/read/playstation-s-gara-talks-price-wars-bloodborne-no-man-s-sky-and-black-friday/0149460

Ten news ogłoszono gdy sprzedał się pierwszy milion.

Pamiętam profil playstation polska po premierze. " Po świetnym orderze taki krap" , " Tej gry nie da się przejść" , "Co to za (pipi)? "    - Koneserzy gejmingu made by playstation

Opublikowano

To moze zamiesc jak sie sprzedaja te wszystkie mocarne exy Ona xD

Mesjasz Forza 6 sprzedala sie chociaz w wiekszym nakladzie niz 0,5 mln ?

Square Enix jeszcze nie placze ze wydali Tomb Raidera na konsoli, na ktorej wszyscy czekaja az exy pojawia sie w 24h trialu ? (Sunset Overdrive dobil juz do 800 tys po prawie 2 latach ? ) xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty serio masz niedoje,banie mózgowe

żyj dalej w swoim świecie plejstejszon w którym, nikt nie kupuje gier na łana, wszyscy ukończyli SO jak dali go za darmo na weekend i dalej staraj sie porównywać ilośc sprzedanych gier na konsole z 30ml użytkowników do konsoli ktora rozeszła sie w ilości 15ml

Nie znam dokładnych danych bo mam wyje,bane na cyferki

Edytowane przez kubson

Opublikowano

takie za(pipi)iste exy i patrz - TEZ NIKT ICH NIE KUPUJE !

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.