Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

izi odstaw narkotyki

Opublikowano

Słyszałem że halo 5 zaliczylo najgorsza sprzedaż że wszystkich części.Jak tak to niezła beka

No cos Ty - Mazzeo pisal, ze na pewno nie sprzeda sie gorzej - ja mu wierze !

Edytowane przez easye

Opublikowano

na 30 milionow uzytkownikow to troche bieda, ale tak wiem klapy na oczach zobowiazuja 

Jeśli porównujesz tytuł, któremu typy wystawiały 0/10, bo po 7h prób nie byli w stanie nawet dojść do pierwszego bossa z komercyjnymi gigantami od Ubi, czy EA, to pewnie tak, ale pliska nie myl własnej ignorancji z zaślepieniem.  :yao:

[sprzedaż Bloodborne] zaskoczyła nas. Oczekiwaliśmy, że produkcja sprzeda się dobrze. Sugerowaliśmy się serią Souls i liczyliśmy na to, że będzie nieco lepiej. I było - a potem jeszcze trochę. [...] Myślę, że Bloodborne zwyczajnie wylądowało w dobrym momencie. http://www.mcvuk.com/news/read/playstation-s-gara-talks-price-wars-bloodborne-no-man-s-sky-and-black-friday/0149460

Ten news ogłoszono gdy sprzedał się pierwszy milion.

Pamiętam profil playstation polska po premierze. " Po świetnym orderze taki krap" , " Tej gry nie da się przejść" , "Co to za (pipi)? "    - Koneserzy gejmingu made by playstation

ja powyższy koment widziałem wśród opinii samych graczy na MC. lepsze jest tylko: odpuściłem, bo nie było motywacji w postaci fabuły. :pawel: pewni ci sami podludzie co narzekali na jej brak w Fury Road

Edytowane przez nobody

Opublikowano

No to mała lekcja matematyki. BB 2 mln na 30 mln użytkowników. Czyli na Xone żeby gra odniosła podobny sukces, to musi zejść 1 mln. No nie wiem czy któryś ex na Xone zanotował taki kosmiczny wynik ;)

Opublikowano

Jedynie do jednego miliona dobił Sunset Overdrive jak rzucili go za darmo w weekend, tak mowi specjalista ds xbox one izi xD

Opublikowano

Ale tak na dobra sprawe to o co chodzi z ta sprzedaza? Bo czegos tu nie rozumiem, wejdzie taki endrju, napisze ze PS4 gniecie Xbona sprzedaza, jest beka, sprzedaz nikogo, spadaj wnusiu, po czym nie minie kilka stron i zaczyna sie toczyc beke ze sprzedazy jednej gry, gry ktora swoją drogą i tak dla From Software okazala sie sporym sukcesem i zaskoczeniem, biorac pod uwage to, ze produkuja gry z gatunku anty-retard od ktorych wiekszosc lemingow odbija sie jak pilka od sciany.

Troche bardziej bym rozumial takie gadki gdyby Uncharted dobilo 2 miliony, ale d(pipi)c sie do bloodborne'a? Przeciez chyba wiadomo ze posrod tych 30 milionow jakies 5% to hardkorowi gracze i to wlasnie oni sa targetem tej gry.

Opublikowano

dla From Software okazala sie sporym sukcesem i zaskoczeniem, biorac pod uwage to, ze produkuja gry z gatunku anty-retard od ktorych wiekszosc lemingow odbija sie jak pilka od sciany.

No, ale przecież większość graczy, która kupiła BB się od niego odbiła bo to byli typowi janusze. Zapomniałeś jaki był wysyp BB w dzień premiery na PT i allegro? Zapomniałeś te komentarze na fb playstation polska? 

Mnie zwyczajnie troszkę wkur.wia, że tak dobra gra jak BB sprzedała się TYLKO w 2mln, bo debile wolą kupować co roku coda albo asasyna czy w tym roku battlefronta. 

Opublikowano

No tak, ale na ich glupocie skorzystali juz normalni gracze ktorzy wiedzieli w co sie laduja kupujac taniej uzywki. Poza tym tych komentarzy bylo kilkanascie, nie ma co juz dramatyzowac ze co druga osoba ktora kupila BB od razu na allego poleciala, kilku sebixow sie nacielo i tyle, po czym poszli wyladowac frustracje na fejsa ku naszej uciesze. :dunno:

2 miliony na pewno dupy nie urywa przy RAKbusterach typu cod/asasyn, ale i tak sprzedalo sie bardzo dobrze jak na ich oczekiwania, porownywalnie do dark soulsa 2 ktory byl na 3 platformach.

A tak nawiasem, z ciekawosci zerknalem teraz, to Wiedzmina na PS4 przeszlo 24% nabywcow, GTA V 20%, Bloodborne'a ok. 19% - od poziomu trudnosci Wieska czy GTA tez sie odbili? Nie sadze, po prostu spora wiekszosc """graczy""" dzisiaj kupuje gry i ich nie konczy po czym leca na allegro lub kurzy sie na polce, taka smutna prawda.

Opublikowano

@Suteq ale co wy chcecie udowodnić?

Ile 360-tek było w 2011 (60 mln?) i ile w stosunku do nich sprzedało się takich Darków, czy MGR do zostającej w tyle ps3?

Ciekawe że kiedy dane mówiły o 2-3 krotnym przebiciu produkcji From, SEGI, czy Platinum na korzyść community ps3 siedzieliście cicho i w ogóle #cyfrynikogo. xD Kierując się taką logiką community ps4 jest takie januszowe, bo 30% stanowią spadochroniarze z 360-tki. I tym razem to serio jest prawda. :obama:

Opublikowano

A tak nawiasem, z ciekawosci zerknalem teraz, to Wiedzmina na PS4 przeszlo 24% nabywcow, GTA V 20%, Bloodborne'a ok. 19%

Wincyj. Nie patrz na pucharek za zakończenie, bo tych jest 3. Zobacz statystyki za ostatniego bossa przed zakończeniem - 32,3%. Czyli około tyle procent graczy przeszło BB.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

największa beka była i tak z tego, że największe klapy pokroju figaro, mendrka, ficusia, andrew nawet nie zagrały w bb, bo albo nie mają ps4 albo nie interesują ich jedyny solidny eks powyżej 85+ na meta. 

co do tomba to 

"Microsoft and Square are very happy with Rise and the dev team, thanks for the concerns," said Horton. "Crystal and Eidos Montreal made a game we are proud of and we appreciate the overwhelming number of positive reviews and fan feedback."

SĄ SZCZESLIWI :kaz: 

Opublikowano

No dostali od MS taką kasę, że raczej dziwne byłoby gdyby nie byli. 

Tymczasem. :reggie:

Chyba trzeba będzie się przeprosić ze smokiem, bo kupno ps4 z podejściem sony raczej nie wchodzi w grę. 

Opublikowano

sunset overdrive, 2 lata na rynku, co ten izi ćpa ;d

Opublikowano

Iziem smutno że nie ma w co grać. Jak tak kochasz fps i grafe kup pc bo xone i ps4 to obie są zepsute u podstaw:)

Opublikowano

ej patrzcie do czego teraz walą klapy:

giphy.gif

:dynia:

Opublikowano

Wyglada fajnie.

Opublikowano

Pokaż mi gdzie tak napisałem.

Opublikowano

Ja je.bie widzicie to gif z baletnica(pipi) hajpem byle do soboty jezu nowy god of war

Opublikowano

Xboty próbują was zmanipulować nie dajcie się oszukać.

Opublikowano

nie no nowy god of war w klimatach czarnego łabędzia na silniku ordera może namieszać

Opublikowano

<KLAPEK MODE ON>

Mrrr piękne nóżki baletnicy wyrenderowane w blenderze przez studenta pierwszego roku, mmmmmm Nowy God of War z baletnicami, mmmmmmmm, <dotyka_się>. Dajesz mała, kręć tymi nóżkami, pokaż co potrafisz.... 

<KLAPEK MODE OFF>

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Klapersom tak doskwiera brak jakichkolwiek gier, że będą się brandzlować nawet do 2 sekundowego gifa :dynia:

tymczasem

XO

20150728100230.jpg

Wii U

xenoblade-chronicles-x.jpg

3DS:

large.jpg

My mamy gry, piękne i dobre gry, klapy mają gify xD 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Zamknij dupe rejos.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.