Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

DSIII najlepsze na PS4? No trochę w to wątpię patrząc na wszystkie poprzednie DS-y.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pięknie moje bomby prawdy rozrywają dupy pastuchom :kaz:

Tak jak napisałem, pierwszy kwartał dla posiadaczy jedynego next gena na rynku zapowiada się epicko (szykujcie się na 4 osobowego co-opa w Alienation :fsg: ), a wy się dalej babrajcie w tym szambie 900/20fps z grafiką z x360.

DLC z wyższą średnią niż wszystkie gry wydane w historii x-nikogo.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodborne-the-old-hunters

:dynia:

PS. Przeprasza, Forza, cofnij czas po raz 6 w grafice z x360 w hd, ma taką samą średnią, ale już user score "nieco" obiega od dodatku do daru od bogów. <gif_z_michałem_jordanem>

Sorry. Zapomniałem, że masz PS4 i nie masz w co, bo 90% jej biblioteki ograłeś poprzedniej generacji.

Spokojnie, obecnie na blacie, dlc do najlepszej konsolowej wersji Wiedzmina, dlc do daru od bogów i multi w TLoU i SW. A u ciebie co tam? TR na 12h, najgorsza część Halo (multi już zdechło?) czy może cofanie czasu w racerach, jak na janusza przystało? Z czym do ludzi pytam się, przez kilka lat serwują wam ciągle to samo, aż do porzygania. Na PS4 przynajmniej jest spora różnorodność, HellDivers, BB, Until Dawn, Soma, Zaginięcie Chmielarza, Rocket League, Dragon Quest Heros, LBP 3, Hotline Miami 2, Rapture czy multiplatformy z 44% większą ilością pikseli już o community nie wspomne. Wam tylko pozostały posty w stylu Czerstwego, "ej, chłopaki ktos za 10 minut w gejlo?" i za 10 minut zamiast w gejlo, to boty siedzą w cw.

Nie martwcie się, to już wasza ostatnia konsola generacja, w przyszłości symulator kozy i kąpiel ze starym w 4k/120fps na 24 calach z 4 metrów, będziecie idealnie pasować do tego zoo. :kaz:

a od stycznia do marca pogram sobie w Amplitude, Alienation, SFV, U4, lepszą wersje DSIII i może Witness.

zapisuje post i trzymam kciuki bo te gry widze od 2 lat, że już zaraz w nie pograsz xd

Wierze bluber że pogramy jeszcze razem i mam nadzieje, że wkleisz ten post pod koniec marca, albo nie, ja to zrobię. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przeciez z Toba nikt nie gra w multi wiec sie tak nie rozpedzaj z tym coppem w alienation. xd

Opublikowano

alienation xddddddddddd

Deadnation pod inną nazwą i z ufokami xddddddd

Opublikowano

Zobaczymy czy Yeti umi w SF coś wincyj niż wklejanie filmików z turniejów :cool:

Będę wklejal swoje z tobą w roli głównej jak cię gwałce w najlepszej bijatyce na rynku.

:daddy:

Dobra, spadam, bawcie się dobrze w CW przez resztę dnia.

Opublikowano

Jak widzę te posty wytnij-wklej to żałuję, że klikłem "YETI. Wyświetl mimo wszystko",

no k.u.r.w.a szanuj nas, twórz jakieś nowe posty, a nie tylko ciągle remastery starych.

Opublikowano

dzieki bogu :obama:

Opublikowano

Zobaczymy czy Yeti umi w SF coś wincyj niż wklejanie filmików z turniejów :cool:

Będę wklejal swoje z tobą w roli głównej jak cię gwałce w najlepszej bijatyce na rynku.

:daddy:

Dobra, spadam, bawcie się dobrze w CW przez resztę dnia.

Szybką lustracja twojego PSN Id pokazuje z jakim zawodnikiem będę miał do czynienia.

SFIV wersja PS4, wbite 5% Xddddddd

Ej Yeti, srk na wakeup opanowane Xddddddd?

Pluć to za mało tfu

Opublikowano

dzieki bogu :obama:

Japa z tym bogiem bo zaraz yano przyjdzie.

Opublikowano

alienation xddddddddddd

Deadnation pod inną nazwą i z ufokami xddddddd

Ale od Housemarque proszę się grzecznie odpie.rdolić.

Czysta zaje.bistość z tej go szpila wypływa :banderas:

Opublikowano

dobra gra na telefony

Opublikowano
Czysta zaje.bistość z tej go szpila wypływa :banderas:

Jest lekkie jaranko, tym bardziej ze kojarzy mi sie Alien Shooter jak na to patrze, a to dobre skojarzenie. Za(pipi)iscie efektownie to wyglada, jucha, iskry, wybuchy, mieso wrogow etc. Malo kto juz potrafi zrobic dobrego twin stick shootera.

Opublikowano

no alienation całkiem niezły jak na androida, polecam.

Opublikowano

Aż mi się zamarzył remake LOADED z PSXa (Gimby nie znajo).

Był jeszcze Reloaded ale klimat już mnie mroczony co mi osobiście się nie podobało.

Opublikowano

przeciez horsemarque to obecnie chyba najlepszy dev od arcade strzelanek - stardusty, resogun, dead nation, outland, praktycznie same bezbledne strzaly i ich tytuly jak ktos lubi takie gierki mozna kupowac praktycznie w ciemno

Opublikowano

To już gry z komurki na PS4 wychodzą?

Yeti będzie miał w końcu w co grać D

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

To już gry z komurki na PS4 wychodzą?

Spoko,sony wlasnie zapowiedzialo zestaw ps4+battlefront lub remaster uncharted za 299$. Wiec sony znowu sprzeda tone konsol w grudniu.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Alienation? Szanuję, byle nie robi skopanej wersji na VITA.

Opublikowano

Nie no żarty żartami, ale również gierki od nich szanuje mocno :lapka:

Opublikowano

co XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.