Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Super gre dostajecie nintendozyeby xDDDDDDDD

No dostaniemy, najlepszego jrpga generacji w cudownej grafice, ze stałym framerate i genialnym ostem i gameplayem :kaz: ból dupy tak bardzo xD

oj z tym jrpg of the generation to bym poczekał

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Właśnie widziałem ten generowany NIE sralnie świat :kaz: era ps2 już dawno za nami.

Opublikowano

Różnica jest jedna my w xenoblade już w ten weekend zagramy a wy w te jrpg na ps4 zagracie jak wyjdą . Na persone 5 też czekam ale doczekać się nie mogę :D

Opublikowano

Ten filmik z Xeno... 39 sekunda, ekran plywa od zabkow, 5:55 - obiekty doslownie sie pojawiaja na naszych oczach xdd 7:35 nawet nie komentuje :beksa:

No ale szpil bedzie na pewno dobry, wiec chetnie popykam.

@nobody

W Wiesku spadki ktore faktycznie byly zauwazalne i denerwowaly mialy miejsce tylko w 2 konkretnych miejscowkach, nie byly rozrzucone przez cala gre. Jak wrocilem do Wieska w ramach gotg dodatku to az sie zdziwilem ze w patchu tak bardzo to poprawili :obama:

Poki co najgorszą grą w jaką gralem na PS4 jesli chodzi o framerate jest fallout 4, momentami praktycznie niegrywalne to jest, a ostatnio podczas strzelanin mi spadaja klatki ponizej 25, ale tylko jak kogos trafie :[ Wale z shotguna w sciane, 30 fpsow, trafiam we wroga, animacja zwalnia, wtf? xD

Opublikowano

30 fps udało im się uzyskać między innymi z tego powodu że procek wii u nie liczy kolizji :D

Opublikowano

Liczy, przy furach to tylko wyłączyli.

Opublikowano

@nobody

W Wiesku spadki ktore faktycznie byly zauwazalne i denerwowaly mialy miejsce tylko w 2 konkretnych miejscowkach, nie byly rozrzucone przez cala gre. Jak wrocilem do Wieska w ramach gotg dodatku to az sie zdziwilem ze w patchu tak bardzo to poprawili :obama:

gdyby nie ten pacz to zlałbym tę grę, a tak już 4 z 7 książek za mną (2 opowiadania i 2/5 sagi) i dwie poprzednie do obczajenia na lapku z biedronki przed edycją GOTY :cool:

Sapkowski po Tolkienie wchodzi jak choy w masło

Opublikowano

A skad wiesz jak wchodzi choy w maslo? :cool:

Opublikowano

Liczy, przy furach to tylko wyłączyli.

Tam w którymś momencie postać sobie przebiega przez nogę robota xD

Opublikowano

A skad wiesz jak wchodzi choy w maslo? :cool:

:obama: 

Opublikowano

piszemy w temacie wojen konsolowych. oczywiście że z praktyki.  :ogor:

Opublikowano

bansai słabe masz oczy jak nie widziałeś spadków framerate w novigradzie, przy każdej burzy i deszczu i przy używaniu igni bo patologie jak 20 fpsów na bagnach to nawet nie mam siły komentować

Opublikowano

bansai słabe masz oczy jak nie widziałeś spadków framerate w novigradzie, przy każdej burzy i deszczu i przy używaniu igni bo patologie jak 20 fpsów na bagnach to nawet nie mam siły komentować

No pisalem przeciez o 2 miejscach, drugim byl wlasnie novigrad.

Opublikowano

no ale deszczyk padał często :[

Opublikowano

Dobrze że jest medytacja :obama:

Opublikowano

tymczasem na past genie:

od 2:55

no całkiem nieźle

Dzięki, kompletnie zapomniałem o cudnym Xeno ... Teraz będę mieć mniej kasy na zbliżającą się wyprzedaż na steamie.

Opublikowano

wyszły nowe screeny z UC4

Uncharted4MP-31.jpg

to z wersji na ps3?

screen ze streamu na twitchu?

Opublikowano

Nie, to direct feedy.

Opublikowano

To już gry z komurki na PS4 wychodzą?

Spoko,sony wlasnie zapowiedzialo zestaw ps4+battlefront lub remaster uncharted za 299$. Wiec sony znowu sprzeda tone konsol w grudniu.

Jakby dolar był za dwa złote to może nawet bym pomyślał nad kupnem, 500 zł za kiwający się odkurzacz można dać. Schowałbym za śmietnikiem żeby nikt nie widział.

Opublikowano

Nie masz siły, bo zwyczajnie nie jesz mięsa, to co.

:kaz:

Opublikowano

O widzę znowu podteksty, że playstation przydałaby się w końcu jakaś dobra strzelanka no ale nie dla psa kiełbasa. 

Opublikowano

placisz 200zl za online a sony we flagowym multi nie daje nawet dedyków

no ale 900p i strzelanie do totemów wszystko rekompensuje

xDDDD to wyglada jak multi dla dałnów bez kitu xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.