Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A bym se kupił Far Kraja, ale cholibka zarezerwowany

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

bluber widzę same hity sprzedaje na PT :D

kolegi :obama:

Opublikowano

:empathy3:

Opublikowano

kolegi :obama:

Później będzie zgrzyt z transakcją  i "To nie ja nie wysłałem, to kolega!"  :Coolface:

Opublikowano

Kącik Raka

Opublikowano

Januszzeo już chyba sięgnął dna, czas na większe dawki psychotropów, albo nie, niech zyje w świecie, gdzie wersje w 900/15fps ale z darmowymi kalesonami dla postaci są lepsze od 1080/30. Rzeczywistość go przerosła, ale co poradzisz, winien jest tylko microsoft wydając x-posmiewisko.

wyszły nowe screeny z UC4

Uncharted4MP-31.jpg

to z wersji na ps3?

Nie, to screen ze strema, a co do grafiki w multi.

Nadal widać wyraźnie, że graficy nie szczędzili wysiłków, a ogólna jakość na pewno tylko poprawi się wraz ze zbliżaniem się do premiery. Dżungla pełna jest paproci uginających się pod ciężarem postaci, a atmosferę buduje też świetne oświetlenie i efekty. Imponuje szczegółowość kolejnych warstw roślinności, a aspekt ten wydaje się być na PS4 ważniejszy niż kiedykolwiek - zwłaszcza w trybie sieciowym. Podłoże jest pełne detali, a gdzie indziej widać wirujące na wietrze liście czy pyłki kwiatów. Mapa jest przez to bardziej żywa, nawet gdy na moment zwolni akcja.

Jakość cieni nie jest najlepsza. Można się tego spodziewać w trybie sieciowym w 60 FPS - krawędzie prezentują artefakty ditheringu, a cienie wyraźnie „wyskakują” spod roślin, gdy przemieszczamy obok nich postać. Ogólnie oprawa graficzna jest jednak imponująca, nawet na tak wczesnym etapie. Są nawet interakcje systemu fizyki, jak odstrzeliwane kawałki lokacji w ruinach.

Oprawa graficzna nadal jest świetna: od ogromnej liczby efektów cząsteczkowych (wliczając w to eksplozje czy dym), do oświetlenia w dżungli. Twórcy dobrze dobrali kompromisy, radykalnie zwiększając płynność bez utraty wielu graficznych smaczków z kampanii.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-10-30-digital-foundry-wstepne-spojrzenie-na-tryb-sieciowy-uncharted-4

A teraz pozwalam wracać do...

Otwarte tereny w trybie Warzony wyglądają na wyjęte z poprzedniej generacji, z nieostrą roślinnością i filtrowaniem przypominającym Afrykę w Halo 3.

I jak to od dwóch lat, rzeczywistość okazała się brutalna dla stałych bywalców cw.

Posty Yetiego mozna podsumowac tym gifem:

2GJJ5VO.gif

Console i Pc mozna zamienic na dowolne 2 gry/uslugi z listy urojenia Yetiego. Np PSN i XBL

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Odbanujcie pandę, to będzie miał kto walczyć po stronie soony.

To tak jakbyś do drużyny piłkarskiej składającej się wyłącznie z osób z autyzmem dorzucił dwunastego zawodnika z paraliżem kończyn dolnych :P

Opublikowano

hahaha o gurwa co to jest

Poczekaj cwaniaczku na gameplay z single'a.

Szczęka ci opadnie. 

Opublikowano

Widziałem dwa gameplaje, nadal średnio. 

Opublikowano

Ja kupię day one uncharted 4 . Przejdę w weekend singla a potem zrobię janusz edycje na pchlim :D  Dawno nie robiłem janusz edycji ale cholera nic na ps4 nie mam z rakowych gierek (teraz wszystkie rakowe na xbox one kupuje a tam januszy nie ma) . Myślicie że janusze kupią tales of zeistra albo dragon quest Heroes ?

Opublikowano

no ale niech już klapom będzie druga fajna gra na tym szrocie dla nich to świeto

Opublikowano

Mówiłem o grach

Opublikowano

Mówiłem o grach

Dokładnie. Filmy omawiamy w odrębnym topicu.

Opublikowano

Jak tam black ops czezare? Bawisz się szampańsko?

Opublikowano

Jak tam black ops czezare? Bawisz się szampańsko?

A dziękuję, super zajebongo. Jeszcze tylko wyplatynuję obrzyny i snajperki (brakuje mi niewiele), zdobędę wszystkie ciuszki dla Propheta i Outriderki (też tyci tyci brak),grę puszczam do żyda. Na singla będzie mi szkoda cennego czasu. No a potem juz tylko GOTG multi, które jest na LATA... :banderas:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

A jak zombi? Zyebali czy takie gotg jak w bo1?

Opublikowano

IkEA xDDD

5cfOUBF.png

Nawiązuje to także dobrze do Destiny :D

Opublikowano

Wszystkie z graficzką o jakiej jeden może pomarzyć :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.