Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

z xboxem jeszcze nigdy nei było tak dobrze.

kogo trollujesz

Opublikowano

A jak zombi? Zyebali czy takie gotg jak w bo1?

W zombi nie grywam w ogóle. Tylko TDM. Taka sytuacja... :reggie:

Opublikowano

A jak zombi? Zyebali czy takie gotg jak w bo1?

W zombi nie grywam w ogóle. Tylko TDM. Taka sytuacja... :reggie:

shaking_head_breaking_bad.gif

Opublikowano

Zombiaki to jedyna dobra rzecz w tych góvnach od Acti.Powinni wypluć osobno ten tryb bo po co przepłacać za badziewną resztę.

Opublikowano

Zombiaki to jedyna dobra rzecz w tych góvnach od Acti.Powinni wypluć osobno ten tryb bo po co przepłacać za badziewną resztę.

Przecież tak zrobili w poprzedniej części.Musiałeś kupić grę a jak próbowałeś uruchomić zombie w ekranie głównym to link odrazu do sklepu z ceną.

Teraz przynajmniej w podstawce masz zombie.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Czyli te Halo 5 to taki mesjasz, że jak tylko wyszedł cod, to naczelny przygłup botów Cezare. od razu przeskoczył na coda. :dynia:

Opublikowano

Czyli te Halo 5 to taki mesjasz, że jak tylko wyszedł cod, to naczelny przygłup botów Cezare. od razu przeskoczył na coda. :dynia:

niektorzy w tym czaqsie odkryli Destiny :dynia:
Opublikowano

:obama:

:walec:

Opublikowano

Jak tam black ops czezare? Bawisz się szampańsko?

A dziękuję, super zajebongo. Jeszcze tylko wyplatynuję obrzyny i snajperki (brakuje mi niewiele), zdobędę wszystkie ciuszki dla Propheta i Outriderki (też tyci tyci brak),grę puszczam do żyda. Na singla będzie mi szkoda cennego czasu. No a potem juz tylko GOTG multi, które jest na LATA... :banderas:

Widzimy się w grze :ogor:

Opublikowano

Mordę trzymaj wąsko pajacu. Nawet w CW obowiązują jakieś zasady :shotgun:

Opublikowano

Jaki bulwers ze nikt nie chce z nim grac xd

Opublikowano

Z YETIego, smutno mi przyznaję, zrobił się drugi Mendrek. Scrollujesz jego posty, tylko czasami odpiszesz by bekę potoczyć. Cóż, żaden król nie rządzi wiecznie.

Jakże standardowa riposta, po której suche fakty z DF może wyrzucić do kosza, ale tak to jest jak brak argumentów i próbuje się zakrzywić rzeczywistość w sposób, jaki robią to dzieci w podstawówce. Boty, wysilcie się trochę, jakoś starajcie się bronić tego x-nikogo na poziomie o szczebel wyżej niż żenujący. Może jakieś spotkanie na lajwie i wspólnymi siłami uda wam się stworzyć post składający się z 4 zdań, który w jakieś sposób obali niewygodne dla was fakty. W razie czego, to zawsze możecie liczyć na jakiś cytat z DF mówiący o tym, jakie guwno trzymacie pod tv. :)

Także Januszzeo na drugi raz się zastanów gdy będziesz chciał coś napisać o oprawie gier na PS4, bo w ich przypadku używa się słów, imponujące, świetne, robiące wrażenie, czegoś takiego w grach do tej pory nie widzieliśmy. Zaś X-beka po dwóch latach jest na poziomie, kompromis, jak z poprzedniej generacji czy rozczarowujące. Może jeszcze się rozkręci. xDDDDDDDDDD

Opublikowano

No dobra, czas rozwiązać pewną kwestię, mianowicie mityczną moc chmury, e-sramu, knura Spencera i 343.

Halo 4 z MCC i Halo 5. Nie będę pisać, który screen jest z jakiej gry, bo to i tak nie ma sensu, ale uwierzcie, ( wiem, że ciężko ) to poprzednia i obecna generacja.

Screenshot_Original_20.png

Screenshot_Original_19.png

Już chyba wiecie, dlaczego boty nie patrzą na grafikę, po prostu nie mają innego wyjścia.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

No dobra, czas rozwiązać pewną kwestię, mianowicie mityczną moc chmury, e-sramu, knura Spencera i 343.

Halo 4 z MCC i Halo 5. Nie będę pisać, który screen jest z jakiej gry, bo to i tak nie ma sensu, ale uwierzcie, ( wiem, że ciężko ) to poprzednia i obecna generacja.

Screenshot_Original_20.png

Screenshot_Original_19.png

Już chyba wiecie, dlaczego boty nie patrzą na grafikę, po prostu nie mają innego wyjścia.

Mam Xboxa 360, mam Xboxa One, mam Nintendo wii U, miałem kilka innych konsol w przeszłości . Halo 5 to jedna z najładniejszych graficznie i najbardziej grywalnych gier w jakie mi było dane poznać. Nie piszę tego jako xbot. Serio ta gra wymiata, i jest to dla mnie najlepszy FPS tej generacji.

Opublikowano

Wiadomo...aby przykryć w jakiś sposób ultragównianość takiego Szadą Fail klapki będą robić wszystko chrzaniąc głupoty na temat Halo 5. Normalna sprawa w ich przypadku...

Opublikowano

Betonoweb 60 klatek vs betonowy gameplay. Ciężki wybór.

Opublikowano

Mam Xboxa 360, mam Xboxa One, mam Nintendo wii U, miałem kilka innych konsol w przeszłości . Halo 5 to jedna z najładniejszych graficznie i najbardziej grywalnych gier w jakie mi było dane poznać. Nie piszę tego jako xbot. Serio ta gra wymiata, i jest to dla mnie najlepszy FPS tej generacji.

Dokładnie to H5 to jedna z ładniejszych gier tej generacji, szrot4 bez gier nie doczeka się takiej oprawy w 1080p/60fpsach w FPP i tak rozległych leveli, nie dla PSa kiełbasa   :)

a screeny to i z ucharted4 można wklejać że wygląda jak początki ps3 czy tam boodborne z czasów ps2.

btw. H4 zostało okrzyknięte najładniejszą grą poprzedniej generacji   ;)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie mowiac juz o tym że prestiżowa nagrodę za najlepsza grafikę na next genach zgarnął Ryse, a teraz te nagrodę przyznali Quantum fucking Break

Klapy mega zaorane

:obama:

Opublikowano

Jak nawet gwozdz do trumny Xboxa jest renderowany w 720p, aby było lepiej sama trumna jest także w 720p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.