Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Te animacje totemu :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Multi to chyba zrobili typowo pod gimbusów w tej grze. 

Opublikowano

Przepraszam czy ktos widział yetiego, szczurka lub innego klapesława ? xddddddddd sony tak pięknie siebie orze że chłopaki pewnie na piwku z kolegami na rynku xDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

juz za parę godzin VGA 2015 a w weekend świeto januszowego kondominium klaperskiego

przypomnę tylko jak to się rok temu skończyło dla niektórych xD

Opublikowano

Zawsze mnie rozpier.dala pierwsza scena i "napisz na shoutboxie". :dynia: 

Opublikowano

Jedna runda za mną. Działa i chodzi to bardzo fajnie, postacie wyglądają kozacko, aż strach pomyśleć jak będą w fullu wyglądać.

:yao::mocking:
Opublikowano

Te przeróbki są wspaniałe

Opublikowano

ten filmik to male arcydzielo, nigdy sie nie znudzi i dalej aktualny

Opublikowano

Konsolki rozyebane na cząsteczki przez :master:

Nowa generacja tylko u sony yeti? Zobacz sobie jak powinna wyglądać nowa generacja. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja zrezygnowałem i wyłączyłem konsolę po pięciu minutach czekania.

Opublikowano

A izi tak się martwił o MM w Halo 5  :reggie:

Opublikowano

Nie źebym bronił soony, ale czepianie się czasu oczekiwania (w becie!) w ustach ludzi, którzy po zapłaceniu za pewną kolekcje 200zł, czekali po 20 minut w lobby jest lekko niesmaczne.

Opublikowano

Nie źebym bronił soony, ale czepianie się czasu oczekiwania (w becie!) w ustach ludzi, którzy po zapłaceniu za pewną kolekcje 200zł, czekali po 20 minut w lobby jest lekko niesmaczne.

Ja pamietam jak z Insem, Codename'em i jeszcze kims gralismy w TLoU remastered, MM byl z(pipi)any na potege, w REMASTERZE, czasami zeby znalezc mecz trzeba bylo zmieniac lidera party losowo bo inaczej nie chcialo ruszyc. XD Po prostu ND sie upieklo bo to ND, ale tez powinni dostac z(pipi)ke za te kaszane jaka byla na poczatku (i ciagnela sie tez dosc dlugo), widze ze w przypadku Uncharted wiele sie nie zmienilo, spodziewam sie ze na premiere bedzie podobnie.

Z kolekcji szefa kuchni tez gromka beka, choc gdybym mial dac jakis kontrargument, to tam musieli wrzucic 4 gry do 1 matchmakinga, co nie brzmi jak latwe zadanie.

Opublikowano

ten filmik to male arcydzielo, nigdy sie nie znudzi i dalej aktualny

Faktycznie aktualny, YETI pewnie nadal ogrywa Demon's Souls :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

ty sie odemnie od(pipi) jak ja dopiero ogrywam demons souls xd

pieje

Opublikowano

Ja zrezygnowałem i wyłączyłem konsolę po pięciu minutach czekania.

Ja tak samo.

Opublikowano

Multi to chyba zrobili typowo pod gimbusów w tej grze. 

tak jak całą tę serię

Opublikowano

Nie prawda bo mi się nie podoba. 

Opublikowano
:dunno:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.