Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Może ktos powie Yetiemu że to cut scenka a nie gameplay bo biedaczysko przeżyje szoka jak odpali gre na swojej 55" sravii

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ktoś ma przeróbkę tej planszy z ocenami last of us co oceny poprzerabiali na forumkowe? xd

yA32jX2.jpg

:hi:

Opublikowano

swoją drogą powstał jakiś ku,rwa je.bany megazord połączenie yetiego, andrew tabelki i mendrka :pawel:

Opublikowano

dobra sreti teraz ty daj swoje screeny z uncharted w 1080p xddd

Uncharted-4_drake-sam-survived_143442905

Uncharted-4_drake-surprised_1434429077.j

Uncharted-4_drake-truck-drag_1434429080.

Walczyć z U4 na polu grafiki :yao:

tumblr_mgm4014xhR1raljmlo1_500.gif

Opublikowano

Yeti, ale weź pisz zwięźle i z sensem to może Ci kiedyś odpowiem. Zwłaszcza, że ciągle wrzucasz te tabelki, które mam głęboko w chvju (jak i twoje ściany tekstu pisane na modlę mendrka).

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

chyba nie zrozumiales, ja te screeny zrobilem wczoraj drapiac sie po lewym jajku

ty przeklejasz bullshoty i walisz do gifa 256/256 czekajac 4 msc zanim postrzelasz do totemu

Opublikowano

Może ktos powie Yetiemu że to cut scenka a nie gameplay bo biedaczysko przeżyje szoka jak odpali gre na swojej 55" sravii

cut scenaka na silniku gry, ale masz gameplay

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6b_IBxnP--/c_fill,fl_progressive,g_north,h_358,q_80,w_636/1303215241605868977.gif

Tak wiem, kosmiczny i nie do osiągnięcia poziom na tej generacji dla xbona.

Opublikowano

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6b_IBxnP--/c_fill,fl_progressive,g_north,h_358,q_80,w_636/1303215241605868977.gif

Jak to jest gameplay,to pierwszy filmik z the division/for honor/ghost recon wildlands to tez gameplay 

Opublikowano

chyba nie zrozumiales, ja te screeny zrobilem wczoraj drapiac sie po lewym jajku

ty przeklejasz bullshoty i walisz do gifa 256/256 czekajac 4 msc zanim postrzelasz do totemu

Umyj je powinno pomóc, a ten drugi problem możesz rozwiązać ściągając nieskompresowany materiał z gamersyde i odpalając go na swoim 32 calowym hd ready.

Zresztą...

Gra znacząco wyprzedza inne tytuły dostępne na PS4 i Xbox One pod względem fizyki i jakości shaderów. Gdy otwierają się drzwi prowadzące na tętniący życiem targ na Madagaskarze, naszym oczom ukazuje się coś, czego do tej pory w grach nie widzieliśmy.

Boty już przechodzą sami siebie, kompletne oderwanie od rzeczywistości, mam nadzieje, że to tylko taki nieudolny trolling, bo jeżeli na serio wierzą w to co piszą, to ratunku nie ma.

Jak to jest gameplay,to pierwszy filmik z the division/for honor/ghost recon wildlands to tez gameplay 

Nie wiem o co ci chodzi? Na targach w Warszawie nawet Czerstwy na pokazie U4 nie wierzył, że koleś gra przy nich, wiec dostał pada do reki i przekonał się, ze kolejny raz laptopowe cpugpu ośmiesza tytany.

Opublikowano

Noo, pewnie mniejszą ilość tranzystorów nadrabia mocą z kosmosu.

Urocza jest ta bańka w której siedzisz. Tak YETI, laptopowe GPU > dedykowana i pełnowymiarowa karta z Dx12 :yao:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

yeti jak jaki szał pi,zdy xd daj mu ktoś dostęp do tej bety bo umrze na zawał 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pewnie gral i dlatego tak go boli dupa bo musi bronic guwna w ktorym za kase mozna se przydupasa przywolac jak mecha w titanfall xd

Opublikowano

pisał w temacie uncharted zeby ktoś mu share playowował kolekcje to będzie mógł bete sciagnać xd

Opublikowano

Boty poddenerwowane przed Playstation experience  :kaz:

Opublikowano

Przynajmniej dzięki cebuli yetiego stać na 55 calowy tv. On ma 55 calowy tv na którym ogląda gify, screeny i youtube a my mamy gorsze tv i gry dużo gier w które gramy. Każdego kręcą inne rzeczy trzeba być wyrozumiałym a nie jak bluber co plusikami skąpi bo obok xeno jest call of duty:(

Opublikowano

Yeti sie podnieca materialami z konferencji. Czy musze przypominac jakie to swietne AI klamcy z ND obiecalywali i pokazywali w tlou na prezentacji a jak to wyszlo w grze?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakby to był asasyn blant to plusy od blubera by leciały codziennie :pawel:

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Jak by to był asasyn blant to plusy od blubera by leciały codziennie :pawel:

Przeciez byl.
Opublikowano

Jak by to był asasyn blant to plusy od blubera by leciały codziennie :pawel:

Assassyn też tam był dlatego nie rozumiem; )
Opublikowano

Boty poddenerwowane przed Playstation experience  :kaz:

Juz sie nie moge doczekac 10 min z  dlc do Battlefront,10 Min z dlc do black ops 3 i kolejne 5 min dla destiny. Pozniej zobaczymy ps2 emulator zwany mamy na was wy(pipi)ane placie nam znowu,remaster dark souls. I pewnie z 2 nowe gry z premiera w 2099. A i festiwal gier indy ktore sa od lat dostepne na pc/telefonie za grosze.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jakby to był asasyn blant to plusy od blubera by leciały codziennie :pawel:

ac unity

ac 3

ac revelations

ac brotherhood

ac 2

bf4

platynka w bf3

black ops II

pawcio jesteś większym fanem ac niż ja :kaz:

Opublikowano

Nie zaprzeczę że ac2 i revelations bardzo mi się podobały, a reszta? No cóż pożyczone a jak sie miało 15 lat to ogrywało się co wpadnie w ręce. Pozdrawiam serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.