Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

chyba nie zrozumiales, ja te screeny zrobilem wczoraj drapiac sie po lewym jajku

ty przeklejasz bullshoty i walisz do gifa 256/256 czekajac 4 msc zanim postrzelasz do totemu

Umyj je powinno pomóc, a ten drugi problem możesz rozwiązać ściągając nieskompresowany materiał z gamersyde i odpalając go na swoim 32 calowym hd ready.

Zresztą...

Gra znacząco wyprzedza inne tytuły dostępne na PS4 i Xbox One pod względem fizyki i jakości shaderów. Gdy otwierają się drzwi prowadzące na tętniący życiem targ na Madagaskarze, naszym oczom ukazuje się coś, czego do tej pory w grach nie widzieliśmy.

Boty już przechodzą sami siebie, kompletne oderwanie od rzeczywistości, mam nadzieje, że to tylko taki nieudolny trolling, bo jeżeli na serio wierzą w to co piszą, to ratunku nie ma.

Może ktos powie Yetiemu że to cut scenka a nie gameplay bo biedaczysko przeżyje szoka jak odpali gre na swojej 55" sravii

cut scenaka na silniku gry, ale masz gameplay

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--6b_IBxnP--/c_fill,fl_progressive,g_north,h_358,q_80,w_636/1303215241605868977.gif

Tak wiem, kosmiczny i nie do osiągnięcia poziom na tej generacji dla xbona.

Jak to jest gameplay,to pierwszy filmik z the division/for honor/ghost recon wildlands to tez gameplay 

Nie wiem o co ci chodzi? Na targach w Warszawie nawet Czerstwy na pokazie U4 nie wierzył, że koleś gra przy nich, wiec dostał pada do reki i przekonał się, ze kolejny raz laptopowe cpugpu ośmiesza tytany.

Wyjaśniam wątpliwość dla użytkowników konsoli SONY:

Trzymanie pada w ręku oglądając cut-scenkę =/= granie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie zaprzeczę że ac2 i revelations bardzo mi się podobały, a reszta? No cóż pożyczone a jak sie miało 15 lat to ogrywało się co wpadnie w ręce. Pozdrawiam serdecznie.

unity ogrywane w tym roku kłamczuszku :pawel:

Opublikowano

Moze mentalnie dalej ma 15 lat. :pawel:

Opublikowano

Nie zaprzeczę że ac2 i revelations bardzo mi się podobały, a reszta? No cóż pożyczone a jak sie miało 15 lat to ogrywało się co wpadnie w ręce. Pozdrawiam serdecznie.

unity ogrywane w tym roku kłamczuszku :pawel:

Pozyczylem mu moje US konto gdzie po taniosci gierki kupuje, bylo tam wlasnie unity (ehh, zaluje tego zakupu), w tym roku chyba konczy pietnastke, razem ze mna.

A co do AC, tylko 2 i Black Flag sa swietne, reszta srednia/slaba.

Opublikowano

(nene)qu to nie ja pożyczam konsole dla uncharted :pawel:  :rose:

Opublikowano

Ja przy Black Flag wynudziłem się niemiłosiernie. Nie wiem już co, gdzie dlaczego, gdzie fragment Edenu, gdzie templariusze.

AC2 to już inna bajka: kultura, świetne klimaty i ruchanie. Przez chwilę mogłem poczuć jak to jest wygrywać życie będąc arystokratą.

Opublikowano

wiem bansai, orderka też kupiłeś :pawel: 

Opublikowano

Yeti jest już stracony, jeżeli te wszystkie anusy od SONY wywołują u niego coś takiego  :banderas:

To o czym wy chcecie z nim rozmawiać ?  :pawel:

Opublikowano

wiem bansai, orderka też kupiłeś :pawel:

Nie znasz mojej sytuacji. :beksa:

Ale przynajmniej za darmo potem gre rozdawalem i odradzalem kupno na lewo i prawo, NIE MASZ MI NIC DO ZARZUCENIA.

Swoja droga Wiedzmin zaoral TGA, najlepszy rpg, gra roku, cedepy najlepsze studio, na widowni przed ogloszeniem goty typ krzczal "Tylko sprobuj powiedziec fallout! Jak boga kocham!"

No (pipi)a taki material na gadke, ale nie, trzeba o uncharted (pipi)ic :frog:

Opublikowano

Przynajmniej dzięki cebuli yetiego stać na 55 calowy tv. On ma 55 calowy tv na którym ogląda gify, screeny i youtube a my mamy gorsze tv i gry dużo gier w które gramy. Każdego kręcą inne rzeczy trzeba być wyrozumiałym a nie jak bluber co plusikami skąpi bo obok xeno jest call of duty:(

Ja też dałem ci plusa pomimo, że nazywasz mnie pro gamerem, a ja wcale taki za(pipi)isty nie jestem, ale nie chce ci będzie blantman

Oglądać gry to też entertainment :shieeet:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

co te gracze to ja nawet nie :gayos:

i played witcher 3, i got bored in the big city, the side quests looks to much like assassin's creed, repetitive and boring, i played fallout 4 and i'm not near to leave the game after many hours

Opublikowano

polowa klapow nie wyszla z sadu i dalej mysla ze ciri to jest bajer apple wiec co sie burgerom dziwic

Opublikowano

(nene)qu to nie ja pożyczam konsole dla uncharted :pawel: :rose:

Robisz platyny w codach. Nie da sie nizej upasc. :pawel:

W asaynach pewnie tez. :niedobrze:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja robiłem platyny w asasynach, póki nie przyszła rakowa 3 część i zrobił się tasiemiec nie warty uwagi :gayos:

Opublikowano

Chociaż nie mam nayebane ponad 100h w mw2 i 1000 w csie suteq xD RAK

Opublikowano

TYSIUNC? :rotfl:

Opublikowano

CS :banderas:

E-sportowa gra roku: Counter-Strike: Global Offensive
:banderas:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

chyba nie zrozumiales, ja te screeny zrobilem wczoraj drapiac sie po lewym jajku

ty przeklejasz bullshoty i walisz do gifa 256/256 czekajac 4 msc zanim postrzelasz do totemu

yeti jaki dzisiaj szał macicy, szrot4 żadnej nagrody nie dostał, wielkie zapowiedzi to czarna postać w uncharted 3.1 xDDD, dzień jak co dzień, beczunia ze szrota4 bez gier i masowe bukakke graczy w CW na twarz yetiego   :dynia:

Opublikowano

AC Syndicate po 3 h mi się bardzo podoba nie wiem o co się kłócić. AC i CoD to taki Big mac z Maca. Wiedźmin 3, bloodborne i xenoblade to dania w restauracji z gwiazdką michelin. Czasem człowiek chce coś porządnego a czasem i zwykły hamburger starczy.

Teraz wersja dla blubera :

Czasem człowiek zje coś w green wayu a czasem chce iść do dobrej wegańskiej czy wegetariańskiej restauracji serwującej kuchnie molekularną. Wszystko zależy od nastroju czasem wystarczy i zwykła marchewka z bazaru.

Opublikowano

Jezu blantman nie tłumacz się już

Opublikowano

Ja tam lubie czytac o gierkach, ktorymi blancik nas uraczyl w zakupach.

Opublikowano

W TB jest przynajmniej fajny gameplay i sexy laseczka, a w U4 strzelanie z kapiszonów i skakanie jak upośledzony pseudo śmieszkiem.

xddddd

Opublikowano

Chociaż nie mam nayebane ponad 100h w mw2 i 1000 w csie suteq xD RAK

1133h w najlepszej skillowej strzelance na rynku. :cool::lapka: 

Opublikowano

W TB jest przynajmniej fajny gameplay i sexy laseczka, a w U4 strzelanie z kapiszonów i skakanie jak upośledzony pseudo śmieszkiem.

xddddd

Straszny ból dupy masz o to uncharted

Opublikowano

Zwykła gierka dla dzieci jak każda inna. Tylko gorsza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.