Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pograłem całą noc w to multi (akurat czekając na The Game Awards i po tej imprezie) i jestem zachwycony.

Czyzby macio kupil Drejk Kolekszyn przeznaczona dla fankowej strony niebieskiego szamba? 

I w dodatku ja odfoliowal? :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W TB jest przynajmniej fajny gameplay i sexy laseczka, a w U4 strzelanie z kapiszonów i skakanie jak upośledzony pseudo śmieszkiem.

xddddd

Straszny ból dupy masz o to uncharted

bluber, no daj spokoj

chyba nie myslisz, ze ja z tym uncharted tak na powaznie

Opublikowano

splatoon jako najlepszy multiplayer to niedoyebanie mózgu :) pewno w szczycie na serwerach siedzi 400 osób

ale za to sooony bez zadnej nagrody na VGA xDDDDDDDDDDDDDD RZYGAM Z BEKI

i jeszcze ten uncharted w 900p "no stawianie totemu jest fantastyczne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

przecież xboks też nic nie wygrał xd

Opublikowano

Ori to nie eks, zrozum to wreszcie.

Opublikowano

przecież xboks też nic nie wygrał xd

Xbox nie ale Mazzeo w tym wypadku ma beke z Sony jako firmy,a microsoft wygral 1 nagrode.

Opublikowano

Ori to nie eks, zrozum to wreszcie.

Jaki ex? Tytuł "ekskluzywny" dotyczy tylko konsol. Widziałeś kiedyś aby Paradox mówił o swoich grach, że są exami na PC?

Opublikowano

MS jest wydawca Ori wiec nagroda idzie do zielonych.

Tak samo jak Sony jest wydawca BB które zgarnęlo....cale wielkie nic xD.

NIC KU.RWA XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

I jeszcze stracili wielki hit z ps plus rocket League ahahaha jak zaorane

Opublikowano

Jak już się wydaje, że boty nie mogą upaść niżej, to nurkują w tym szambie i kopią jeszcze większą dziurę, aby przebić się przez dno i znaleźć się pod nim. To jakie były nominacje do gry roku? Wiesiek, MGSV, BB, Fallout i Mario. Ile mamy eksów z x-beki?

:dynia: ZERO :dynia:

Czy ktoś jest zdziwiony skoro na tej konsoli są same crapy na 8, a gra powyżej średniej 90 to wyszła chyba w 2011 roku, a najlepsze jest to, ze zwykłe dlc na PS4 ma wyższą średnią niż 99,99% gier na x-taczera. Hahah, takie są fakty zielone pastuchy. Rzeczywistość pięknie was przeorała.

Opublikowano

Poiebani jestescie... przestancie myslec, ze jak ex staje sie multiplatforma to cos sie traci jak np. ekskluzywnosc, a patrzecie, ze cos sie zyskuje np. wieksza baze graczy. Tylko zalosne sonybojki placza nad utrata ekskluzywnosci, prawdziwi fani xboksa ciesza sie jak gry wychodza na wiecej niz jedna platforme.

Opublikowano

Jak już się wydaje, że boty nie mogą upaść niżej, to nurkują w tym szambie i kopią jeszcze większą dziurę, aby przebić się przez dno i znaleźć się pod nim. To jakie były nominacje do gry roku? Wiesiek, MGSV, BB, Fallout i Mario. Ile mamy eksów z x-beki?

:dynia: ZERO :dynia:

Czy ktoś jest zdziwiony skoro na tej konsoli są same crapy na 8, a gra powyżej średniej 90 to wyszła chyba w 2011 roku, a najlepsze jest to, ze zwykłe dlc na PS4 ma wyższą średnią niż 99,99% gier na x-taczera. Hahah, takie są fakty zielone pastuchy. Rzeczywistość pięknie was przeorała.

wykupiłeś już emulację gier na PS2???

Opublikowano

Po co mi gry z 2000 roku? Przypominam, że teraz mamy 2015 rok, 55 calowe telewizory full hd, gry wyznaczające nowe standardy graficzne i dary od bogów ze średnią powyżej 90%. Tego emulatora mogłoby równie dobrze w ogóle nie być, bo interesuje mnie tak samo zakup x-taczera.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No trochę beka jak ktoś stara się wykluczyć Ori biorąc pod uwagę, że MS "nie" jest wydawcą a właścicielem IP.

Opublikowano

Po co mi gry z 2000 roku? Przypominam, że teraz mamy 2015 rok, 55 calowe telewizory full hd, gry wyznaczające nowe standardy graficzne i dary od bogów ze średnią powyżej 90%. Tego emulatora mogłoby równie dobrze w ogóle nie być, bo interesuje mnie tak samo zakup x-taczera.

x-taczer śmiechłem.

Oczywiście Ori nikogo.

Opublikowano

, 55 calowe telewizory full hd,

No i na (pipi) ci ten telewizor full hd? skoro 90% gier na obecna generacje dziala w 900p/960p. Jakos w battlefront,battlefield 4,the order 1886 czy killzone shadow fall ci nie przeszkadza granie ponizej full hd :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

splatoon jako najlepszy multiplayer to niedoyebanie mózgu :) pewno w szczycie na serwerach siedzi 400 osób

i jeszcze ten uncharted w 900p "no stawianie totemu jest fantastyczne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jednak Splatoon to coś zupełnie nowego. Takich gier jak Halo 5 w Multi nie trzeba nikomu promować.

Opublikowano

Cos nowego nie znaczy ''najlepsze'', a to chyba za to rozdaje sie te smieszne nagrody?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.