Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No i jest zeratul. Przynajmniej jeden bot, który przyznaje, ze xkorki jest gunwem i nie moze sie doczekać następnej generacji xddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

YETI specjalnie kupił TV 50 cali z tej okazji, trzeba sie dostosować do nowych standardów graficznych :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że mógłby w końcu kupić jakiś porządny telewizor. 

Opublikowano

Jestem mistrzem, mogę pisać w CW.

A więc... PC+WiiU>PS4=XONE. ;)

Opublikowano

ch*** debiut.

Opublikowano

Ori to nie eks, zrozum to wreszcie.

Jak najbardziej eks, bo kto będąc zdrowy na ciele a zwłaszcza na umyśle będzie ogrywał Ori na rdzewiaku, no kto?! Aha...zapomniałem, że istnieje podkasta podgraczy zwana sonybojkmi, która to co spadnie z cesarskiego, pokrytego zielonym suknem stołu ogrywa na swoich komunijnych lapciach...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Jak najbardziej eks, bo kto będąc zdrowy na ciele a zwłaszcza na umyśle będzie ogrywał Ori na rdzewiaku, no kto?! Aha...zapomniałem, że istnieje podkasta podgraczy zwana sonybojkmi, która to co spadnie z cesarskiego, pokrytego zielonym suknem stołu ogrywa na swoich komunijnych lapciach...

No na tym ''rdzewiaku'' sprzadalo sie 420k Ori. Ciekawe ile na xbox one sie sprzedalo. Ale tego sie raczej nie dowiemy bo M$ nie chetnie sie takimi informacjami.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

15 dolców za gry z ps2 na trojnoga XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wam w odbyt mogłoby wlecic Boeing, a byście nic nie poczuli :kaz:

Opublikowano

15 dolców za gry z ps2 na trojnoga XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yeti i tak będzie się cieszył :D Nareszcie sobie w coś pogra XD

Opublikowano

Wydajesz kupę pieniędzy na paściarski tivik, wydajesz 2 koła na zacofaną konsolę na premierę, jesteś klapem => wielbisz i udowadniasz wszystkim, że lepiej zrobić nie mogłeś. W końcu jednoplatformowce wiedzą jak wygrywać życie.

sony_bullshit_anim4.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ori to taka indie gierka no nie? #OriNikogo

Opublikowano

Ori ograne na premierę. Moja ocena to 10-/10. Żaden indyk panie. Cudowna, piękna i wymagająca gra. Ex, nie ex. yebac to. W takie gry powinien zagrać każdy.

Opublikowano

Ale czekaj czekaj, płyty z PS2 normalnie można wsadzić i grać czy nie?

Opublikowano

Wstaje w ten leniwy, sobotni poranek, patrze na zachmurzony jesienno-zimowy pejzaż za oknem, pojawiają się refleksyjne rozważania nad kruchością naszego żywota a xbox one dalej jest jedynym słusznym wyborem każdego prawdziwego gracza.

Opublikowano

Ale czekaj czekaj, płyty z PS2 normalnie można wsadzić i grać czy nie?

No wlasnie o dziwo nie, mimo ze duza czesc kodu zostala zayebana z open source PCSX2, który na PC obsluguje to, wiec musieli specjalnie sie tego pozbyc. Dodatkowo nie kazda gra podobno bedzie miala obsluge wide-screen co tez mnie dziwi, bo PCSX2 dodaje ta opcje do kazdej emulowanej gry.

Dymanko 10000%

Opublikowano

nobody jak tam ? Rozumiem, że poślady rozwarte motzno.

Opublikowano

PS4 #nikogo

XONE #nikogo

Taka prawda, nie zmienicie jej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.