Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak prezentuje się pierwsza lista wraz z cenami:

• Dark Cloud (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto 3 (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto: Vice City (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Rogue Galaxy (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • The Mark of Kri (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • War of the Monsters (SCE Worldwide Studios) - około 40 zł 
  • Twisted Metal: Black (SCE Worldwide Studios) - około 40 zł

TO JEST KU.RWA NIEPOJĘTE :D:D::D:D:D:D

rzygaja i srają na nich, a oni sie cieszą :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kup gry na PS2

Kup kasyki PS2 i graj na PS3

Kup HD remaster klasyków PS2 i graj na PS3

Kup klasyki PS2 i graj na PS4

Potraficie wywnioskowac co jest nastepne w kolekcje?

Oczywiscie, Kup HD remaster klasyków PS2 i graj na PS4 :kaz:

Opublikowano

Ale to ostatnie już było. Final Fantasy X oraz FF X-2.

Opublikowano

• Grand Theft Auto 3 (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto: Vice City (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Rogue Galaxy (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • The Mark of Kri (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • Twisted Metal: Black (SCE Worldwide Studios) - około 40 zł

TO JEST KU.RWA NIEPOJĘTE :D:D::D:D:D:D

Nigdy nie miałem PS2, więc teraz dzięki Sony nadrobię wszystkie zaległości. I to w niewygórowanej cenie.

Opublikowano

Nigdy nie miałem penola w pupce, więc teraz dzięki Sony nadrobię wszystkie zaległości. I to w niewygórowanej cenie.

Opublikowano

• Grand Theft Auto 3 (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Grand Theft Auto: Vice City (Rockstar Games) - około 60 zł
  • Rogue Galaxy (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • The Mark of Kri (SCE Worldwide Studios) - około 60 zł
  • Twisted Metal: Black (SCE Worldwide Studios) - około 40 zł

TO JEST KU.RWA NIEPOJĘTE :D:D: :D:D:D:D

Jakby te gry były jeszcze za 15-20 złotych to bym kupił choćby dla San Andreas którego nie skończyłem ale za 60 złotych? Niech się (pipi)ią  :dynia:

Opublikowano

Niesamowite dymanie klapów. Sony wyznacza nowe standardy xD

Opublikowano

Nigdy nie miałem penola w pupce, więc teraz dzięki Sony nadrobię wszystkie zaległości. I to w niewygórowanej cenie.

Nie sądziłem, że ktoś weźmie tego posta na serio.

Brawo, Velius.

Opublikowano

Zdałem sobie dzisiaj sprawę, że od jakiś 4 miesięcy (jak nie więcej) jest codzienna, niekończąca się beka z Sony i PS4. Tak złej passy nie pamiętam w przypadku żadnej konsoli przez ostatnie kilka lat. Klapki nie mają żadnej amunicji bo jakimś cudem Sony co 2-3 dni wymyśla nowe sposoby jak ich dobić :P

Przypominacie sobie jakieś wpadki MS z ostatnich miesięcy? Jakoś trudno sobie cokolwiek przypomnieć :P

Brawo ja

Brawo Ty.

Opublikowano

Dzisiaj o 19.00 PSE. Czego oczekujecie? :D

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

This is waiting ;)

Opublikowano

Jeśli dadzą nowego God of Wara W TEJ SAMEJ MITOLOGII, to... się nie zdziwię. xD

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Trzeba pamiętać, że ps4 to konsola januszy, których gry z ps2 i ps3 już nie obchodzą. Po pracy, obiedzie i odrobieniu lekcji albo położeniu dzieci i starej spać odpalają CODa, BF, FIFE, Destiny i cykają z innymi januszami przy degustacji tatry, żubra i harnasia. Ruchanko na grach ps2 obchodzi ich wcale.

Opublikowano

Jeśli dadzą nowego God of Wara W TEJ SAMEJ MITOLOGII, to... się nie zdziwię. xD

Osiłek bez mózgu znowu w akcji. Autorytet YETiego, będzie fapowanko, nie bój nic.

Opublikowano

Ale się śmiałem, jak fani PS4 wymieniali argumenty przeciw XONE. Większość tych gier będzie można ograć na PC. xDDDDD

Opublikowano

Trzeba pamiętać, że ps4 to konsola januszy, których gry z ps2 i ps3 już nie obchodzą. Po pracy, obiedzie i odrobieniu lekcji albo położeniu dzieci i starej spać odpalają CODa, BF, FIFE, Destiny i cykają z innymi januszami przy degustacji tatry, żubra i harnasia. Ruchanko na grach ps2 obchodzi ich wcale.

Wtedy nie wychodziły by remastery...
Opublikowano

Ori to nie eks, zrozum to wreszcie.

Jak najbardziej eks, bo kto będąc zdrowy na ciele a zwłaszcza na umyśle będzie ogrywał Ori na rdzewiaku, no kto?! Aha...zapomniałem, że istnieje podkasta podgraczy zwana sonybojkmi, która to co spadnie z cesarskiego, pokrytego zielonym suknem stołu ogrywa na swoich komunijnych lapciach...

No na tym ''rdzewiaku'' sprzadalo sie 420k Ori. Ciekawe ile na xbox one sie sprzedalo. Ale tego sie raczej nie dowiemy bo M$ nie chetnie sie takimi informacjami.

Na circa about pół miliarda znajdujacych sie na naszej planecie rdzewiaków zdolnych uciagnac Ori wynik 420k  jest iście obezwładniająco-powalający :newell:

Opublikowano

tomzacz? Wyczuwam potencjał.

Może to dlatego, że jestem po dosyć ciekawej stronie konfliktu, bo jestem za WiiU i PC. No i za konsolami z poprzednich generacji, już od drugiej.
Opublikowano

Remaster Borderlands 2, a gta 3 odpalone na PCSX w 1080p to nie do końca to samo.

Opublikowano

Remaster Borderlands 2, a gta 3 odpalone na PCSX w 1080p to nie do końca to samo.

Nie do końca, ale także mówiłeś o grach z PS3, więc musiałem tak odpowiedzieć. ;)
Opublikowano

Ori to nie eks, zrozum to wreszcie.

Jak najbardziej eks, bo kto będąc zdrowy na ciele a zwłaszcza na umyśle będzie ogrywał Ori na rdzewiaku, no kto?! Aha...zapomniałem, że istnieje podkasta podgraczy zwana sonybojkmi, która to co spadnie z cesarskiego, pokrytego zielonym suknem stołu ogrywa na swoich komunijnych lapciach...

No na tym ''rdzewiaku'' sprzadalo sie 420k Ori. Ciekawe ile na xbox one sie sprzedalo. Ale tego sie raczej nie dowiemy bo M$ nie chetnie sie takimi informacjami.

Na circa about pół miliarda znajdujacych sie na naszej planecie rdzewiaków zdolnych uciagnac Ori wynik 420k jest iście obezwładniająco-powalający :newell:

500 milionów pecetowych graczy?

CO ZA ARMIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.