Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ori to nie eks, zrozum to wreszcie.

Jak najbardziej eks, bo kto będąc zdrowy na ciele a zwłaszcza na umyśle będzie ogrywał Ori na rdzewiaku, no kto?! Aha...zapomniałem, że istnieje podkasta podgraczy zwana sonybojkmi, która to co spadnie z cesarskiego, pokrytego zielonym suknem stołu ogrywa na swoich komunijnych lapciach...
No na tym ''rdzewiaku'' sprzadalo sie 420k Ori. Ciekawe ile na xbox one sie sprzedalo. Ale tego sie raczej nie dowiemy bo M$ nie chetnie sie takimi informacjami.
Na circa about pół miliarda znajdujacych sie na naszej planecie rdzewiaków zdolnych uciagnac Ori wynik 420k jest iście obezwładniająco-powalający :newell:

500 milionów pecetowych graczy?

CO ZA ARMIA

Każdy w coś gra, nawet moja teściowa :daddy:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Z innej beczki - ktoś w kilku tematach zdradzał daty premiery gier. Ktoś wie o co chodzi? :/

Opublikowano

Dzisiaj o 19.00 PSE. Czego oczekujecie? :D

YETI to juz pewnie od rana biega z saperką wyszukując odpowiedniego kamenia, pod którym będzie się mogł zakopać :kaz:

Opublikowano

Jak patrzę na te ceny gier z ps2 to szybciej sobie kupie ps2 i przerobie niż dam im na mnie drugi raz zarobić. W sumie przyda mi się bo w temacie xenoblade odkryłem że już nie pamiętam jak gry na ps2 wyglądały.

Jestem ciekaw jakież to nowe zapowiedzi zapowiedzi się dzisiaj szykują

Opublikowano

Dobry dow(nene) z tą liczbą pc graczy, tak jakby każdy biuralista z open office nim był...

A co do emulacji ps2 to nie ma w ogóle o czym mówić, to są gry sprzed 10-15 lat, podniesienie ich do 1080p pozwoli jedynie dokładniej dojrzeć polygony. Ps4 to hity graficzne jak zamówienie, jedźklub (deszcz only) i strefa zabijania: zrzut cienia. Janusze mają wymagania.

To nie jest odpalanie Girsów Judgment na One gdzie gra nadal wygląda nieźle i ma dobrą mechanikę.

Opublikowano

Harmonogram PS Experience

• 23:00 - PlayStation VR and The Future of Play (sobota)
  • 00:00 - Uncharted 4: Stories from the Performance Capture Set (z soboty na niedzielę) 
  • 01:00 - Call of Duty Black Ops 3: Unlocking the Potential of A.I. (niedziela)
  • 02:00 - PS I Love You XOXO (niedziela)
  • 03:00 - The Future of Storytelling (niedziela)
  • 04:00 - Fighting Games: The Next Generation (niedziela)

:notsure:

Opublikowano

10 min z dlc do battlefront

10 min z dlc do black ops 3

5 min z destiny(obstawiam,ze zapowiedza jakies male dlc za 15€ w stylu house of wolves)

10 min strugania marchwi do wynikow sprzedazy ps4

20 min poswiecone indyka ktore na pc sa od lat

10-15 min z uncharted 4

5-10 min z remasterem dark souls

10 min z emulatorem ps2

5 min zejdzie na kompilacje gier dostepnych na ps4

10 min na wieksze indyki jak Rime

10 min na VR

15 min na 2 gry ktore wyjda w 2018 roku

5 min na gameplay TLG

2 min na pokazanie nowego loga Agent(ta gra R*) :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Harmonogram PS Experience

• 23:00 - PlayStation VR and The Future of Play (sobota)
  • 00:00 - Uncharted 4: Stories from the Performance Capture Set (z soboty na niedzielę)
  • 01:00 - Call of Duty Black Ops 3: Unlocking the Potential of A.I. (niedziela)
  • 02:00 - PS I Love You XOXO (niedziela)
  • 03:00 - The Future of Storytelling (niedziela)
  • 04:00 - Fighting Games: The Next Generation (niedziela)

:notsure:

Xoxo? Co to (pipi)a jest:)

Opublikowano

Xoxo? Co to (pipi) jest:)

O=Hug 

X=Kiss 
If you look at each letter like it was representing two people from a bird's eye view, the "O" represents the arms of those persons hugging each other while the "X" is evocative of two people kissing each other.
Opublikowano

10 min z dlc do battlefront

10 min z dlc do black ops 3

5 min z destiny

10 min strugania marchwi do wynikow sprzedazy ps4

20 min poswiecone indyka ktore na pc sa od lat

10-15 min z uncharted 4

5-10 min z remasterem dark souls

10 min z emulatorem ps2

5 min zejdzie na kompilacje gier dostepnych na ps4

10 min na wieksze indyki jak Rime

10 min na VR

15 min na 2 gry ktore wyjda w 2018 roku

5 min na gameplay TLG

2 min na pokazanie nowego loga Agent(ta gra R*) :D

a klapy i tak będą pisały o dominacji

Opublikowano

No i się zgadza. Dominacja $ony nad zindoktrynowanymi klapami.

Opublikowano

No i się zgadza. Dominacja $ony nad zindoktrynowanymi klapami.

Nie wiem czemu ale przeczytalem: "zINDYKtrowanymi" :beksa:

tomzacz, wyczuwam altera :notsure:

Opublikowano

Rouge Galaxy 1080p/60 z trofeami? Day one.

Opublikowano

Widzę mocne poddenerwowanie blacho-botów przed dzisiejszym wieczorem. Mając na uwadze jak Sony zamiata na swoich ostatnich konferencjach, tylko, gry, gry, gry i jeszcze raz gry, też gdybym był posiadaczem x-pośmiewiska robił bym dobrą minę do złej gry, bo tylko to wam pozostało. Tragiczna sprzedaż konsoli i tych crapów na 8 z grafiką z poprzedniej generacji, które zostały osmieszone jednym dlc, tak wygląda najlepszy linup x-taczera w historii.

To był najpiękniejszy wieczór dla każdego prawdziwego gracze, jakie reakcje wywołała ta konferencja, nie to co u micorosyfu, gdzie ludzie przy nowych girsach myśleli że to remak :yao: I tak przez całą generacja, afryka z halo 3 w hd na 8 xDDD. Beka przeokrutna z tych nieudaczników z microsyfu.

Tak więc pastuchy szczekają i klepią się po plecach, a Nadkonsola jedzie dalej i taranuje cały motłoch na swojej drodze.

2420009-4823929061-MOB8p.gif

:kaz:

Co dziś dojdzie do tej listy?
DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Po północy update :kaz:

Opublikowano

ale gierki z ps2 za 60zl yeti to przeciez zenada do kwadratu, jakie twoje zdanie?

Opublikowano

Jak tam drogie boty dzbanek melisy i tabletki na uspokojenie przygotowane?

Mam nadzieje, że pomogłem

ZIELNIK-POLSKI-melisa.jpg

Opublikowano

ale gierki z ps2 za 60zl yeti to przeciez zenada do kwadratu, jakie twoje zdanie?

Ja mam inne zdanie, ale faktycznie cena przesadzona ale jak ma to działac lepiej niż emulacja na xo to jestem na tak. Gorzej jak rockstar wsadziło port z telefonów do pudełek i dorzucili trofea i sprzedają za 99

Opublikowano

Ja bym obstawiał raczej 79 zł. YETI i nobody i tak przyjmą każdą dawkę kutanga Sony, a takich jednostek jest mnóstwo.

Opublikowano

Widzę mocne poddenerwowanie blacho-botów przed dzisiejszym wieczorem. Mając na uwadze jak Sony zamiata na swoich ostatnich konferencjach, tylko, gry, gry, gry i jeszcze raz gry, też gdybym był posiadaczem x-pośmiewiska robił bym dobrą minę do złej gry, bo tylko to wam pozostało. Tragiczna sprzedaż konsoli i tych crapów na 8 z grafiką z poprzedniej generacji, które zostały osmieszone jednym dlc, tak wygląda najlepszy linup x-taczera w historii.

To był najpiękniejszy wieczór dla każdego prawdziwego gracze, jakie reakcje wywołała ta konferencja, nie to co u micorosyfu, gdzie ludzie przy nowych girsach myśleli że to remak :yao: I tak przez całą generacja, afryka z halo 3 w hd na 8 xDDD. Beka przeokrutna z tych nieudaczników z microsyfu.

Tak więc pastuchy szczekają i klepią się po plecach, a Nadkonsola jedzie dalej i taranuje cały motłoch na swojej drodze.

2420009-4823929061-MOB8p.gif

:kaz:

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Jak tam drogie boty dzbanek melisy i tabletki na uspokojenie przygotowane?

Mam nadzieje, że pomogłem

ZIELNIK-POLSKI-melisa.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Takie, że nawet jakby były za darmo,to bym ich nie ściągał. Pisałem, że mnie w ogóle ten emulator nie interesuje.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wiadomo, wolisz grać w batelfronta w 900p.

Opublikowano

DfzOpdK.jpg

+ Valkyria

Te ekspert ale z tej listy to wywal gry multiplatformowe...

Dominacja jak za czasów PS2 już od 60zł za emulowana 10 letnia gre...która za rok klapki będa mogły kupić wPS2 HD remaster edyszyn za 129zł. 

Przy PS5 powtarzamy cykl od nowa=profit :kaz:

#4thefrajers

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

I w gorszego wieska i mgs v xd

Opublikowano

Wiadomo, wolisz grać w batelfronta w 900p.

Wole grać w Old Hunters, Aplitude, Alienation, SFV, U4, Ratchet Clank, DSIII. Tak, trzeba bedzie skołować dużżżżżżżoooo czasu.

I w gorszego wieska i mgs v xd

No współczuje botom, i tak przez całą generacje :kaz:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.