Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

- Humble Bundle za dolara

- gry dostępne na konsoli sprzed 15 lat

- 4K na PC

PS4 tak bardzo niepotrzebne

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I sie zaczyna. Cale szczescie mam wy(pipi)ane na VR.

Opublikowano

Wiadomo, wolisz grać w batelfronta w 900p.

Wole grać w Old Hunters, Aplitude, Alienation, SFV, U4, Ratchet Clank, DSIII. Tak, trzeba bedzie skołować dużżżżżżżoooo czasu.:

Co Ty bredzisz, narkomanie? Z tej listy wyszło tylko the old hunters. Nawet nie możesz mówić o WOLI grania, bo nie masz MOŻLIWOŚCI w nie grać. Tych gier jeszcze nie ma :dynia:

#4thefrajers #thisiswaiting #2020rokiemplaystation

Opublikowano

:pawel:

Weźcie tego brata Januszzeo, bo szkoda mi go.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

bluber to jest sony, nie wierze, ze nagle napisali takie emu, ze te gierki z ps2 magicznie beda smigac w super stabilnym framerate itp na ps4, jak czytam, ze nawet jest problem z wide screenem to co dopiero oczekiwac takich cudow

Opublikowano

bluber to jest sony, nie wierze, ze nagle napisali takie emu, ze te gierki z ps2 magicznie beda smigac w super stabilnym framerate itp na ps4, jak czytam, ze nawet jest problem z wide screenem to co dopiero oczekiwac takich cudow

Przecież już oficjalnie potwierdzili, gry będą chodzić w 1080p i będą trofea.

Opublikowano

Wole grać w Old Hunters, Aplitude, Alienation, SFV, U4, Ratchet Clank, DSIII. Tak, trzeba bedzie skołować dużżżżżżżoooo czasu.

I w gorszego wieska i mgs v xd

No współczuje botom, i tak przez całą generacje :kaz:

No szykuj się, szykuj, na dlc, indyka z pieców sprzed lat i multiplatformy

Opublikowano

Wole grać w Old Hunters, Aplitude, Alienation, SFV, U4, Ratchet Clank, DSIII. Tak, trzeba bedzie skołować dużżżżżżżoooo czasu.

Wchodzę na profil a tam pierwsza pozycja:

cuUIaVB.png

A jednak jesteś zyebem i grasz w tego batelfronta xD

Opublikowano

co ma stabilny framerate do trofeow i 1080p? nigdzie jak dotad nie znalazlem info, ze dzialanie tych gier bedzie usprawnione wzgledem ps2

Opublikowano

yeti, biedaczek. Brak gier i niekończące się dymanie od Sony spowodowały u niego demencję.

Spokojnie, złap gęboki oddech, dopiero południe, do PSE jeszcze trochę czasu, nie denerwuje się tak, przecież ta generacja jest i tak juz przegrana przez microsfy.

PS. Są jakieś nowe wyniki sprzedaży TR? Dobił juz do 350? :kaz:

co ma stabilny framerate do trofeow i 1080p? nigdzie jak dotad nie znalazlem info, ze dzialanie tych gier bedzie usprawnione wzgledem ps2

Sądziłem że odnosisz się do postu blunera o RG 1080 i trofeach.

Opublikowano

YETI szał macicy bo obrażajom mu konsole. Powiedz mi, czy bycie amebą, która myśli że dobrze troluje jest fajne ?

Opublikowano

PS4 vs. XONE!

Runda 1! Wchodzą na ring. Nagle WiiU i PC zestrzeliwują ich i podają sobie ręce. KONIEC. [emoji14]

A tak na serio to zobaczę to przygotowali. Zawsze jeszcze można się pośmiać.

A właśnie, co myślicie o ujawnionych grach na The Game Awards?

Opublikowano

Czym się tu denerwować? Od dobrych kilku lat Sony nie potrafi niczym zaskoczyć, więc każdą konfę oglądam beznamiętnie. Nakręcamy hype na powrót wielkich marek, a potem zderzenie z rzeczywistością "to już wszystko?". Sony na pierwszym miejscu sprzedażowym dalej zostaje porażką i cieniem lat swojej świetności.

Opublikowano

ale gierki z ps2 za 60zl yeti to przeciez zenada do kwadratu, jakie twoje zdanie?

Ja mam inne zdanie, ale faktycznie cena przesadzona ale jak ma to działac lepiej niż emulacja na xo to jestem na tak. Gorzej jak rockstar wsadziło port z telefonów do pudełek i dorzucili trofea i sprzedają za 99

No skoro na PS3 wsadzili port z komórek to na PS4 będzie to samo, bo grę mają gotową. 

Opublikowano

Kogo tak na prawde interesują gry z PS2 czy wsteczność X360 ?

NIKOGO

Opublikowano

Z tego co czytalem to emu opiera sie na open source PCSX2. Bardzo uzdolniony koder, który na poczatku dłubał przy tym emu na PC zasilil ich szeregi, wiec albo wzieli gotowca i przerobili, albo (malo prawdpodobne) napisali cos od poczatku ale opierajac sie na tym kodzie. Niestety mimo, że byłaby taka mozliwosc, Sony jawnie wyrzucilo support w postaci odczytywania gry z płyt. Do tego beda naliczac oplaty za gierki bo gry na PS2 maja podobno jakas tam licencje i wlasnie dlatego trzeba bulic (do konca tego nie rozumiem).

Jezeli to faktycznie jest bazowane na emu z PC, to zapewne nie wszystkie gry ujrza swiatlo dzienne, bo niektore maja problem z emulacja. Dark Cloud i Rogue Galaxy chodzily prawie bezblednie, do tego sa dosc znane, wiec pewnie dlatego sa tytulami startowymi. Po stronie PS4 zdecydowanie jest przewaga w postaci pojedynczej architektury. Emu przyszykowane wylacznie pod AMD i tylko jedno GPU, gdzie na PC trzeba myslec o kompatybilnosci z kartami Nvidia, AMD itp, wiec mozliwe ze bedzie to smigac lepiej.

Opublikowano

Ciebie powinny,może byś w końcu ograł coś dobrego ^^

Opublikowano

Czym się tu denerwować? Od dobrych kilku lat Sony nie potrafi niczym zaskoczyć, więc każdą konfę oglądam beznamiętnie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tumblr_nq1ir9nyqq1t01wl5o2_250.gif

Z drugiej strony nie dziwie się takim postom ze strony bociarni, was zaskakuje co roku microsyf który wydaje halo, forza, girsy, halo, forza, girsy xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Beka z sony anyway a u ms co? Wiedźmin 2 w emulacji i to za free jak w styczniu sobie zaklepales w goldzie. To jest 4theplayers

Opublikowano

Plują na was a wy się cieszycie

Nazwa tego tematu tak trafna w przypadku tej generacji konsol.A  w odniesieniu do Sony to już w ogóle powinno być ich motto w przypadku PS4.

Opublikowano

Podniecać się jakimiś chińskimi gierkami to trzeba mieć zlasowany łeb. xD

Opublikowano

Czym się tu denerwować? Od dobrych kilku lat Sony nie potrafi niczym zaskoczyć, więc każdą konfę oglądam beznamiętnie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tumblr_nq1ir9nyqq1t01wl5o2_250.gif

Z drugiej strony nie dziwie się takim postom ze strony bociarni, was zaskakuje co roku microsyf który wydaje halo, forza, girsy, halo, forza, girsy xDDDDDDDDDD

Ja jako pecetowiec dopiero mam bekę.

Bo to będzie także na PC. :banderas:

Opublikowano

Kogo tak na prawde interesują gry z PS2 czy wsteczność X360 ?

NIKOGO

Napewno nie ameby twojego pokroju

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.