Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

YETI szał macicy bo obrażajom mu konsole. Powiedz mi, czy bycie amebą, która myśli że dobrze troluje jest fajne ?

Hahah, kto tu ma szał macicy i wyzywa od debili, na pewno nie ja, ale rozumiem was, przez dwa lata śmieją się was i wytykają palcami, a przed wami trudny wieczór.

PS. Podobno Rime będzie na konferencje, premiera latem 2016 :fsg:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

eh YETI, kiedyś myślałem że trollujesz, ale jestem pewien że to zwykły fanatyzm. takich jak ty to tylko walcem

yebać szlaufy maczetami

edyta: to kiedy przeprowadzasz się na GejOnly do tak czołowych reprezentantów niebieskiej szkoły"myślowej" pokroju lema, irasa i pandy?

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Yeti jaki honorowy dawca dupy w burdelu Sony, nie da się tego czytać

Opublikowano

Honorowy Dawca Dupy - HDD. Który mod zmieni mu podpis ? 

Opublikowano

Skąd w ogóle takie informacje?
Opublikowano

o jezu co te sony to ja nawet nie, porównując za to ceny z e-shopu nintendo to i tak okazja xd

Opublikowano

Skąd w ogóle takie informacje?

wyssane z pupy, jak cała reszta jego złotych myśli @yeti #2016

Opublikowano

Pojazdy na userów nawet w CW powinny być karane warnami i blokami na pisanie na tydzień, jak pojazy na Yeti w 2 ostatnich stronach, żenada.

On yebie na tą śmieszną konsole, a nie jakieś pojazdy osobiste, co te boty to.. :bad:

Opublikowano

Pojazdy na userów nawet w CW powinny być karane warnami i blokami na pisanie na tydzień, jak pojazy na Yeti w 2 ostatnich stronach, żenada.

On yebie na tą śmieszną konsole, a nie jakieś pojazdy osobiste, co te boty to.. :bad:

Widzę, że dobrze Cie wyszkolił :yao:

Opublikowano

No nie najlepiej się tutaj zachowujecie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Akurat Yeti potrafi wojować i poza CW. Klap pełną gębą z deologia dobraną do chińskiej zabawki dla dzieci.

Ale dzisiaj bedzie masakracja klaperska. Gry widmo( jak tam deep dałn i TLG xDDDDDDDDDDDDD?), zapchajdziury w Plusie, o PSN nie warto wspominać bo wstyd. Jeszcze nowa gra o baletnicy.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kaz dzisiaj pochłonie w całości wasze sprzęty

:kaz:

Fanek pomyliło Ci się. Minus jest czerwony.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Pewnie gdzieś blisko upadł granat i przysypało go pyłem z tynku ściany :obama:

Papaj - nie nie, plus plus

Opublikowano

Za dwie godziny i 43 minuty konferencja. Popcorn przygotowany?

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Już zjedzony, bo może być ciężko jeść podczas śmiechu. 

Opublikowano

Wystarczy, ze pokażą uncharted i juz boty będą zaorane, będą wypisywać bzdury o kapiszonach i samograju, a jednocześnie będą plakac, ze takie dobre gierki tylko na sony. Mogą co najwyżej sobie w gorsza wersje uncharted zagrać, czyli tumb raidera, który na sony pokaze sie na przyszle wakacj, albo jesień. Do tego Horizon, którego pewnie lykne na premierę, moze pokażą cos z ostatniego strażnika, rime, deep down i Detroit, choc ten ostatni tytuł jest mi akurat póki co obojętny.

Ale to jest Sony, mnogość ip której boty nie zrozumieją. Halo, Forza, gears of war i tak co roku xdd

Opublikowano

Bardzo mi przykro ale większość botów ma/miała/kupi sobie PS4, jak wyjdzie na ten szrot coś ciekawego i nie muszą sobie dorabiać do tego ideologii.

Gorzej z klapersami :kaz:

Opublikowano

Wystarczy, ze pokażą uncharted i juz boty będą zaorane, będą wypisywać bzdury o kapiszonach i samograju, a jednocześnie będą plakac, ze takie dobre gierki tylko na sony. Mogą co najwyżej sobie w gorsza wersje uncharted zagrać, czyli tumb raidera, który na sony pokaze sie na przyszle wakacj, albo jesień. Do tego Horizon, którego pewnie lykne na premierę, moze pokażą cos z ostatniego strażnika, rime, deep down i Detroit

No no, już widze ten płacz po konfie :yao:

Opublikowano

Wystarczy, ze pokażą uncharted i juz boty będą zaorane, będą wypisywać bzdury o kapiszonach i samograju, a jednocześnie będą plakac, ze takie dobre gierki tylko na sony. Mogą co najwyżej sobie w gorsza wersje uncharted zagrać, czyli tumb raidera, który na sony pokaze sie na przyszle wakacj, albo jesień. Do tego Horizon, którego pewnie lykne na premierę, moze pokażą cos z ostatniego strażnika, rime, deep down i Detroit, choc ten ostatni tytuł jest mi akurat póki co obojętny.

Ale to jest Sony, mnogość ip której boty nie zrozumieją. Halo, Forza, gears of war i tak co roku xdd

Horizon nie bedzie na PSE,a przynajmniej nic nowego. Jezeli bedzie jakas nowa gra to badzmy szczerzy wyjdzie dopiero 2018,wtedy pewnie bedzie z 8 gier wartych ogrania :D w 2018 bedzie mozna juz kupic ps4 ponizej 200€ biorac pod uwage,ze 2 lata po premierze nowke mozna za 299€ wylapac a uzywki chodza po 230€.

Opublikowano

Oczywiście nikomu zle nie życzę, nawet zielonemu robactwu, ale nic innego im nie zostanie. Na forumku wiadomo, ze będą próbować sie odgryzać, ale w domku przy oltarzyku będzie plącz, ze jak to tak knurze spencerze miał byc taki fajny tumb raida, a klapki dostana uncharted lepsze pod każdym względem. I jeszcze jakby malo bylo to jeszcze tego fajnego tumb raidera dostana, a miał byc tylko nasz ;(

Opublikowano

Horizon nie bedzie na PSE,a przynajmniej nic nowego. Jezeli bedzie jakas nowa gra to badzmy szczerzy wyjdzie dopiero 2018,wtedy pewnie bedzie z 8 gier wartych ogrania :D w 2018 bedzie mozna juz kupic ps4 ponizej 200€ biorac pod uwage,ze 2 lata po premierze nowke mozna za 299€ wylapac a uzywki chodza po 230€.

Yebany optymista. :obama:

@Yakubu

Nowy TR>Uncharted chociażby z tego względu, ze Uncharted nie dorówna przetrwaniu i wątku archeologicznemu w nowym Tombie(który jest wykonany świetnie), a właśnie po to się w te gry gra.

No chyba, że jest się klapem to jeszcze dla grafiki. 

Prawda jest taka, że nowy TR to najlepszy Uncharted jaki może być. 

Beka z ND. :cool: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Yebany optymista. :obama:

Doliczam do tego Red Dead 3 i/lub GTA 6 :P .

Wiec z 6 gier dobrych gier do 2018 moze wydadza:

- Horizon

- Ratchet & Clank

- Rime

Musza jeszcze 3 dobre gry zrobic. Detroit mnie interesuje ale to film a nie gra wiec sie nie liczy. Jest jeszcze TLG ale watpie,ze ta gra wyjdzie przed 2090 rokiem.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Oczywiście nikomu zle nie życzę, nawet zielonemu robactwu, ale nic innego im nie zostanie. Na forumku wiadomo, ze będą próbować sie odgryzać, ale w domku przy oltarzyku będzie plącz, ze jak to tak knurze spencerze miał byc taki fajny tumb raida, a klapki dostana uncharted lepsze pod każdym względem. I jeszcze jakby malo bylo to jeszcze tego fajnego tumb raidera dostana, a miał byc tylko nasz ;(

kto tutaj placze bo chyba nie boty, to klapy od premiery tripoda placzą o dobre gry bo na razie jest tasowanko do trailerów, a kończy się tak, ze na cały 2015 dostają jedną grę i dlc i wielce zadowoleni. Niektórzy odurzeni mocarzem jarają się guwniakowym mutli w wersji beta w 900p albo grają w battlefronta czy inne taśmce wmawiając sobie, że to kawior. Na deser zostaje całą biblioteka steama żeby mieć co wrzucać do plusa. No i teraz jeszcze klasyki z ps2 w cenach o jakich pewnie każdy klapek z syndromem sztoholmskim marzył. 

a teraz czekaj na kolejną słaba konfe z której będzie beka, pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.